Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ειδικό Χωροταξικό ΑΠΕ


Καλά βρε παιδιά... Δεν ξέρετε αριθμητική, δεν ξέρετε φυσική, δεν διαβάζετε ξένο τύπο... Καταλαβαίνω, το ψωμάκι σας, και το ψωμάκι των αφεντικών σας φροντίζετε, παιδάκια να ταΐσετε, όλα αυτά, τα καταλαβαίνω.

Αλλά, όπως μου έγραψε και αυτός που μου έστειλε την ανακοίνωση της "επιστημονικής" σας ένωσης, στην Ελλάδα δεν ζείτε; Δεν βλέπετε τι γίνεται;

Προωθείτε απάτη σε βάρος 10 εκατομμυρίων ανθρώπων. Προωθείτε κάτι που η Ακαδημία Αθηνών, ο ΙΟΒΕ και δεν ξέρω ποιός άλλος σας λέει "δεν βγαίνει". Βρωμιές και καταπατήσεις και ενοχλήσεις κάνετε, όπου πάτε.

Ακριβαίνετε το ρεύμα ΧΩΡΙΣ να παράγετε ρεύμα. Δημιουργείτε ανεργία. Σε μιά χώρα που φτωχαίνει και πτωχεύει.

Δεν συμβάλετε σε τίποτα περιβαλλοντικό. Ούτε καν σε μείωση CO2 (μέχρι και το BBC το είπε), που σιγά μην σας μάρανε το CO2.

Προωθητές της μεγαλύτερης επιστημονικής και την μεγαλύτερης οικονομικής απάτης. Ξέρετε και τι είναι "παραγωγική επένδυση" τρομάρα σας... εξ άλλου νόμιζα ότι οι ΑΠΕ είναι ...εθνική προτεραιότητα... Να ρωτήσετε τον Τούρκο ΥΠΕΞ τι είναι εθνική προτεραιότητα...

Δείτε και εδώ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην δίνεις σημασία. Αυτοί είναι ταγμένοι και παρακαλάνε να επιζήσουν. Σε 6 μήνες και αυτοί θα κρύβονται

grsail είπε...

Το έχεις δει αυτό:

http://www.parapolitiki.com/2011/03/blog-post_5103.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+parapolitiki+(%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE)

πρόκειται για κάτι σοβαρό άραγε ;

Ανώνυμος είπε...

to eides afto?
http://euractiv.gr/energeia

archaeopteryx είπε...

Ναι, αλλά αν ήταν κατά 30% αλήθεια, δεν θα είχε τιναχτεί στον αέρα κάποιο χρηματιστήριο; Δεν θα είχε πέσει 50% το ...πετρέλαιο.

archaeopteryx είπε...

(η απάντηση στον grsail)

archaeopteryx είπε...

5:56, προτιμώ το

http://euractiv.gr/energeia/o-oettinger-leei-stoys-eyropaioys-%C2%ABi-diplasiazoyme-tis-ependyseis-stis-ape-i-tis-ksexname%C2%BB

και η απάντηση είναι "το ξεχνάμε και ΟΥΣΤ"