Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Παραδέχονται ότι ψεύδονται, και το θεωρούν ...καλό


http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/04/04/Lying-About-Climate-Change-To-Advance-The-Green-Agenda-Is-Good-Says-Peer-Reviewed-Paper

"Υπάρχει η τάση σε μερικά Μ.Μ.Ε και μερικούς περιβαλλοντικούς οργανισμούς να τονίζουν, ακόμα και να υπερβάλλουν τις ζημιές από την κλιματική αλλαγή. Το άρθρο αυτό δικαιολογεί αυτή την τάση χρησιμοποιώντας μία διαφορετική "Διεθνή Περιβαλλοντική Συμφωνία" με ασυμμετρική πληροφόρηση.   Θεωρούμε ότι η χειραγώγηση της πληροφόρησης έχει καθοριστική αξία, αφού εκ των υστέρων θα έχει ωθήσει περισσότερες χώρες να συμμετάσχουν σε αυτή την "Διεθνή Περιβαλλοντική Συμφωνία", που τελικά θα ενισχύσει την παγκόσμια ευημερία.  Αλλά από την εκ των προτέρων θεώρηση, ο αντίκτυπος αυτής της χειραγώγησης της πληροφόρησης στην συμμετοχή στην "Διεθνή Περιβαλλοντική Συμφωνία" και στην επίτευξη της ευημερίας είναι αμφίβολη".

Κοινώς, οι Hedegaard, Χριστοφιλίδου, Λάλας, Ζερεφός (και όχι μόνο) κλπ μάς δουλεύουν. Και είτε το κάνουν εν γνώσει τους, ή απλά παπαγαλίζουν παραμύθια που τους υπαγορεύει κάποιος.  Ποιός?  Τουλάχιστον αυτοί:  Οι Γκαιμπελίσκοι, οι «Ειδικοί» και οι καθοδηγούμενες ΜΚΟ που είναι το IPCC.   Μπορώ να σκεφτώ 4-5 λόγους για τους οποίους είναι καλό να πιστεύουμε ότι πρέπει να κινητοποιηθούμε για να σώσουμε το Κλίμα. Μόνο που δεν σώζουμε κανένα Κλίμα. Ίσως προσαρμοζόμαστε στο τέλος του Ψυχρού, στην επανίδρυση της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στην άνοδο της Κίνας. Όλα αυτά σηματοδοτούν πολλά, δεν έχουν καμία σχέση με το Κλίμα, έχουν σχέση με ύφεση, προσαρμογή σε ...φτώχεια, αλλά με μερικούς να είναι πιο ...ίσοι από άλλους, μερικοί πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, άλλοι κάνουν αρπαχτές, μερικοί βγάζουν μεροκάματο... Τελικά, μήπως βολεύει πιο πολύ κάποια επιστροφή στον ...Ψυχρό.

Κι αν δεν συμμορφωθούμε? Δεν βαριέσαι, θα συμμορφωθούν τα παιδάκια μας, θέλουν δεν θέλουν.
http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/climatechange/10761597/No-A-level-for-climate-change-denier.html. Και "Πράσινος" προσηλυτισμός των μαθητών στα σχολεία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα έτσι ήταν, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, με ψέμα και μισοαλήθειες δούλευαν πάντα οι οικολόγοι.

Kaymakchalan

nikos είπε...

«Αλχημικοί» χειρισμοί για το ξεπούλημα της ΔΕΗ
http://www.hellenicnexusmag.com/free-content/88-deh

spiral architect είπε...

Λέμε και καμιά Καλή Ανάσταση απαίδευτοι!

spiral architect είπε...

What do you do for money honey - AC/DC

Καλή Ανάσταση και Καλά Μυαλά!
(κομμουνιστής, ροκάς και ... ανοίγω και κάνα βιβλίο, το πολύ ίντερνετ βλάπτει)

spiral architect είπε...

... και φυσικά, έχουν γνώσιν οι φύλακες! ;-)

Ανώνυμος είπε...

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/10/blog-post_09.html

Κρατάει πολύ αυτη η βρώμα.