Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο Dr. Strangleschäuble στην Πορτογαλία



(Το βίντεο έχει και ολοκληρωμένο πράσινο πρόγραμμα ενέργειας, επιβίωσης και αναπαραγωγής:  πυρηνικά, υπόγεια θερμοκήπια και 10 ταλαντούχες γυναίκες για κάθε άντρα με εξασφαλισμένη προτεραιότητα τους πολιτικούς)

Εδώ και μήνες ο Dr. Strangleschäuble έχει πει (με αμίμητη ειλικρίνεια) ότι η Ελλάδα είναι "ειδική περίπτωση" σε σχέση με τα άλλα PIIGS.  Και λογικό είναι, η Ιταλία ήταν σύμμαχος, η Ισπανία φιλικά ουδέτερη, η Ιρλανδία σχετικά αντιαγγλική, και η Πορτογαλία ούτε που ξέρω. Εμείς είμαστε αλλιώς.   Οι πιστωτές πήγαν στην Πορτογαλία και είπαν γλυκόλογα, μόνο που τα Πορτογαλικά ομόλογα έχουν ήδη negative pledge clauses , που σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορεί να δώσει εγγυήσεις σε νέους πιστωτές
που να βάζουν υπάρχοντες πιστωτές σε υποδεέστερη κατάταξη. Κοινώς δεν μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση α λα γκρεκ. Εδώ που είμαστε θυμάμαι τον Σαμψών και το ἀποθανέτω ψυχή μου μετὰ τῶν ἀλλοφύλων

http://www.zerohedge.com/news/greece-crashes-and-burns-troika-arrives-portugal-soothing-words

http://www.zerohedge.com/contributed/dr-strangle-schauble-mario-ponzi-euro-godzilla-and-certain-other-euro-curiosities


Το δεύτερο λινκ (από όπου και ο συνειρμός και η εικόνα)  έχει και σεξουαλική φωτό του δικού μας με την Frau, αλλά δεν με αφήνει ο λογοκριτής μου...

5 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

γελοιοποιουνται μονοι τους (Βενιζελος) και μας στερουν την δυνατοτητα να ξεκινησουμε μια διαδικασια αποδομησης...αυτο φταιει ειμαστε απεναντι, τους behind the curve διαρκως.

archaeopteryx είπε...

Νομίζω ότι τα διαπραγματετυικά τερτίπια μας είναι λίγο πίσω από τα δικά τους. Είναι πιο "σχεδιαστικοί", και έμαθαν να πουλάνε και τρέλα. Το Σπήγκελ έχει γράψει για το τρελό στυλ του Σόϋμπλε.

Το παιχνίδι το χάσαμε το 2010... Τι να πώ, μάλλον δεν έχω όλα τα στοιχεία...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Jqz3UdJ_so

spiral architect είπε...

Πανικός, με την θετική σημασία της λέξης, στα κόμματα της Βουλής που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση της τρόϊκας, μετά την δήλωση της Κομισιόν, ότι θα ζητηθούν από όλα τα κόμματα και όχι μόνο από πασόκ και νδ έγγραφες εγγυήσεις για να εγκριθεί το νέο μπουκέτο στήριξης.

Ο λαϊκός ορθόδοξος κολωτουμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν υπογράφει με τίποτα, αλλά μπορεί και να υπογράψει, εξαρτάται που θα ανήκουν οι Βορίδης-Γεωργιάδης και τι ποσοστά δίνουν οι νέες δημοσκοπίσεις στο κόμμα.

Η Ντόρα έχει υπογράψει ήδη για κακό και για κακό εδώ και καιρό και θα στείλει την εγγύηση με δικά της έξοδα με κουρίερ.

Ο Φωτάκης ο Κουβέλης σκέφτεται να υπογράψει, αλλά όχι από πεποίθηση, αλλά μόνο από ευγένεια, πολύ ευγενής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ βλέπετε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι αυτοί που ζητάνε έγγραφες εγγυήσεις είναι κουκουλοφόροι με γραβάτα και ότι προτιμάει να κάνει εκλογική συμμαχία με το ΚΚΕ, και ότι όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει σύντομα, και ότι άμα δεν έβγαζε σπυράκια στην ιδέα το ΚΚΕ και δεν ήταν 1500% κατά της ιδέας, αυτό θα είχε γίνει ήδη πραγματικότητα. Πάντως ο Τσίπρας δεν πρόκειται να υπογράψει, ακόμα και αν απειλήσει με επάνοδο στον Συνασπισμό ο Φωτάκης ο Κουβέλης.

Το ΚΚΕ τέλος αποφάσισε με ψήφους 150 υπέρ και -2 κατά (περίπου 120% υπέρ δηλαδή) να μην υπογράψει, να μην δεχτεί δηλαδή την πρόταση του βουλευτή του Γιώργου Μαυρίκου, ο οποίος πρότεινε να υπογράψει η Αλέκα Παπαρήγα την εγγύηση, υπό την προϋπόθεση να αναλάβει η υπεύθυνη του είδους, Άννα Διαμαντοπούλου, τα έξοδα των 630 αναγκαίων φωτοτυπιών της εγγυητικής επιστολής και το δέσιμό τους σε έναν τόμο, του οποίου αποστολή αναλαμβάνει ο ίδιος ο Μαυρίκος. "Αεροπορικώς" μάλιστα!

Προσωπικά δεν συμφωνώ, και μάλλον θα σχηματίσω φράξια μόνος μου, και θα χάσει ο κήπος της μαρξιστικής κοσμοθεωρίας τον πιό πολύτιμο βράχο του...

archaeopteryx είπε...

γιατί δεν ζητάνε ...δημοψήφισμα;