Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Χαχαχάαχαχα!


Διαβάζω τα περί της χτεσινή συμφωνίας, και μόνο για χιούμορ είναι. Ξεκινούν με παραδοχή ύφεσης του 2011 στο 6,1%... Ή είναι 7,1%;  Ή είναι 6.7%;  Ή είναι ό,τι χρειάζεται για να βγει κάποιο νούμερο;  Και πόσο θα είναι η σχέση χρέους προς ΑΕΠ το 2020;  120%;  Γιατί δεν θα είναι 129%;  Επειδή το 120% είναι της Ιταλίας και επομένως de jure βιώσιμο;   Το 2020;   Εγώ σας λέω ότι δεν έχουν ιδέα ποιο θα είναι το ΑΕΠ του χρόνου, και πόσο πληθυσμό θα έχει μόνιμους κατοίκους η Ελλάδα το 2013, τι θα κάνει ο πληθωρισμός το 2012, ή τι, ή πού,  θα είναι η "Ευρώπη" το 2015. Απλά ανέβαλαν το πρόβλημα και χαίρονται.

Για όλα μας τα δεινά φταίει η VisiCalc (η πρώτη, νομίζω, εκδοχή του Excel .  Και η IBM.  Ξεκίνησαν τα μαζικά PC's, και γέμισε ο κόσμος μοντελίστες. Βλέπει ο άλλος ένα πίνακα με νούμερα, και λέει "άααα... θα κάνει ζέστη το 2099".  Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτή η στάση χεριών;

Τα γελαστά παιδιά είναι από εδώ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημαινει ολοκληρωση - τελειοτητα νομιζω.
Το κακο ειναι ποιος το συμβολιζει.

Ανώνυμος είπε...

την έκανε και η μέρκελ αυτή τη χειρονομία
είναι συμβολισμός

Dimitris είπε...

Η στάση αυτή σημαίνει "κατέχω απόλυτα το αντικείμενο και δεν υπάρχει ισάξιός μου σ' αυτό". Τώρα το πόσο κατέχει το αντικείμενο ο επίτροπος των δανειστών θα φανεί το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ανώνυμος είπε...

Εχει image maker και του μαθαίνει πως να στέκεται για να φαίνεται ότι έχει κυρος

nikos είπε...

ο μπαγάσας ο Μπενη στον κόσμο του ..μια επίσκεψη στον Κ.Στεφανή καλό του κάνει χιχχι