Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εκβιάζουν και τους βιομήχανους...


Δεν τους βγαίνει το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου και τα ξανθά παιδάκια στα χλοερά λιβάδια και τους γαλάζιους ουρανούς, και το έριξαν στην ηθική, την  αξιοπρέπεια και την ...εταιρική ευθύνη.  Το ένθετο απευθύνεται έμμεσα και άμεσα στον Βιομήχανους, που, λογικά,  δεν θέλουν το ακριβό ρεύμα των ΑΠΕ: Ή το βουλώνετε, ή θα σας λέμε ανήθικους και ανεύθυνους! Αυτό λέει το ένθετο.

Εγώ δεν είμαι ...βιομήχανος, ούτε λομπίστας των βιομηχάνων, αλλά είμαι κατά της Πράσινης Απάτης. Οι βιομήχανοι πρέπει να κοιτάνε την τσέπη τους (ή τους μετόχους τους), τους πελάτες τους, και τουςε εργαζόμενούς τους.   Τα αιολικά, τα φωτοβολταϊκά, και το ένθετο της Βραδυνής βλάπτουν και τις τσέπες, και τους πελάτες και τους εργαζόμενους.

Αυτός που πλήρωσε για το ένθετο της Βραδυνής, στην ουσία απειλεί και εκβιάζει τους βιομήχανους.

Όταν σας λέω ότι, με την Κατοχή, ξεθάρρεψε η Ζήμενς... Ξέρω... δεν τους πάτε τους βιομήχανους..  Αλλά όποιος νομίζει ότι το Γερμανικό "Κεφάλαιο" δεν κάνει πόλεμο στο Ελληνικό... Ο Έλληνας ζει εδώ... αφήνει και κανένα κομμάτι ψωμί. Ο ξένος δεν αφήνει ούτε ψίχουλο.  Μόνο ένθετα και μπανεράκια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έπρεπε να ξεκινήσει η...πίεση, μετά την εντολή του Roesler, "πρωτα επενδυστε εσεις".
ThW

Λήδα είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XiBiO66pOqg&feature=player_embedded#at=52

archaeopteryx είπε...

@Λήδα, με συγχωρείς, αλλά το

http://www.youtube.com/watch?v=UNn_trajMFo&feature=related

είναι πιο σχετικό σε αυτό το blog

Ανώνυμος είπε...

Ο εκβιασμός είναι βασικό εργαλείο των οικολογικών ομάδων. Το ανήγαγαν σε πλήρη μπίζνα με τα πιστοποιητικά προέλευσης από δήθεν αειφόρα διαχειριζόμενες περιοχές κλπ. Θυμάστε εκείνο το καράβι με ξυλεία στην Χαλκίδα, που δεν μπορούσε να ξεφορτώσει μέχρι να βρεθεί το χαρτί.

Ομως οι επιχειρηματίες έχουν αντίμετρα. Θα χρηματοδοτήσουν καμιά μελέτη, θα περιλάβουν την χρήση του οικόσημου της ΜΚΟ στις διαφημίσεις τους, και πάπαλα.

Τώρα με την κρίση και την γενικευμένη αγανάκτηση έχουν ξεχάσει τα μεγαλεπίβολα όνειρα. Εχουν καταντήσει πράσινοι ψιλικατζίδες πρόθυμοι να τα κάνουν όλα για ψιλά.

Οταν αρχίσουν να δαγκώνουν τα νέα τιμολόγια ενέργειας τότε θα δούνε τι σημαίνει οργή λαού τα πράσινα λαμόγια.

Λήδα είπε...

Καταλαβαινω,...πτερυξ, αλλα το βρηκα πρωτοτυπο και το εστειλα σαν ενα μουσικο διάλλειμα. Περιεχει σφαιρες (γεωμετρικο σχημα) σε τοσους συνδιασμους, που ειναι συναρπαστικο.
Πιστευω, οτι χρειαζεται να υπάρχει μιά διαφορετικη νοτα κάποιες φορες να σπάει η μονοτονια σε μιά θεματολογια.
Αν ειμαι πολυ απλοϊκη, συγνωμη.

archaeopteryx είπε...

νόου πρόμπλεμ