Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Και μετά την συνταρακτική νύχτα στο κρατητήριο Άρτας... Το δικαίωμα της κυριότητας δεν χάνεται, το Δασαρχείο είναι αναρμόδιο για ιδιοκτησιακά και ΟΧΙ δεν ξεκινάνε τα εκσκαφικά


Θυμάστε που έγραψα ότι "έπεται συνέχεια" με την ΓΕΡΑΜΠΗΣ ΑΕ?

Μετά από σχεδόν δύο ώρες συζήτηση το δικαστήριο Αρτας αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο για το θέμα του ιδιοκτησιακού οπότε η δίκη επί του ποινικού, αν διαπράχθηκε αυτοδικια, αναβλήθηκε επ απειρον.

Η εισαγγελέας της έδρας τονισε στην αιολική εταιρεία ΓΕΡΑΜΠΗ ΑΕ ότι:
  1. Tο δικαίωμα της κυριότητας δεν χάνεται ποτέ καθώς προέρχεται από αγορά και διαδοχική κληρονομιά, 
  2. Έχουμε ανάλογα/πανομοιοτυπα περιστατικά στο Νομο Αρτας 
  3. Eίναι αναρμόδιο το Δασαρχείο για το ιδιοκτησιακό. 
Η Eταιρεία επέμενε να μάθει τι θα κάνει την Δευτέρα, θα ξεκινήσουν τα εκσκαφικα μηχανήματα, και η απάντηση ήταν σαφώς ΟΧΙ. Επέμενε επισης να δεσμευτεί ο δικηγόρος μας ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα νομής. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!!! αυτοί νομιζαν ότι ο Συνεταιρισμός θα κατέθετε ασφαλιστικά μέτρα στο βροντο.... δεν κατάλαβαν ότι τους περιμένει να κάνουν την ανοησία/βλακεια να περάσουν έστω και μισό εκατοστό πέρα από τα συνορα και να μπουν στις δικές του εκτάσεις!

Από το φουμπού. Όσοι από εσάς έχετε πάρε δώσε με Δασαρχεία, αν σας είπαν ότι δεν είναι δικό σας επειδή είναι δασικό ή χορτολιβαδικό, μάλλον τα ...έπιασαν. Θα τους κυνηγούσα.

ΓΕΡΑΜΠΗΣ είναι μάλλον Μυτιληναίος

2 σχόλια:

Διάλογος κατά των Αιολικών είπε...

Και στην Τήνο (βλέπε αιολικό Στέφα) το ιδιοκτησιακό είναι το δυνατό χαρτί! Δεν ξεπερνιέται εύκολα... (http://ophioussa.blogspot.com/2019/08/blog-post.html).

Dimit είπε...

Τρελοκομειον η ωραια ΕΛΛΑΣ!! Προ 15 ετων το δασαρχειο αιγαλεω ειδοποιησε οτι αποχαρακτηρισε εκτασεις οι ποιες αποτελουν οικιστικο ιστο 40 χρονια πριν !!!!Μεταξυ αλλων και η βιομηχανια ΓΙΟΥΛΑ.Ομοιως το κρατος ,θυμηθηκε οτι σε εκτασεις οχι ονον στο αιγαλεω ,αλλα και στο περιστερι αποτελουν κρατικη περιουσια και ζητησε απο τους κατοικους να ...παραδωσουν τα σπιτια τους !!!!Αποτελεσμα ετρεχαν σε δικηγορους οι ανθρωποι να βρουν χρυσοβουλα και κληρονομιες πασαδων και διαφορων τουρκων τιτλουχων.Τελικα καποιος μη ΜΑΛΑΚΑΣ βρεθηκε και το ζητημα εξαφανισθηκε.Προφανως καποιο φωτεινο μυαλο σκεφθηκε εναν ακομα τροπο αρμεγματως του καθε φουκαρα.