Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Λεφτά για Κλιματική Δράση: Η χαρά των ζόμπυς


http://envthink.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9870.html
http://www.thegwpf.org/brussels-control-e250-billion-green-lobby/

Εν τάξει... όταν λένε "πολλά λεφτά" για την "Κλιματική Δράση", δεν είναι παρά Οργουελιανό newspeak.  Ο όρος "Κλιματική" είναι ο (με συγχωρείτε, Γερμανικός) νεο-ταξικός όρος, όπου (α) οι πολλοί, κατά προτίμηση όλοι οι άνθρωποι επιδοτούν τα εμπορικά πλεονάσματα και την απασχόληση μερικών χωρών, (β) καταστέλλεται η ζήτηση για υδρογονάνθρακες υπέρ αυτών που δεν έχουν (και δεν έχουν αεροπλανοφόρα ή σχιστολιθικό αέριο ή πετρελαιοφόρους αμμόλιθους - "πράσινη" η προσέγγιση... δεν λέω...), και (γ) προσφέρεται η Σωτηρία της Γης σαν στάχτη στα μάτια να μην ξεσηκωθούν τα αποβλακωμένα ζόμπυς που από τέως πλούσιοι με δανεικά, έγιναν νεόπτωχοι ευρωδουλοπάροικοι.

Είτε το 20% είτε το 200% του "Ευρωπαϊκού" προϋπολογισμού, είτε €980 δις, είτε €980 τρις ξοδέψουν, οι "Ευρωπαίοι" δεν θα επηρεάσουν το "κλίμα". Το κλίμα δεν ελέγχεται ούτε με λεφτά, ούτε με έλεγχο του πληθυσμού ούτε με τίποτα. Το κλίμα επηρεάζεται από τον ήλιο, την τροχιά και την περιστροφή της γης, την τεκτονική δραστηριότητα, τις κοσμικές ακτίνες, το μαγνητικό πεδίο της γης, και αλλάζει εγώ και 4,5 δις χρόνια. Δεν περιμένει επιδότηση από αχυρανθρώπους που ανακάλυψαν τον "υπέρ ολίγων εξαγωγέων και φίλων του καθεστώτος στοχευμένο κεϋνσιανισμό", και την μπουρδολογία για να σάς κάνουν να είστε ευχαριστημένοι που πεινάτε ή κρυώνετε.

Οι αποφάσεις της "Ευρώπης", προφανώς με αφορούν, αλλά ούτε τις ελέγχω, ούτε μπορώ να έχω άποψη. Είναι αποφάσεις Κεντρικού Σχεδιασμού. Καμία σχέση με οποιαδήποτε "λαϊκή θέληση" ή έστω βάσει κοινά αποδεκτών κανόνων. Αφανείς τύποι έκαναν τους κανόνες, άγνωστοι άνθρωποι αποφασίζουν, περίεργες ΜΚΟ τις διαφημίζουν,  και αχυράνθρωποι ανακοινώνουν. Άρρωστα, μεσαιωνικά,  σκοταδιστικά και ανελεύθερα πράγματα.

 Σαφώς και έχω καταλάβει ότι όταν λένε "κλίμα" εννοούν πρώτα από όλα αυτό που εγώ ξέρω σαν paraphernalia, εξαγωγές περίεργων πραγμάτων που διαφημίζει η Greenpeace, και που πουλάνε Γερμανικές, Δανέζικες, και που και που, τίποτα Γαλλικές και Ισπανικές εταιρίες.  Σε όποιον δεν έχει επιλογή. Ή σε όποιον είναι λίγο ηλίθιος. Προτιμούνται αυτοί που έχουν και λίγη ρευστότητα, αλλά δεν κάνουμε διακρίσεις.

"...By 2050—earlier, probably—all real knowledge of Oldspeak will have disappeared. The whole literature of the past will have been destroyed. Chaucer, Shakespeare, Milton, Byron—they'll exist only in Newspeak versions, not merely changed into something different, but actually contradictory of what they used to be. Even the literature of the Party will change. Even the slogans will change. How could you have a slogan like "freedom is slavery" when the concept of freedom has been abolished? The whole climate of thought will be different. In fact there will be no thought, as we understand it now. Orthodoxy means not thinking—not needing to think. Orthodoxy is unconsciousness...[3]"

4 σχόλια:

Αντκαν είπε...

Ιμπεριαλισμός με μανδύα "οικολογικής πολιτικής για την σωτηρία του πλανήτη", δηλαδή οικο-ιμπεριαλισμός.

Μελετήστε τις μορφές του Ιμπεριαλισμού ανά τους αιώνες, πάντα αποσκοπούσαν στην σωτηρία του πολιτισμού των κυρίαρχων.

Τώρα ανεμογεννήτριες-κανονιοφόροι και σχέδιο SET..Γερμανία-Γαλλία και δορυφόροι..

Οικονομική μόχλευση για τα κυριαρχικά κράτη μέλη της Ε.Ε., οικονομικός πόλεμος σε βάρος των PIGS και των αναδυόμενων οικονομιών

Έρχονται ευροεκλογές..κάτω τα διευθυντήρια των Βρυξελλών, στο γεροδιάβολο οι αχυράνθρωποι της οικονομικής-πολιτικής ολιγαρχίας που καταδυναστεύει τους πολίτες της γηραιάς ηπείρου

Αντίσταση ρεεε

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ξέρουμε ότι τα λόμπι(και για τις ΑΠΕ) κάνουν τα δικά τους παιχνίδια στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.

Παλαιότερα:Ανοιχτή Επιστολή προς τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα
http://www.epaw.org/documents.php?lang=el&article=c1
Πρόσφατα:
http://www.kandanos.eu/node/1949

spiral architect είπε...

Οξύνεται ο πόλεμος των μονοπωλίων της Ενέργειας

ΦΑ, αγωγοί και συμφεροντα

George Mantjoros είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ τους φόβος είναι το σχιστολιθικό αέριο . Απο οτι δείχνουν οι έρευνες το έχουν-με όλοι και σε τεράστιες ποσότητες. Είναι η νεα παγκόσμια αλλαγή στην ενεργεία .
Προβλέπεται παγκόσμια υπερπροσφορά και πτώση τιμών .