Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Σε δύσκολους καιρούς...


Σε δύσκολους καιρούς, οι φοβισμένοι και οι αφελείς πάντα έλκονται από χαρισματικούς ηγέτες.  Μόνο που μερικοί ηγέτες είναι καλύτεροι από τους άλλους στο να σχεδιάζουν.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής ήταν ειλικρινής και εύγλωττος:  Δεν έχουμε τις αποικίες τους, δεν έχουμε τις ευκαιρίες διεθνών, παγκοσμίων διασυνδέσεων, που έχουν αυτά τα κράτη και αυτοί οι λαοί. Η χώρα μας, που είναι τόσο στριμωγμένη, και που έχει τόσα λίγα από τα απαραίτητα προς το ζην, χρειάζεται να καλλιεργηθεί και να διαχειριστεί προσεκτικά και με περίσκεψη. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς σχεδιασμό.  Οι φράσεις αυτές είναι οι Γερμανική ψυχή από το 1900 και μετά. Για αυτές τις φράσεις έκαναν δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Και από το 1990 και μετά, είναι τόσο μα τόσο προφανές ότι έχουν ξεκινήσει τον Γ' Π.Π., όχι με πρόφαση τον ζωτικό τους χώρο, ούτε με τανκς,  αλλά για την σωτηρία του Κλίματος, και ΜΚΟ, αλλά με ακριβώς ίδιους μεθόδους και στόχους:  Σχεδιασμός, σχεδιασμός, σχεδιασμός, συγκριτικά πλεονεκτήματα, εξαγωγές, κυριαρχία.

Ο Πράσινος "Αμερικανός" Πρόεδρος, με συγχωρείτε, απ' έξω είμαι και βλέπω, βγήκε πριν τέσσερα χρόνια από τον φόβο του κόσμου για το κραχ, και αυτοί που τον στήριζαν, προεξοφλώντας τον φιλοευρωπαϊσμό του, του έσκασαν και ένα Νόμπελ μαϊμού για να εντυπωσιάσουν τους αφελείς. Ο Ομπάμα (ή οι καθοδηγητές του)  βασίστηκε στην στρατηγική του Αντρέα Παπανδρέου:  Παροχές, παροχές, παροχές, Cloward-Piven σε μεταμοντέρνα εποχή, κομμένο και ραμμένο για να επαναφέρει την Αμερική κάτω από "Ευρωπαϊκή" επιρροή.  Ή κυριαρχία. Με ντόπιους συμμάχους, Πράσινες τακτικές, παροχές και υποσχέσεις για τους φτωχούς, και ευρωσοσιαλιστική ρητορεία, μια φούχτα "Ευρωπαίοι", μάστορες στον σχεδιασμό, έχουν γονατίσει τις ΗΠΑ. Κι ας έχουν οι άλλοι τα αεροπλανοφόρα.  Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά ο Ομπάμα δεν είναι Αμερικανός Πρόεδρος. Είναι αλλοδαπός. Καθοδηγούμενος. "Ευρωπαϊστής".

Για την "αγνή" Σοβιετική επανάσταση, τα πράγματα είναι αρκετά πρόσφατα για να είναι κανείς αμερόληπτος. Αλλά δεν χρειάζεται ο Parvus ή η Αγορασμένη Επανάσταση για να θυμηθώ την σκηνή από το Dr. Zhivago όπου οι "επαναστάτες" επιστρέφουν στην Ρωσία και αφήνουν την Γερμανία ήσυχη να αντιμετωπίσει το Δυτικό μέτωπο... Αλλά εάν το προτιμάτε στα Γερμανικά...



Με συγχωρείτε... Αν παραμονές του 1917, μπορούσαν να σκαρφιστούν τέτοια, αμφιβάλλετε ΠΟΙΟΙ στηρίζουν τον Ομπάμα;   Μα οι φτωχοί, οι Οικολόγοι, οι οπαδοί της Κλιματικής Αλλαγής..  Και αυτοχρηματοδοτημένοι...  Όχι, παίζουμε...

Οι Cloward και Piven, δεν ήταν Γερμανοί, Αμερικανοί ήταν (και "αριστεροί", σαν τον ...Λένιν). Δεν έχει σημασία. Αυτοί που σχεδιάζουν δεν κολλάνε σε τέτοιες λεποτμέρειες.