Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΚΠΜ ή ΜΠΚ; Και τι να πουν άλλοι 2-3 μεγάλοι...


http://www.efsyn.gr/?p=16618

Μεμπτό; Μπααα... Και δεν ξέρω και λεπτομέρειες... Ωστόσο, το έχω ξαναπεί, σήμερα, η διαφθορά δεν είναι στα φακελάκια. Τα φακελάκια είναι για ...μετανάστες,  και για καλαμπούρια. Η διαφθορά είναι για αγορά Νόμων, Προεδρικών Διαταγμάτων, και δεν συμμαζεύεται. Έεε και λίγη Ρύθμιση δεν κάνει κακό...

Εγώ είμαι αυτός που λέει "μην σαλαμοποιήσετε την ΔΕΗ, χαρίστε την στους ενεργειακούς βαρώνους (λείπουν 2-3 από την λίστα των αρχικών), με την προϋπόθεση να μην την σαλαμοποιήσουν και να την διαχειριστούν με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον". Δεν τρελάθηκαν... Δεν τους συμφέρει... Κρίμα.

Διαφθορά: Από 25η το 1997, 78η το 2010, 94η το 2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.lykavitos.gr/2013/01/blog-post_3545.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cVy_2AGVq-g&feature=player_embedded

gstrbtr είπε...

Ρε αρχαιοπτέρυγα ντάξει θες κάτι να πείς με το δείκτη διαφθοράς. ΟΚ.

Απλά το να πετάς ένα νούμερο χωρίς άλλα στοιχεία δεν λέει κάτι.

Με άλλα λόγια σαν θέση ποίο είναι "καλύτερο" (εφ όσον θέλουμε να δώσουμε σημασία σε αυτούς τους δείκτες)? Το 25ος στους 52 ή το 71ος στους 180?

Και αν τσεκάρεις και το CPI Score θα δείς ότι δεν είναι και τόσο δραματικά τα πράγματα.

archaeopteryx είπε...

Σύμφωνα με την πηγή που έχω βάλει κάπου σε παραπομπή, υάρχει μία κατάταξη. Τα κουσούρια των καταλόγων αυτών τα φαντάζομαι. Από το 1996 μέχρισήμερα έχουμε πάει από σχετικά ΟΚ χώρρα σε Αφρικανική. Οι Ρουμάνοι θεωρούνται λιγότερο διεφθαρμένοι από εμάς. Και οι Τούρκοι. Κάτι θα γίνεται στραβά, δεν θα λεγες?