Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ό,τι πρέπει για την εθνική άμυνα και την ανταγωνιστικότητα της εθνικής οικονομίας...

 
Ό,τι πρέπει για την ανταγωνιστικότητα της εθνικής οικονομίας οι ΑΠΕ και τα δικαιώματα άνθρακα.  Και δεν βρίσκεται ένας πολιτικός οργανισμός από αυτούς που τρέχουν στην χώρα να πει την αλήθεια στον κόσμο, ότι οι Γερμανογάλλοι καίνε τον Νότο με το ενεργειακό και αυτό επειδή οι πρώτοι δεν έχουν ενεργειακές πηγές ενώ οι δεύτεροι πλασσάρουν τις μηδενικές εκπομπές άνθρακα των πυρηνικών τους.  Μόνο η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα σώσει τον Νότο. (σχόλιο ανώνυμου)

Τα χάλια μας… ξεφτίλα… Βάζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε εργασίες για ορντινάντζες της πράσινης ανάπτυξης, ήτοι, να αλλάξουν λάμπες LED σε όλα τα στρατόπεδα, να καθαρίζουν τις ακτές, να γίνουν ενεργειακοί επιθεωρητές, να βάζουν φ/β, και αυτό το ονομάζουν “αναβάθμιση και όραμα για βιώσιμες ένοπλες δυνάμεις»”. Οι τούρκοι βέβαια, που αλλιώς αντιλαμβάνονται το ρόλο των ενόπλων τους δυνάμεων, βολτάρουν με την κορβέτα στις Κυκλάδες.  (αλλενάκι)

Ποιός ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι ο αριστεροδεξιός διχασμός παίζει ακριβώς αυτό που αυτοί θέλουν;

Το άρθρο του Ελεύθερου Τύπου εδώ. Ρε σας έχουν πει ότι ο κατευνασμός περνάει;

3 σχόλια:

katalytikos είπε...

¨...Απ’ την πλευρά του ο καθηγητής Δ. Λάλας εκτίμησε ότι, εφαρμόζοντας τις αρχές τις βιώσιμης ανάπτυξης στις ένοπλες δυνάμεις, υπάρχει η δυνατότητα εξοικονόμησης περί των 50-60 εκατ. ευρώ το χρόνο, έως το 2020. Ενδεικτικά, μάλιστα, ο κ. Λάλας ανέφερε ότι στις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων της Αμερικής εξοικονομήθηκε 10% ενέργεια από ΑΠΕ, ενώ αντίστοιχα ο στόχος στη Μεγάλη Βρετανία είναι εξοικονόμηση της τάξης του 18% έως το 2020....¨

Καταλαβαίνεις ποιοί είναι αυτοί, που αποφασίζουν για την ...ανάπτυξη ακόμη και σήμερα!!!!!!!
ΕΣΠΑ!!!!!!!! (και κάναν και ειδική συνάντηση οι τρεις αρχηγοί..)
Να γελάσω ή να κλάψω ??

archaeopteryx είπε...

Ο πλασιέ του CO2. Κυκλοφορεί ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάλας είναι αρεστός αλλά ξεφτιλισμένος μετά από όσα έχουν γίνει