Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

6 Νοεμβρίου 2012


Μπορεί εδώ το θέμα να είναι τα μέτρα, κι αν θα τα ψηφίσουμε, κι αν θα μάς αρέσουν, αλλά το έγκλημα στην Ελλάδα έχει γίνει προ πολλού, και σε πολλές δόσεις και εκδοχές. Η πρόσφατη στην περίοδο Σημίτη:  Που είχαμε την δυνατότητα να σώσουμε το μαγαζί, αλλά αντί να σώσουμε το δικό μας, χρηματοδοτήσαμε την επανένωση των Γερμανιών πανηγυρίζοντας για το τέλος του Ψυχρού Πολέμου με κατανάλωση εισαγόμενων "Ευρωπαϊκών" προϊόντων, με δανεικά, σε σκληρό νόμισμα, που είχαμε άπλετο και φτηνό. Η λιγότερο πρόσφατη επί Πασόκ Ανδρέα Παπανδρέου, που διαλύσαμε την ήδη προβληματική Ελληνική βιομηχανία υπέρ αναδιανομής, ταΐσματος ταλαιπωρημένων, ενθάρρυνση της αμορφωσιάς και της κλοπής. Σοσιαλισμός α λα  Γκραικ, ο δικός μας δρόμος στην δουλοπαροικοποίηση. Και η πιο πρόσφατη, όταν ο γιος του Αντρέα έγραψε υποθήκες στην κατανάλωση με δανεικά του Σημίτη, για να εκχωρήσουν τα σπίτια τους οι χαχόλοι που έφτιαξε ο μπαμπάς του.

Τι σχέση έχουν αυτά με τις Αμερικανικές εκλογές;

Παράλληλα (αν και ...διαφορετικά) περιστατικά έχουν παίξει και εκεί.  Η κάτω βόλτα ήταν οι "πετρελαϊκές (ψυχροπολεμικές) κρίσεις" της δεκαετίας του 70, που κορυφώθηκαν το 1979 με το Ιράν. Η ανάκαμψη της δεκαετίας του '80 (όταν ο "Αντρέας" μάς έβαζε πίσω στον Μεσαίωνα με παροχές και αρπαχτές), αν και ξεκίνησε με προβολή στρατιωτικής δύναμης, εξελίχθηκε σε κατανάλωση, και εκεί με δανεικά, με την παραγωγή, 5-10 χρόνια αργότερα, να μετακομίζει την Κίνα, για να κρατηθεί χαμηλά ο πληθωρισμός,  Παραβιάστηκε ωμά το "Guns or Butter", όπου ο Ρήγκαν έβαλε τα Guns και ο Πιπάκιας Κλίντον το Butter (τύφλα να' χει το Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι). Αν ήμουν Αμερικάνος, θα έλεγα "Ρήγκαν και ξερό ψωμί". Αν ήθελα να διαλύσω την Αμερική, θα της φόρτωνα τον Κλίντον (πάρε κόσμε παροχές και φτηνά δάνεια, και άσε τα τοξικά για τον επόμενο).

Αν δείτε την τυχαία επιλογή των προεκλογικών άρθρων της τελευταίας στιγμής θα δείτε στα φιλο-Ομπαμικα μέσα την απειλή περί τέλους του κράτους Πρόνοιας. Ψηφίστε τον εκλεκτό των «Ευρωπαίων» Αντρέα Ομπάμα για να μην χάσετε τις κοινωνικές παροχές σας, τα κουπόνια για επιδοτούμενο φαγητό.Αλλά αυτός είναι ο δρόμος για την δουλοπαροικοποίηση... Το είπε ο Hayek, το περιγάφει το "δόγμα Cloward-Piven" αλλά τα ζώα το προτιμούν και το ψηφίζουν, κι αν ακούγεται "αριστερό" σκάρφισμα, είναι όσο Κεντροευρωπαϊκό σε εφαρμογή όσο το bratwurst.

Η πλάκα είναι ότι οι Γερμανοί κάνουν τον αδιάφορο, και "δεν έχει σημασία ποιός θα βγει" αλλά όλοι οι φιλο-Ομπαμικοί, φιλο-σοσιαλιστικοί μηχανισμοί είναι κατά διαβολική σύμπτωση οι ίδιοι φιλο-"ευρωπαϊκοί" μηχανισμοί που τους έχω δει να στηρίζουν Πρασινάδες, και αυτόνομη ενεργειακή πολιτική από τις Πολιτείες (καλή ώρα σαν τους Περιφερειάρχες μας εδώ), όλα στον δρόμο της υποβάθμισης και της υποταγής στην Νέα Τάξη, όποια είναι αυτή. Θα μού πείτε "μα δες τι σκατά τα έκανε και ο Μπους ο Νεώτερος". Θα σας πώ, "ναι αλλά του έσκασαν 3-4 αεροπλάνα σε Πύργους και κτίρια, και του άλλαξαν τον αδόξαστο".  Και θα μου πείτε "οι ίδιοι το  έκαναν για όποιον ανώμαλο λόγο". Εκεί, θα μάθουμε, εάν μάθουμε σε πολλά πολλά χρόνια ποιός και τι, αλλά δεν νομίζω ότι το έκαναν οι ίδιοι, ούτε οι ...φονταμενταλιστές. Η Ιστορία από το 1900 και μετά λέει ότι όλοι αυτοί οι σεϊχουλισλάμηδες έχουν πάντα σπόνσορες, ενθεν και ένθεν. Και στην Γερμανική εκδοχή της, η ίδια ιστοσελίδα, ασχολείται με ...εξαγωγές στην Άπω Ανατολή και ανάγκη για ανταγωνιστικότητα.

Ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα από την Πράσινη Απάτη, αλλά αν έχω μάθει κάτι τα τελευταία 2-2,5 χρόνια που το παρακολουθώ, η Πράσινη Απάτη και ο Δρόμος για την Δουλοπαροικία είναι δρόμοι παράλληλοι, και συντονισμένοι Κεντρικά.


Αν ξαναβγεί ο Ομπάμα, φυσικά θα είναι το τέλος του, αφού δεν προβλέπεται τρίτη επανεκλογή, αλλά θα είναι και θρίαμβος της Νέας Τάξης.  Η Νέα Τάξη πουλάει Ουτοπίες και υποδούλωση.  Εγώ, αν ψήφιζα, θα ψήφιζα Ελευθερία. Οι παροχές οδηγούν στην άλλη, στην σκοτεινή πλευρά. Εμείς, οι Έλληνες, το μάθαμε και το ζούμε πρώτο χέρι... Μακάρι να το δούνε και οι άλλοι...

http://www.realclearpolitics.com/
http://www.german-foreign-policy.com/en/fulltext/58337
http://www.german-foreign-policy.com/de/fulltext/58451
The Road to Serfdom
The Road to Serfdom (αυτό πρέπει να το επικαιροποίησω, εγώ ο ασήμαντος...)

Τα γερμανικά links μου τα έστειλε η ThW

Δεν υπάρχουν σχόλια: