Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Επάγγελμα: Ανειδίκευτος πλύντης φωτοβολταϊκών. Προαγωγή: Τζάμια στα φανάρια στο Μόναχο



http://energypress.gr/news/enosi-agrinioy-18-proslipseis-gia-ti-syntirisi-fv-parkon

"Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου» προχωρά στην πρόσληψη 18 εποχικών υπαλλήλων, προκειμένου να ενισχυθεί το τμήμα συντήρησης των φωτοβολταϊκών πάρκων,.
Οι θέσεις αφορούν:
- 8  οδηγοί, κάτοχοι επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης
- 10 ανειδίκευτοι εργάτες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να καταθέτουν τα βιογραφικά τους στη γραμματεία της Ένωσης... Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα κληθούν για συνέντευξη και θα γίνει η τελική επιλογή και η υπογραφή των συμβάσεων..."

Θα προηγηθεί εκπαίδευση στο χειρισμό των πλυστικών μηχανημάτων. Όλα πληρωμένα από το ΕΤΜΕΑΡ.


Θα μετεκπαιδευτούν για να κάνουν τζάμια στα φανάρια για τους δρόμους του Μονάχου.

Και   ...πατάτες Γαλλίας,  κρεμμυδάκια Γερμανίας, γάλα Τσεχίας, τυρί Δανίας, ντομάτες Πολωνίας, σκόρδα Κίνας, λεμόνια Ισπανίας, μπρόκολα Ιταλίας, κατσικάκια Αλβανίας, μοσχαράκι Βελγίου...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτιμάς δηλ να πλένουν οι Έλληνες τζάμια στο Μόναχο παρά να απασχολούνται σε πράσινες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Σε ενοχλούν μερικές συμβάσεις χαμηλόμισθων και δεν σε ενοχλούν οι μόνιμοι συνδικαλιστές της ΔΕΗ που πληρώνονται και παίρνουν αυξήσεις για να μην κάνουν τίποτε, για να έχουν χρόνο να οργανώνουν απεργίες και καταλήψεις για να πάρουν κι άλλες αυξήσεις από την τσέπη των καταναλωτών.

archaeopteryx είπε...

πρώτα θα τους εκπαιδεύσουμε εμείς να πλένουν τζάμια, και μετά, οι αριστούχοι, θα πάνε Μόναχο. Οι ΔΕΗτζήδες ηλεκτροδοτούν. Οι αγρότες έγιναν τζαμοκαθαριστές με κλεψιμαίϊκα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