Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Όχι ξαφνικά, ενοχλούνται από τους "σκεπτικιστές"


http://notrickszone.com/2013/02/22/german-climate-movement-catholic-university-paper-warns-of-growing-climate-skepticism-in-germany/

Κάποιο τμήμα Πολιτικών, Κοινωνικών "Επιστημών" του Πανεπιστημίου της Βιέννης με συγγραφέα από το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου...  Ενοχλούνται από το ότι οι λεγόμενοι "σκεπτικιστές" της Κλιματικής "Αλλαγής" αποκτούν απήχηση. (Δεν ξέρω πώς εννοούν την λέξη "σκεπτικιστής", προσωπικά δεν είναι σκεπτικιστής, απλά δεν είμαι αγράμματος και ηλίθιος). Ενοχλούνται όχι τόσο από την αμφισβήτηση της Κλιματικής "Αλλαγής" αλλά από την αμφισβήτηση των πολιτικών συνεπειών της. Ενοχλούνται από την αμφισβήτηση των ΑΠΕ.  Ενοχλούνται από το Heartland Institute, το EIKE, το CFACT, με διάφορους επώνυμους Γερμανούς όπως ο Fritz Vahrenholt. Και από τις "διεθνείς επαφές" όπως πχ με το GWPF.

Όλοι αυτοί είναι (κατά τον πολιτικοκοινωνικό επιστήμονα) ένα δίκτυο γραφικών κλιματολόγων, συνταξιούχων καθηγητών, λομπίστες, και ερασιτέχνες επιστήμονες.

Λένε ότι ανέχονται σκεπτικισμό με "υγιές μέτρο", αλλά τους ενοχλεί η απόρριψη της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής (τι είναι αυτό;)

Επικαλούνται την ανησυχία της Μέρκελ ότι "δεν υπάρχουν αρκετές πρώτες ύλες για 9 δις κόσμο"... (Και να μην ξαναβάλω link σε δημοφιλή προκάτοχο που επίσης ανησυχούσε και έβλεπε τον "σχεδιασμό" σαν την λύση, αλλά έκανε και ντου στην Πολωνία, καλού κακού).

Προσωπικά, θεωρώ ότι ενοχλείται η πτυχή του βαθέος Γερμανικού Κράτους που έχει τις ίδιες εμμονές που έχει από το 1900, και που σε πρόσκαιρες και ευκαιριακές συμμαχίες επιδιώκει την σημερινή εκδοχή του ζωτικού χώρου (πάντα ήθελαν τους Άγγλους για σύμμαχους, πάντα θεωρούσαν τους Αμερικάνους Β' κατηγορίας ζώα προς καθοδήγηση ή καθυπόταξη, και πάντα είχαν τους Ρώσους σαν άλλη, Γ', κατηγορία -- άσε μας πια εμάς τους Νότιους... μικρή ενόχληση καθ' οδόν προς την Μέση Ανατολή και τον Καύκασο). Οι Γερμανοί κυνήγησαν και έκαψαν αρκετό κόσμο που ενοχλούσε κάποιο εκάστοτε ...πλάνο τους.  'Εχουν προσφέρει απίθανα πράγματα στον  πολιτισμό, προσωπικά προτιμώ τον Μαρτίνο Λούθηρο, ήταν ενάντια στα συγχωροχάρτια. Οι σημερινοί απλά θέλουν να είναι αυτοί οι εκδότες των συγχωροχαρτιών.

10 σχόλια:

spiral architect είπε...

Με το να πουλάς συγχωροχάρτια, είτε ήσουν ο Πάπας, είτε τώρα ο πωλητής δικαιωμάτων CO2, βγάζεις τζάμπα χρήμα.
Που το βάζεις αυτό;

Κατά τα άλλα πιστεύω να το είδες αυτό:
Ανεστάλη η λειτουργία της SOVEL στον Αλμυρό
Και μη μου πεις ότι φταίει η ΔΕΗ, γιατί και τζάμπα να της έδινε το ρεύμα, το μαγαζί θα έκλεινε.
(το δάριγκ μάς τελείωσε μαζί με την οικοδομή)

archaeopteryx είπε...

ωχ... μετα την ΕΧ...

