Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Και πριν από ...250 εκατομ. χρόνια, πρώτα ζεστάθηκε η Γη, και μετά ανέβηκε το CO2


Καλά... Αν αυτά που σας γράφω και σας δείχνω (οι εικόνες μεγαλώνουν με κλικ) εδώ, τα έλεγε κάποιος πριν 1000 χρόνια, μάλλον θα τον έκαιγαν για αιρετικό... Και δεν αναφέρομαι στα Κλιματολογικά, αλλά στην Ιστορία της Γης, που και σε αυτήν ψάχνουν οι απανταχού καταστροφολόγοι λόγους να σας τρομοκρατήσουν.

Η Γη ξεκίνησε πριν 4,5 δις χρόνια περίπου, και πέρασε διάφορες φάσεις, που μπορείτε να μελετήσετε εδώ.  Οι αρχαιοπτέρυγες υπήρχαν πριν 150 εκατομμύρια χρόνια (σαν πριν μια ωρίτσα στην γεωλογική ιστορία), σε περίοδο που η ατμόσφαιρα είχε περί τις 4 ή 5 φορές περισσότερο CO2 από ότι σήμερα.


Πριν 250 εκατομμύρια χρόνια (πριν 2 ωρίτσες στην γεωλογική κλίμακα), μεταξύ Πέρμιας και Τριασικής περιόδου, αφανίστηκε, ψόφησε, χάθηκε το 95% κάθε ζωντανού πλάσματος στην Γη. Μακάβριο... Και αυτή η εικόνα είναι από την ίδια πηγή, και μεγαλώνει με κλικ, και λίγα, στα Ελληνικά, εδώ). Φυσικά, τέτοιες μαζικές καταστροφές είναι μουσική στα αυτιά των καταστροφολόγων, και βρέθηκαν τέτοιοι που επεσήμαναν ότι η καταστροφή συνέβη στις εύκρατες και τροπικές περιοχές, και επομένως είναι από την τότε, πριν 250 εκατομμύρια χρόνια υπερθέρμανση.


Αυτό είναι εξαιρετικά συγκινητικό για όσους φοβούνται, αλλά έχει μία ενδιαφέρουσα πτυχή: Από όσο μπορούν να αναπαραχθούν θερμοκρασίες και επίπεδα CO2 πριν 250 ή 150 ή, 0,015 εκατομμύρια χρόνια, η αύξηση της θερμοκρασίας της Γης, μεταξύ Πέρμιας και Τριασικής περιόδου (πριν 250 εκατομμύρια χρόνια), συνέβη περί τα 10 εκατομμύρια χρόνια ΠΡΙΝ την αύξηση στο CO2.  Χαχαχαάααχαχα!

Το ότι το CO2 ανέβηκε 10 εκατομμύρια χρόνια μετά από την άνοδο της θερμοκρασίας, δεν αποδεικνύει ότι το ατμοσφαιρικό CO2 δεν ανεβάζει θερμοκρασία, αλλά άλλος είναι ο κύριος καθοριστικός παράγων. Κάτι άλλο ανεβάζει θερμοκρασία, και ακολουθεί το CO2. Αν λοιπόν δείτε τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες σκηνές τρόμου από μαζικούς θανάτους ζώων της Πέρμιας περιόδου, και αν ας πούνε ότι είχε σχέση με CO2, σας δουλεύουν.  Το χαριτωμένο στο τελευταίο γράφημα είναι ότι σε γεωλογική ιστορική κλίμακα, είμαστε ακόμα σε ...παγετώδη περίδο... Δηλαδή μόλις πριν 0,01 εκατομ. χρόνια βγήκαμε από το ψυγείο. Απολαύστε το ότι δεν είστε σε παγοκολώνα, όσο κρατήσει. Την συγκεκριμένη παγοκωλόνα, την χαρίζω στους ηλίθιους που ψήφισαν Νόμο για την Προστασία του Κλίματος για να βάλουν οι Γερμανοί πολλά αιολικά στο χωριό μου.

http://debunkhouse.wordpress.com/2012/10/19/early-triassic-catastrophic-global-warming/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε, το είδες αυτό;

http://olympia.gr/2012/10/22/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-siemens-%ce%b3/

Μένουν όμως στα αιολικά, λέει. Τι θέλουν πουν οι ποιητές;

archaeopteryx είπε...

ότι πουλάνε, και ότι έχουν χαμηλό μεταβλητό κόστος και καλές τιμές. Οι Γερμανοί και οι Αγγλοι λένε ότι θα παστωθούν σε υπεράκτια. Τρέλα. Εμάς εδώ μας πηδάει η Ενερκον (και η Βέστας)

nestrom είπε...

h--p://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/245515/oi-diorismenoi-toy-gap-pos-tha-plirosoyn-tis-fotovoltaikes-epidotiseis