Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οι ΝΔΠασοκΔημάρ διασφαλίζουν την παραμονή μας στο ευρώ, αλλά το ευρώ φεύγει από την ευρωζώνη


http://soberlook.com/2012/06/capital-flight-out-of-eurozone-seen-in.html

Όταν μία Κεντρική τράπεζα εκτός ευρωζώνης έχει ευρώ, συνήθως τα καταθέτει στην ΕΚΤ.  Με πολλά ευρώ βρέθηκε η Fed όταν έδωσε ρευστότητα στην ευρωζώνη με τα €/$ swap της, και φάνηκαν στην ΕΚΤ.  Η ΕΚΤ έκτοτε επέστρεψε τα δολάρια και η Fed επέστρεψε τα €.

Αλλά εμφανίζονται πάλι καταθέσεις € στην ΕΚΤ από εκτός ευρωζώνης, από την Ελβετία. € φεύγουν από χώρες της ευρωζώνης, μερικά καταλήγουν σαν φράγκα στην Ελβετία, η Ελβετοί δεν θέλουν να ανέβει το νόμισμά τους, για να μην πεθάνουν οι εξαγωγές τους, αγοράζουν ευρώ, που εμφανίζονται σαν καταθέσεις από χώρα εκτός ευρωζώνης στην ΕΚΤ.

Και υποθέτω ότι πάνε και σε άλλα μέρη πλην Ελβετίας (και σαφώς δεν είναι μόνο ...Ελληνικά), αλλά ποιός ξέρει σε τι νόμισμα. Θα πρέπει να έχει πλάκα να είσαι σε Κεντρική τράπεζα. Βλεπεις τα λεφτά να ταξειδεύουν... Στην Ελλάδα θέλουμε το σκληρό νόμισμα γιατί εμείς εισάγουμε, δεν ...εξάγουμε.  Αχ καημένα παιδιά... Τα σκονάκια σας έφαγαν...

7 σχόλια:

spiral architect είπε...

Και τώρα ένα στοιχηματάκι:
Σε κάνα χρόνο θα υπάρχει ευρώ;

nikos είπε...

χθες βραδει Σεισμος με επικεκτρο Ορυχειο Μαυροπυγης 4R

nikos είπε...

και η συνημμένη εικόνα http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10562%3A2012-06-17-07-14-22&catid=39%3Ahxitika&Itemid=64#.T96mN71uzP4.facebook είναι από την εκτροπή του ρέματος Σουλου το Ορ.Καρδιας παπαλα παιδιά οπως λενε"ζήσε μιτσιομ να φας τρυφηλή"

nikos είπε...

και η παραπληροφόρηση του συστήματος καλά κρατά .. σεισμός 4,7 R με επίκεντρο την Μαυροπηγή !!! αποδείξεις βρίσκεται πανεύκολα ήρεμα και απλά στο google xixxi

κολημένο γραμόφωνο είπε...

ρε νίκο τι σχέση έχουν αυτά με την ανάρτηση???

nikos είπε...

και τώρα αναρωτηθείτε αγαπητοί αναγνώστες απο που το ΑΠΘ και η καθηγητές του έβγαλαν 4 στην λίμνη Ολυμπιάδας χιχχι

Ανώνυμος είπε...

O σεισμός ήταν δυνατός. Σαν υπόγεια έκρηξη που σήκωσε το έδαφος

Orestios