Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η μεγαλύτερη χάρη που μπορεί να μου κάνει


Η μεγαλύτερη χάρη που μπορεί να μου κάνει (η κυρία Μέρκελ) είναι να με αφήσει ήσυχο. Δεν θέλω την δόση της. Να περάσει τις ζημιές από το this is  Πάρτα, σε αυτούς που τις δημιούργησαν, να πάρει πίσω τον Χούφτελ και όλους τους Γερμανούς και γερμανοτσολιάδες μπινέδες, και να με αφήσει να τα βρω με τους; Τούρκους, τους Αμερικάνους, τους Ισραηλινούς, τους Ρώσους, τους Αιγύπτιους.

Με τους Τούρκους ρέεε... Αν η Ελλάδα και η Τουρκία δεν τρωγόταν θα ήταν ξανά κάποια εκδοχή της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας... Αν... Αλλά θα έχουν και αυτοί τα πληρωμένα γερμανοτομάρια τους... Φιλορωσική εκδοχή της Ανατολικής Ρωμαϊκής, δεν παίζει, δεν θα αφήσουν οι άλλοι. Άρα φιλοαμερικανική εκδοχή.  Λαός της θάλασσας είμαστε.  Άντε... βαρέθηκα...

4 σχόλια:

katalytikos είπε...

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=785&sni[524]=2146&language=el-GR

archaeopteryx είπε...

καλό μόνο στο αργότερα αργότερα αφήχθησαν τα κόττερα. Δεν ξέρω καμία ΑΠΕ, σε καμία χωρα που να είναι διψήφιο ποσοστό... Επομένως?...

Professor Moriarty είπε...

Υπάρχει και ένας άλλος λαός της θάλασσας που δυσανασχετεί με την ηπειρωτική πολιτική:

“What the chancellor wants, the chancellor normally gets - and that's mostly what's happened in the Energy Bill.
In this case he was willing to concede that householders should pay around £100 a year extra on bills by 2020 to fund clean energy.” Roger Harrabin, bbc news.

Το σχόλιο αντιστοιχεί στην παρακάτω είδηση για τις τιμές ηλ. ενέργειας στην Βρετανία:

“The government will allow energy companies to charge households an extra £7.6bn, to go towards low-carbon electricity infrastructure by 2020.”

Η είδηση από το σημερινό bbc news:

http://www.bbc.co.uk/news/business-20451189

spiral architect είπε...

Βρίσε ελεύθερα! Μπινελίκωσε!