Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πώς θα αποφύγει η Γερμανία την κατάρρευση του Ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος

Είδα πρωί πρωί τον "οδηγό" στην Ζάχαρη, και είπα να σας δείξω (σε εσάς και στο Stratfor) πώς θα αποφύγει η Γερμανία την κατάρρευση του Ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Εάν δεν διαβάζονται τα σχεδιαγράμματα, μεγαλώνουν με κλικ.



Με παραδειγματικό στύψιμο.  Θα είναι μια πιο ευγενική και σύγχρονη εκδοχή άλλων παραδειγματισμών, και συγγνώμη, εάν λαϊκίζω, αλλά δεν το κάνουν από ...κακία, αλλά για να μην ζητάνε τα ίδια οι Ιταλοί και οι Ισπανοί. Εξ άλλου το έχουν πει εδώ και μήνες:  Άλλο η Ελλάδα, άλλα τα PIIGS (PIIS)

5 σχόλια:

nikos είπε...

πως η Deutsche Bank ..."επένδυσε" 4,9 mld dol. στο Λας Βέγας δλδ όσα στα ομόλογα της Ελλάδας , Ισπανίας , Πορτογαλίας ..και τα έχασεht tp://wyborcza.pl/1,75477,10501813,Jak_Deutsche_Bank_wtopil_w_Las_Vegas.html

nikos είπε...

http://www.europarl.europa.eu/sides/getAllAnswers.do?reference=E-2008-2452&language=EL

nikos είπε...

archaeopteryx- αναρωτηθηκες ποτέ ....αυτά τα δις που μας αρπάζουν αλλά και από τα εγγόνια μας .. για που προορίζονται ...για πράσινα άλογα η για 2 πυρηνικά!!! Άντρες ντε είναι και πολιτικοί(sic) .. και όχι gankster !!!1

Ληδα είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25728&Itemid=131

porta porta είπε...

“The central irony of the crisis is that while it was caused by too much confidence, borrowing, and spending, it is only resolved by increases in confidence, borrowing, and spending.”
(Lawrence Summers, 2011)
http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_Summers
ΠΠ