Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Οι πάγοι στους Πόλους είναι ...παγωμένοι


Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο τι κάνουν οι πάγοι στους Πόλους, αλλά τους περισσότερους από εσάς, οι επαγγελματίες παραπληροφορητές του Σκάϊ και οι συμβιβασμένοι του ...Αστεροσκοπείου, προσπαθούν να σας πουν ότι πάει έλιωσαν οι πάγοι, και βυθίζεται η Γλυφάδα και βάλτε πολλά αιολικά γιατί ο Περιστεροκοπελουζομπόμπολες θέλουν να σώσουν τον Πλανήτη, να' ναι καλά οι Γερμανοί που τους είπαν και την πατέντα της σωτηρίας.


Δεν υπάρχει κανένα concensus. Οι "επιστήμονες" του IPCC είναι μάλλον δημόσιοι υπάλληλοι που τους υπαγορεύουν κάποια ατζέντα η WWF και η Greenpeace, που με την σειρά τους είναι "αυθόρμητοι ακτιβιστές" καθοδηγούμενοι από άλλους. Ο Ομπάμα στην εναρκτήρια ομιλία του επικαλέστηκε την θέληση του ...Θεού, και οι "οικολόγοι" που κλαίνε έξω από τον Λευκό Οίκο παρακαλώντας να μην έρθει πετρέλαιο από τον Καναδά, πρόθυμοι ηλίθιοι οργανωμένοι από μάλλον από αυτόν που εισάγει από την Νιγηρία.   Και το πιο αστείο από όλα, η μαμά Φύση δεν τους βοηθάει. Οι πάγοι στην Αρκτική είναι εκεί που ήταν (ξαναπάγωσαν σε χρόνο ρεκόρ), οι πάγοι στην Ανταρκτική είναι πιο παγωμένοι παρά ποτέ, τα τελευταία χρόνια. Το θερμοκήπιο που θα μας πεθάνει όλους σε 50 ή 500 χρόνια έχει πάει διακοπές.


Μιμούμενος ξένη ιστοσελίδα, σας εύχομαι να απολαμβάνετε την ευχάριστη μεσοπαγετώδη, για όσο ακόμα κρατήσει, και μην φοβάστε, ούτε από αστεροειδή θα πάτε... (Για παγετώνες, δεν ορκίζομαι, αλλά σε ...1.000 χρόνια... ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

http://www.ijis.iarc.uaf.edu/seaice/extent/AMSRE_Sea_Ice_Extent_L.png
http://www.thegwpf.org/arctic-ice-gain-recorded/
http://wattsupwiththat.com/reference-pages/sea-ice-page/
http://www.thegwpf.org/antarctic-sea-ice-extent-record/