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο με την ανάρτησή του, αλλά διαβάζοντας για συγχωροχάρτια θυμήθηκα κάτι άλλο για τον Πάπα και τη Γερμανία: "ότι όλα, μα όλα, στη Γερμανία ειδικά, ΠΡΟπληρώνονται"!
«Αποκηρύσσονται» οι Γερμανοί καθολικοί εάν πάψουν να πληρώνουν εκκλησιαστικό φόρο
http://www.tanea.gr/news/world/article/4754443/?iid=2

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ...

http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=499433&h1=true#commentForm

καλά κρασά | 23/02/2013 11:03
καλά ο θραξ εδώ και τα άλλα τα ανεκδιήγητα απολιθώματα archaeopteryxgr αξίζει να τους ξεχάσει κανείς στη σάουνα για να δούμε αν μασάει η κατσίκα ταραμά
Ανώνυμος / η
απάντηση21

Ανώνυμος είπε...

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ιωάννης Καποδίστριας διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης με θέμα: «Ευρώπη 2020: Στρατηγική της Ε.Ε. για βιώσιμη χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διπλωμάτες, στρατιωτικούς, διεθνολόγους, ερευνητές, δημοσιογράφους, φοιτητές και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το εξεταζόμενο αντικείμενο. Αποτελείται από δύο συνέδρια-θεματικές διάρκειας έξι διδακτικών ωρών.

Το πρώτο συνέδριο με θέμα «Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας της Ε.Ε.» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. με 18:00μ.μ., στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αμαλίας 8, στο Σύνταγμα, με ομιλητές τους: κα Ασδεράκη Φωτεινή, Λέκτορα Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κο Τσινισιζέλη Μιχαήλ, Καθηγητή Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κο Κυριακίδη Κλεάνθη, Αντιπλοίαρχο Πολεμικού Ναυτικού και Σύμβουλο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κο Καϊλή Αντώνιο, Αναπληρωτή Επικεφαλής, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κο Μέριανο Προκόπιο, Πρόεδρο της Μ.Κ.Ο. Ιωάννης Καποδίστριας.

Το δεύτερο συνέδριο με θέμα «Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την Ενέργεια και το Περιβάλλον» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. με 18:00μ.μ., στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αμαλίας 8, στο Σύνταγμα, με ομιλητές τους: κο Νικητάκο Νικήτα, Καθηγητή Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κα Στρατηγέα Αναστασία, Επίκουρη Καθηγήτρια Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κο Καϊλή Αντώνιο, Αναπληρωτή Επικεφαλής και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, τον Εκπρόσωπο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κα Καββαδία Δήμητρα, Αντιπρόεδρο και International Officer της Μ.Κ.Ο. Ιωάννης Καποδίστριας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ειδική επαγγελματική τσάντα συνέδρου με υλικό των Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, οι παρουσιάσεις των δύο συνεδρίων σε ηλεκτρονική μορφή και επίσημα πιστοποιητικά συμμετοχής στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι δωρεάν.

Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, παρακαλείσθε όπως στείλετε ηλεκτρονικά την αίτηση, την οποία θα βρείτε εδώ http://www.ioanniskapodistrias.org.gr/neo-programma-dia-biou-matheses/

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ Ιωάννης Καποδίστριας http://www.ioanniskapodistrias.org.gr

archaeopteryx είπε...

11:30, αναρωτιέμαι ΤΙ φοβούνται.. Μήπως και ΔΕΝ πεθάνουν??

George Mantjoros είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πρώτη φορά βλέπω Συνέδριο απο 16,00 μέχρι 18,οο!!! Καλοοοο!

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη Ύβρις, ο Παρθενώνας και η ανεμογεννήτρια, τι είναι αυτά ρε..
www.ioanniskapodistrias.org.gr

archaeopteryx είπε...

κι άλλα λαμόγια... Αρχίζουν πάλι, θα μυρισαν λεφτά... Αλλά έκοψαν τα πράσινα για ..παραλλαγή.. Θα τους αφιερώσω κάτι...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη μακέτα (λογότυπο) θα την έχει επιλέξει το Δ.Σ.
http://www.ioanniskapodistrias.org.gr/m-k-ioannes-kapodistrias/dioiketiko-sumboulio/
ή οι επίτημοι
http://www.ioanniskapodistrias.org.gr/m-k-o-ioannes-kapodistrias/epitima-mele/