Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μέργος, Ζερβός, Περιστέρης & ΔΕΗ


Αυτό, μου ήρθε με gmail... Και εμφανίστηκε και σε σχόλιο ανάρτησης του Ολυμπία (Ο Πεπόνης ξεσκεπάζει την "πράσινη" ληστεία στην ΔΕΗ).

"Ο Μέργος διορίστηκε Πρόεδρος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες τον Ιούνιο 2009 με 150.000 € ετήσια,  και υπέγραψε την σχετική Σύμβαση μαζί με τον Αρθούρο Ζερβό, που είναι όλοι άνθρωποι του Π. Σήμερα ο Π. και η εταιρία του Π.  σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΔΕΗ αφήνουν την Ρόδο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και οι Βουλευτές ΣΥΝ τρέχουν στον Πεπόνη για την σωτηρία της Ρόδου.  (Σχόλιο στο Ολυμπία)

Ο Π. νοικιάζει κάθε καλοκαίρι ηλεκτρογεννήτριες για τα νησιά μας σε απίστευτες τιμές! Γιατί να φτιάξει το εργοστάσιο στην Ρόδο, δεν τον συμφέρει!

Τις Μηχανές της Ρόδου θα τις πουλήσουν κοψοχρονιά στους Τούρκους, που θα μας δώσουν ρεύμα με μπαλαντέζα από απέναντι, αυτό είναι το σενάριο! Τα συμφώνησε ο GAP με τον Ερντογκάν το 2010.

Παράλληλα η ΔΕΗ έχει συνεταιριστεί με την ΤΕΡΝΑ για τα έργα των σκουπιδιών της Αττικής 1,5 δις, την ίδια ώρα που η ΔΕΗ είναι εργοδότης της ΤΕΡΝΑ σε ενεργειακά έργα 3,4 δις, τα οποία έργα κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα ολοκληρώσουν [εδώ ο αποστολέας προσέθεσε "αφού οι μίζες έπεσαν! ", αλλά δεν μπορώ να το επαναλάβω, αφού δεν γνωρίζω εάν έπεσαν τέτοιες μίζες]

Σύμβαση Μέργου με ΔΕΗ Ανανενώσιμες

Μας αξίζει πραγματικά επιστροφή στο 1935... Bέβαια, η κακοδιαχείριση και η διαφθορά θα κάνουν τις δυνάμεις Κατοχείς να φαίνονται ...κούκλες.

4 σχόλια:

spiral architect είπε...

Μέχρι να πέσει το καλώδιο απ' την Τουρκία, (που θα πέσει!) μπορούμε να βγάλουμε κάνα φράγκο. Όσο για τις δυνάμεις Κατοχής έρχονται για να αναλάβουν ξεπετώντας τους ντόπιους ψιλικατζήδες. Όπως μέσα σε λίγα χρόνια μας έκαναν διατροφικά και βιομηχανικά εξαρτώμενους, έτσι θα μας κάνουν και ενεργειακά (Φ.Α., ρεύμα) εξαρτώμενους.

Στο 1936; Τότε είχαμε ελπίδα και υπήρχε αντίπαλο δέος. To 2013 έχουμε χορηγούς.

spiral architect είπε...

Eκανα δυο μέρες να το διαβάσω, καθότι σεντόνι αλλά, αξίζει τον κόπο:
Ο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
Τα πάντα όλα!

archaeopteryx είπε...

αν σου πώ ότι "τα έχω πει" -- αντιγράφοντας Stratfor και σχετικά... Να γιατί μου αρέσει το Μεγάλο Παιχνίδι. Είμαστε σε ενεργό ρήγμα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε, ο Μέργος ανέλαβε μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ ΑΕ 17/11/2005 ανήμερα του Πολυτεχνείου στη θέση του Ραφαήλ Μωυσή, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω της καταγγελλόμενης διαφθοράς στην ΔΕΗ από τον Ι. Παλαιοκρασσά

http://www.euro2day.gr/article/90929/ArticleDetails.aspx

Καλή συνέχεια σε όλους, θα βγούν πολλά...