Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Climate policy could be collateral BENEFIT in any referendum on EU memebership


http://www.euractiv.com/climate-environment/climate-policy-collateral-damage-news-517292 (το είδα στο http://www.thegwpf.org/climate-policy-collateral-damage-uk-exit-eu/)

Η δήθεν Ανθρωπογενής Κλιματική Θέρμανση, που έγινε Κλιματική Αλλαγή και πάει νομοτελειακά για Ψύξη είναι "Ευρωπαϊκή" επινόηση. Έγινε εσωτερική πολιτική της Γερμανίας από την αρχή, πριν την ενοποίηση, την ασπάστηκε η Αγγλία (για άλλους λόγους) και είχε στήριξη από απανταχού "Δημοκρατικούς" και "Σοσιαληστές", και πολιτική της "Ευρώπης" από το 1990. Πολλοί την στήριξαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, μπορεί και μερικές πετρελαϊκές, δεν έχει σημασία.  Αλλά δεν παύει να είναι ΑΠΑΤΗ, και στα επιστημονικά της και στις εφαρμογές της... Βάλτε ΑΠΕ να αλλάξετε τα μαγνητικά επίπεδα των ηλιακών κηλίδων... να ...ζεσταθούμε, και να ακριβύνουμε το ρεύμα γιατί χανόμαστε.

Η Κλιματική Αλλαγή θα είναι ένα όφελος από δημοψήφισμα για παραμονή στην ΕΕ

Οι φαύλες και εκμαυλιστικές επιδοτήσεις που στηρίζουν τον νεο-μερκαντιλισμό Γερμανών, Γάλλων και λοιπών Βορείων, μπορεί να είναι άλλο παράπλευρο όφελος.

Η εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε εκλεγμένους και μη τύπους (κοπρίτες θέλω να γράψω, αλλά ντρέπομαι) στις Βρυξέλλες θα είναι άλλο παράπλευρο όφελος.

Εγώ έγινα αντιευρωπαίος για δύο λόγους:  1) Τα διάφορα "πακέτα" που κατέστρεψαν την χώρα μου, και 2) για την Κλιματική Απάτη και τις ΑΠΕ της.

Και επειδή ο συλλογισμός καμιά φορά ξεχνιέται, να πώς φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση, σε ένα γράφημα από εδώ:


Δεν φταίνε μόνο οι Ευρωπαίοι... Χωρίς ντόπια ευρωλιγούρια και πουλημένα τομάρια δεν θα τα κατάφερναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: