Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Από το Коммунистический университет трудящихся Востока στο αιολικό λόμπυ


Το παιχνίδι έχει χαθεί. Οι άνθρωποι είναι προχωρημένοι και αδίστακτοι. Αλλάζω παρατσούκλι, από εδώ και μπρος θα λέγομαι ...Μιζέριας.

12 σχόλια:

nikos είπε...

xixxi

spiral architect είπε...

Ζώσου λοιπόν τα φυσεκλίκια σου και ... στο βουνό!
Tώρα που και ο Αντωνάκης ψηφίζει "μνημόνιο ver.2.0" πόσο θα μας κοντύνουν ακόμα τη γλώσσα, πόσα νύχια ακόμα θα μας ξεριζώσουν;

Αφιέρωση για τα παιδιά που είναι "στον κόσμο" τους.

(άιντε να δω και ένα Ζέρβα και ... τα σβήνω όλα)

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο επίδοξος ήρωας?

archaeopteryx είπε...

2:23, κάποιος που ενημερώνει για σύσκεψη με τον Παπακ. χαχαχαχαααα

Ανώνυμος είπε...

τα χαράτσια στα κτήματα θα τα βάλουν για να τα δημεύσουν και να τα δώσουν στους αιολικούς

archaeopteryx είπε...

να σου πώ, μου πέρασε από το μυαλό... Άγονα βοσκοτόπια, δεν αντέχει ο παππούς, ο γιός είναι πελαγωμένος, ο εγγονός άφραγκος, να τα! Αλλά πάει και πιο μακριά. Μας παίρνουν την χώρα και τα δύο λεγόμενα "κόμματα εξουσίας" συναινούν. Και μετά απορούν για τις λεμονόκουπες. Και 2-3 μικρότερα κόμματα τα ίδια θα στήριζαν. Είναι αγορασμένο το πολιτικό μας σύστημα.

Για αυτό ανέβασα την Τουρκική άσκηση του 1942. Έφαγαν και εκτόπισαν αναίμακτα όλους τους Αρμένιους και Έλληνες (και Εβραίους νομίζω)

Ανώνυμος είπε...

Παίζει και το άλλο με τα αγροτικά χαράτσια. Πολλοί πολιτικοί και κολλητοί χρηματοδότες έχουν αστικά ακίνητα και δεν θέλουν πολλή φορολόγηση. Για να προστατέψουν αυτούς και εαυτούς, θα φορολογήσουν ευρύτερο κοινό και αγρότες.

archaeopteryx είπε...

Όταν λέω θα πεθάνουμε της πεινας, κυριολεκτώ. Η Αμερική επιδοτεί ένα πράγμα σταθερά και από χρόνια. Τους αγρότες. Την αγροτική παραγωγή. Το φαγητό. Μπορεί να παχαίνουν αλλά έχουν αγροτική παραγωγή. Ήταν πεθαμένο το πράγμα, θα το αποξεκάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Μετά σου λένε ότι στην Ελλάδα έχουμε έλλειψη Innovation!

Ποια άλλη χώρα σκέφτηκε να φορολογήσει αγροτική γη! Εμείς πρώτοι το κάνουμε. Πρωτοπορία προς το διάολο! Η ειδικότητα μας.

Kaymakchalan

nikos είπε...

στην Ελλάδα .. επιδοτήθηκε όχι η παραγωγή αγροτικών προϊόντων , αλλά η καταστροφή της και της γης που παράγει.. κλασικό παράδειγμα το χωριό μου Στανος Χαλκιδικης όπου στα φτωχά καλλιεργησίμα χωράφια.. επιδότησαν για 20 χρονια την βρωμοακακία κλπ κλπ

nikos είπε...

οι άντρες δούλευαν κατά 97% στην οικοδομή τώρα τελείωσαν και η επιδοτήσεις και τώρα κλαψούρα Χαραλαμπε ..τους δουλεύει ο Αρ.Παχτουλης με της προσλήψεις στο Ελληνικό Χρυσό

nikos είπε...

πρώτα την διέλυσαν και τώρα ..http://gatospetala.blogspot.com/2012/01/25.html?spref=fb