Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Με τους σημερινούς ρυθμούς αύξησης των πάγων της Ανταρκτικής, σε 1.000 χρόνια θα έχουν σκεπάσει όλη την Γη!


Και αυτός που το έγραψε, σαφώς και κάνει πλάκα, τονίζοντας την χυδαιότητα και ηλιθιότητα των επιχειρημάτων που διάφοροι πονηροί σας τρομοκρατούν με ιστορίες φωτιάς και λάβρας επί 20 χρόνια! Σοβαροί άνθρωποι σήμερα 30 και 40 ετών μεγάλωσαν ακούγοντας ότι θα ψηθούμε και θα καούμε και θα βουλιάξουμε και δεν θα ξαναδούμε χιόνια. Και μπορεί να συμβούν όλα αυτά, αλλά δεν προκύπτει ούτε από δεδομένα, ούτε από τσεκαρισμένες και αποδεκτές θεωρίες. Σας λένε ότι είναι αποδεκτές, αλλά δεν είναι, και η επανάληψη από τον Σκάϊ και 1-2 Αστεροσκόπους (ο ένας και εντελώς άσχετος) και λοιπούς περιφερόμενους καραγκιόζηδες δεν το κάνει και αλήθεια.

Πάμε στο Ψυχροκήπιο; Ό,τι σας μεταφέρω παρακάτω δεν είναι ψέμα:

1) Η Ανταρκτική πράγματι έχει 450 συνεχόμενες μέρες που αυξάνουν οι πάγοι, αυτόν τον χειμώνα είχε σχεδόν 10 εκατομμύρια καινούργιου πάγου. Οι πάγοι αυξάνονται κατά μισό εκατομμύριο τ.χλμ. ετησίως.Με αυτό το ρυθμό, όλα τα κοράλλια που ακούτε ότι ζεσταίνονται, θα έχουν παγώσει σε 300 χρόνια, και όλος ο Πλανήτης θα είναι καλυμμένος σε 1.000 χρόνια.

2) Η Γερμανία υποφέρει τον πέμπτο συνεχόμενο χειμώνα εξαιρετικού κρύου (εδώ θα έπρεπε να βάλω φωτό από παγωμένα κρυσταλλωμένα ποτάμια και την δορυφορική εικόνα της κάτασπρης Αγγλίας), και έχει και τον πιο σκοτεινό χειμώνα που θυμούνται!

3) Η μεσοπαγετώδης που ξεκίνησε πριν 11.000 χρόνια κοντεύει στο τέλος της, είναι πιο κρύα από τις προηγούμενες δύο και η θερμοκρασία των τελευταίων 5.000 ετών είναι πτωτική. Και μετά την μεσοπαγετώδη, παγετώνες! Το γράφημα αυτό, είναι το λιγότερο αστείο από όλη την κρυοκαταστροφολογία, είναι ανακατασκευή των τελευταίων 400.000 χρόνων, είμαστε συνέχεια κατάψυξη, με εξαίρεση τις μεσοπαγετώδεις, η τελευταία είναι όπως σας το είπα. και σε ...100;  1.000; χρόνια, μετανοείτε! (Αλλά μην φοβάστε, από ...άλλα θα πάμε, τουλάχιστον εμείς).

Αν η Ζήμενς και η Shell και οι Αλαφούζοι είχαν να κερδίσουν από αυτό το σενάριο, να είστε σίγουροι ότι θα το ακούγατε. Παιδάκια και γέροι να πεθαίνουν από κρύο στην Βαλτική, οι καμηλοπαρδάλεις στους ζωολογικούς κήπους νηστικές και άσπρες από χιόνια, πιγκουίνοι στην Γλυφάδα, χαμός. ΑΥΤΟ είναι το επίπεδο 20 χρόνων προπαγάνδας. Και μην σας πώ, ότι το Ψυχροκήπιο είναι και πιο πιθανό, αλλά μην το πάρετε και πολύ σοβαρά.  Βρε μπας και τα αιολικά βοηθούν στην άνοδο της θερμοκρασίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: