Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Γιγάντια και επιδοτούμενη διαφήμιση απάτης στα Τέμπη (και όχι μόνο)


"Εκπαιδευτικό" αιολικό "πάρκο" -- Ή, η λαμογιά δεν έχει όρια.

Ο Κίσσαβος απειλείται να γίνει βιομηχανική ζώνη, με 84 ανεμογεννήτριες γιγαντιαίων διαστάσεων!
Ζητούν ακύρωση εγκατάστασης 84 ανεμογεννητριών στον Κίσσαβο

Και "εταίροι" της "επιμορφωτικής| εταιρίας, οι Σάλλας και Λάλας και η ...WWF. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Αυτή κατάντησε η Ελλάδα.

Δέλτα Τεχνική

Κάνουμε και υδραυλικά στην Θεσσαλονίκη, παρέα με την Πειραιώς και τον Λάλα!


Προφανώς βρήκαν τον τρόπο να επιδοτηθούν ακόμα και για το άρθρο στην Ελευθερία.  Πιο σίχαμα, πεθαίνεις.

"Εκπαίδευση" στην λαμογιά, στην απάτη, στην καταπάτηση, στην διαφθορά, την κλοπή και στα ασύστολα ψέματα.  Από όλη την λέρα της αιολικής απάτης, η διαφθορά νέων, παιδιών και φοιτητών, ειλικρινά με βγάζει από τα ρούχα μου. Αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει ποτέ "δικαιοσύνη"... στην Ελλάδα του 2016, άλλο ανέκδοτο.

Επί της ουσίας, και εάν κανείς ενδιαφέρεται για αυτήν,  ούτε οι 2 ούτε άλλες 2.000 διακόσιες ανεμογεννήτριες, στα Τέμπη, στην Κρήτη, στην Θάσο, στα Άγραφα, ή οπουδήποτε, δεν θα μειώσουν καμία "εκπομπή CO2", δεν θα υποκαταστήσουν καμία συμβατική ηλεκτροπαραγωγή, ούτε θα εξοικονομήσουν μετρήσιμα καύσιμα. Δεν το κατάφεραν στην Γερμανία, οπουδήποτε μετρήθηκαν, είτε σε μεμονωμένες χώρες είτε αθροιστικά, απολογιστικά και στατιστικά. Το μόνο που κάνουν είναι να ακριβαίνουν τον λογαριασμό που πληρώνουμε. Από τα λεφτά που τους δίνουμε, το 80% πάει κατ' ευθείαν έξω, στην κάθε Gamesa και την κάθε Enercon.  Από το 20% που περισσεύει, τα μισά πάνε σε lobbying, σε νομοθετικό "έργο", χάντρες και καθρεφτάκια, και το υπόλοιπο σε τσέπες. Μερικές με ονοματεπώνυμο, μερικές ανώνυμες.  "Νόμιμα" βεβαίως-βεβαίως, χάρη στον Νόμο Μπιρμπίλη, που ψήφισαν οι πάντες πλην ...Σύριζα, και που λέει ότι νομίμως ψεύδονται και κλέβουν με ΑΠΕ, για να σώσουν το ...Κλίμα.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει την ενεργειακή συμβολή των ΑΠΕ και των αιολικών στην Γερμανία. Αναφέρει και την πηγή. Αν διαβάσετε το άρθρο, λέει ότι η εξοικονόμηση ενέργειας  με λιγάκι χαμηλότερη ταχύτητα οδήγησης, είναι πολύ πιο σημαντική από όλα τα αιολικά, και η μόνη ΑΠΕ, πλην υδροηλεκτρικών που δεν είναι ...αόρατη, είναι τα ...καυσόξυλα!   Την εικόνα, την είχα ανεβάσει παλαιότερα. Εμείς εισάγουμε ΑΠΕ. Αυτοί, εξάγουν.