Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Stress tests για πράσινα δάνεια; Και πού 'σαι ακόμα...


http://www.energypress.gr/news/Stress-Tests-sta-daneia-twn-fwtoboltaikwn-kanoyn-oi-trapezes

29/10/2010 Πράσινα δάνεια  "...Τα διακοποδάνεια τέλος, τώρα έχει φωτοβολταϊκά..."

7/12/2010  Ηλιοδάνεια  "...κάποια στιγμή, στο όχι πολύ απώτερο μέλλον, θα μειωθεί, από οικονομική ανάγκη, είτε η τιμή είτε η ποσότητα του ρεύματος που θα παίρνει ο ΔΕΣΜΗΕ. Μην το παιδεύετε, έγινε στην Αμερική, έγινε στην Γερμανία, έγινε στην Ισπανία, έρχεται και εδώ. Το ξεφούσκωμα της φούσκας. Το δάνειο της Πειραιώς, θα γίνει επισφαλές. Από θαλασσοδάνεια, σε αεροδάνεια, σε ηλιοδάνεια. Και στα θαλασσοδάνεια, έχεις και κάποιο καράβι… Στο ηλιοδάνειο θα έχεις πολλά μπηγμένα αλουμίνια, και το σκραπ δεν είναι τόοοοσο ακριβό..."

11/1/2011 Δώστε δώστε κι άλλα Πράσινα δάνεια  "...Είχα γράψει για την πιθανή χρεοκοπία φωτοβολταϊκών παραγωγών τον Οκτώβριο του 2010 . Για τις πιθανές επισφάλειες στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα από τις Πράσινες Ιδεοληψίες, εδώ. Η φωτό της κυρίας Μπιρμπίλη με τον κύριο Ταμβακάκη (που χορηγεί πράσινα δάνεια) από εδώ..."

22/7/2012 Κι άλλη τρύπα "... Όσο για τις Ελληνικές Τράπεζες... Δώστε κι άλλα Πράσινα Δάνεια, κι άλλες τσάμπα επισφάλειες..."

Όλα τα δάνεια για ΑΠΕ είναι δυνητικές επισφάλειες, αφού οι ΑΠΕ υπάρχουν μόνο επειδή επιδοτούνται από φουσκωμένους λογαριασμούς ΔΕΗ, σε χώρα που εκτός από το Κράτος, πτωχεύουν και οι καταναλωτές ρεύματος.

Δεν χαίρομαι για τα προβλήματα είτε των ΑΠΕΤζήδων, είτε των "τραπεζιτών" που τους δάνειζαν. Ο εικονιζόμενος "τραπεζίτης" είχε γραφτεί και σαν "σωτήρας του ΧΑΑ" εκεί περί το 2000 από έμμισθους φίλους του δημοσιογράφους. Το δις εξαμαρτείν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθουν!

Να μείνουν με τα φωτοβολταϊκά στο χέρι αφού αποφάσισαν να πάνε στην "ασφαλή" επιλογή της χρηματοδότησης επιδοτούμενων έργων. Δίνοντας τα χρήματα στην φούσκα άφησαν δυναμικές επιχειρήσεις χωρίς χρήμα.

Και όμως, η Μπιρμπίλω, η φυσικός που ήταν συντάκτης ασυνάρτητων ομιλιών του ΓΑΠ, που εισηγήθηκε αυτή την φούσκα, υπερπήδησε ικανότατους οικονομολόγους για μια θέση οικονομολόγου στον ΟΟΣΑ.

Αντε να βγάλεις άκρη

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

The arm and knee pads give convenience and are leading of the line.
A chiropractor does a great deal much more than "crack your back".


Here is my homepage flex mini