Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Έχουμε δίκιο, ακόμα κι αν σας λέμε αρλούμπες επί 20 χρόνια


http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/climatechange/10313261/EU-policy-on-climate-change-is-right-even-if-science-was-wrong-says-commissioner.html

Ακόμα κι αν η «Επιστήμη» είναι λανθασμένη, η «Κλιματική Πολιτική» της «Ευρώπης» είναι σωστή. Και είναι σωστή επειδή η Γη έχει πολύ κόσμο που θα έχει ανάγκη από ενέργεια ασχέτως της Παγκόσμιας Θέρμανσης.  Έχει απορρίψει παράπονα περί ακριβού ρεύματος λόγω αιολικών με το επιχείρημα ότι λόγω υπερπληθυσμού  θα αυξάνεται η ζήτηση για ενέργεια και πρώτες ύλες (όχι, όχι, δεν έχει σχέση με το ότι η Βέστας εξάγει αιολικά στα θύματα).  Δηλώνει ότι η «Επιστήμη» (αυτή που είναι λάθος) είναι κατά 90% σίγουρη ότι η παγκόσμια θέρμανση υπάρχει και είναι ανθρωπογενής.

Άρτσι, μπούρτσι και λουλάς, μόνο που η κατάσταση δεν έχει πανικό, και ανοργανωσιά, η κατάσταση είναι οργανωμένη επιστροφή σε σκοταδιστικό μεσαίωνα όπου μας κυβερνούν συμμορίες κοινωνικά απροσάρμοστων ψυχοπαθών μισανθρώπων που την βρίσκουν με την καταπίεση και την στολίζουν με ό,τι αρλούμπα σκαρφιστούν.  Φυσικά, αν το σούργελο δεν ήταν σούργελο, θα ήξερε ότι υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να παρέχεις φτηνή ενέργεια σε φτωχούς, ή πλούσιους. Δεν θέλει να έχουν ενέργεια οι φτωχοί.  Τους θέλει φτωχούς. Και φοβισμένους ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους.

Η κυρία αυτή έχει τελειώσει το Γυμνάσιο, έχει πανεπιστημιακό πτυχίο σε Λογοτεχνία και Ιστορία, έχει γράψει ένα βιβλίο για τους 100 πιο σημαντικούς Δανούς, και ένα για το Κλίμα.  Η επαγγελματική της εμπειρία είναι (α) εκφωνήτρια σε τηλεόραση και (β) αρθρογράφος σε εφημερίδα και έχει ασχοληθεί με παιδικά και πολιτιστικά φεστιβάλ. Αλλά εξελέγη και Βουλευτής στην Δανία, έγινε Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και είναι Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το ...Κλίμα.   Νίπτω τας χείρας μου.  Με περιτριγυρίζουν «δημοκρατικά εκλεγμένα» σούργελα και δεν ξέρω πώς να γλυτώσω.

Εσείς εν τω μεταξύ να ετοιμάζεστε για την διάλυση στην οποία νομοτελειακά, πλέον, οδηγούμαστε... Με ή χωρίς αιολικά της Βέστας ή την Ένερκον. Με τα αιολικά, θα πληρώνουμε και «δημοκρατικά αποφασισμένο» φόρο για το προνόμιο να είμαστε διαλυμένοι...

1 σχόλιο:

nestrom είπε...

Επίσης τα σούργελα αυτά δεν πηγαίνουν κομωτηριο, δεν βάφονται, φοράνε ταγάρια, δεν ξυρίζουν τις μασχάλες κλπ..αυτα ειναι όλα χημικά, του διαβόλου και σίγουρα καταστρέφουν το κλίμα..