Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένα έθνη αληθινά: Εάν μισούνται ανάμεσό τους, δεν τους πρέπει ελευθεριά


Η προσπάθεια να επιβληθεί εξωπολιτική κυβέρνηση, ο καθορισμός του χρόνου των εκλογών από εξωελληνικούς παράγοντες και κυρίως ο προκαθορισμός του πολιτικού αποτελέσματος των εκλογών μέσα από τη δέσμευση πολιτικών κομμάτων στους δανειστές έχει καταλύσει το πιο θεμελιακό άρθρο του Συντάγματος σχετικά με το πολίτευμα της χώρας, το άρθρο 1 που προβλέπει :«1.Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.»

Η απάντηση του λαού στην πλήρη παραβίαση του άρθρου 1 του Συντάγματος, που αφορά στο ίδιο το πολίτευμα της χώρας είναι η ενεργοποίηση του τελευταίου άρθρου και της τελευταίας παραγράφου του Συντάγματος, του άρθρου 120 – του άρθρου
που ως άρθρο 1-1-4 πριν την αναθεώρηση του Συντάγματος είχε εμπνεύσει τις δημοκρατικές εξεγέρσεις του λαού μας:«4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».


Η μέθοδός τους είναι η παλιά συνταγή:  1) Η καλλιεργημένη διχόνοια αφ' ενός και 2) τα πλαστά και ψευδεπίγραφα κόμματα.   Η ΝΔ θα γίνει το δεξί Γερμανικό κόμμα. Το Πασόκ ήταν και θα ξαναγίνει το κεντρώο Γερμανικό κόμμα. Η  Δημοκρατική Αριστερά είναι το αριστεροοικολογίζον Γερμανικό κόμμα.  Οι Οικολόγοι Πράσινοι φτιάχτηκαν σαν 100% Γερμανικό κόμμα.

Και όλοι οι παραπάνω αποβάλλουν και βρίζουν όποιον τολμήσει να έχει αντι-"ευρωπαϊκό" προσανατολισμό (με την αγαθή βοήθεια των ΜΜΕ).   Και όσοι αποκτούν αντι-"ευρωπαϊκό" προσανατολισμό σκυλοτρώγονται μεταξύ τους, με ψευτοϊδεολογικές διαφορές του κώλου, παλαιολιθικές ιδεοληψίες, προσωπικές εμπάθειες και διαλογικές συζητήσεις για το τίποτα.

Έτσι, το 10-20%, που είναι τα πραγματικά τομάρια, ιδεολογικά ή πληρωμένα, ή εκβιαζόμενα,  με τον έλεγχο των κομμάτων ελέγχουν το 30-50% του πληθυσμού, και ο υπόλοιπος πληθυσμός, που εύκολα είναι το 50-70%, αδυνατεί να βρει κοινό παρονομαστή, παρά μόνο στο πόσο διαφωνούνε μεταξύ τους.

Ο Ύμνος εις την Ελευθερία, εδώ, και με το που αναφέρομαι σε αυτόν, αυτόματα με αντιπαθούν οι αριστερίζοντες αντιμνημονιακοί. Λες και ο Σολωμός ήταν ο εκπρόσωπος του αστικού μονοπωλιακού κεφαλαίου. Ή μήπως ήταν Εβραίος;  Όλα παίζουν πλέον...

6 σχόλια:

spiral architect είπε...

Συλλήψεις 10 διαδηλωτών έξω από τη γερμανική πρεσβεία »

Άρχισαν τα όργανα!

Ανώνυμος είπε...

Φιδια κολοβα οι "οικολογοι"-κεμαλικοι.

Ανώνυμος είπε...

Σολωμός όπως Shlomo?

ρε τι μαθαίνω στα γεράματα!

Kaymakchalan

nikos είπε...

μετά το προχθεσινό πορτοκαλή στην Ενέργεια σήμερα στην Ολυμπία .. τελικά κανέναν δεν ίδρωσε το αυτή ..τι σκατά είμαστε

nikos είπε...

μεσα σε δυο μέρες γίναμε διεθνές ρεζίλη(ΡΟΜΠΑ) από την ανικανότητα της κεντρικής εξουσίας ..και ο Παπαδημας δεν έκανε δεκτή έστω την παραίτηση Γερουλανου .. μπράβο τα τομάρια !!

spiral architect είπε...

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις:

Γιατί κλάνει ο Σαμαράς τον Αδωνη;