Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ματαιώθηκε ψηφοφορία για την στήριξη δικαιωμάτων άνθρακα. Τα δικαιώματα ...έπεσαν


http://www.thegwpf.org/carbon-market-intrigue-european-parliament-vote-cancelled/
http://www.euractiv.com/climate-environment/carbon-market-intrigue-european-news-518056

Ενώ ήταν να ψηφιστεί σήμερα η επιτάχυνση συζητήσεων με μέλη της ΕΕ για την απόσυρση (με καθυστέρηση δημοπρασιών) δικαιωμάτων άνθρακα για να στηριχθεί η τιμή -- μετά από την σχετική υπερψήφιση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Ευρωβουλής την περασμένη εβδομάδα, ο Γερμανός (Σοσιαλιστής) Πρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε μέσω tweeter “Backloading is not the subject of tomorrow's session ENVI (environment committee) session. All other message are incorrect.” Και, ερωτηθείς εάν πίστευε ότι θα περνούσε από την ολομέλεια, είπε "Όχι". Ο Altmaier είναι υπέρ (του να στηριχθεί η τιμή), ο  Rösler είναι κατά, εγώ είμαι με τον ...Rösler.

"A lot of politicians are jumping up and down here complaining about anything that leads to even the slightest increase in electricity prices"  Βουλγαρίααα...

Η σημερινή ψηφοφορία και εντοπιότης των "οικολόγων" μας
Πληροφόρηση στο φλυτζάνι του καφέ
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου κληρώνει και οι μάσκες έχουν πέσει
Πόσοι από εσάς ξέρατε ότι οι εκλογές στην Σαξονία επηρέασαν το μέλλον σας;

Και τώρα ξέρετε γιατί διασκεδάζω από τότε που η Γερμανία, στην ανάγκη να έχει ρεύμα, μετά το κλείσιμο μερικών πυρηνικών, και σαν συνέπεια του ότι ΟΛΕΣ οι ΑΠΕ της Ευρώπης δεν μπορούν να υποκαταστήσουν ούτε μία συμβατική μονάδα, χαχαχαάαχα! Τα έσοδα από δικαιώματα άνθρακα ήταν έσοδο των αιολικών. Ελπίζω να καθίσουν πάνω στα αιολικά τους οι ΑΠΕτζήδες να δουν εάν θεραπεύουν αιμορροΐδες.