Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Μια τελευταία ματιά στον πίνακα, για έμπνευση...Σαφής ο Αλβέρτος, αλλά δεν μου λέει και τι να κάνω...  Να πάω και για κανένα ούζο, μπας και εμπνευστώ; 

7 σχόλια:

Modus Amandi είπε...

Φαντάζομαι αυτό ισχύει και για το να ξαναψηφίσεις άνθρωπο που σου υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, προσλήψεις στο δημόσιο, καζάνια με πιλάφι και 50 παρθένες? Αλήθεια, το κόστος του περιμαζώματος των οικογενειών μερικών εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και των διαφυγόντων κερδών από τα χαμένα πετρέλαια σε συνδιοικήσεις του Αιγαίου με τους Τούρκους με πόσα φουρφούρια αντισταθμίζεται? Άσε που οι μισές συνιστώσες δευτεροτρίτη αρχή έχουνε την οικολογία οπότε όποιος νομίζει ότι δε θα συνεχιστεί το παραμύθι με τα ΑΠΕ μάλλον απατάται (εκτός αν επαφίεστε στο ότι δεν θα έχουμε λεφτά ούτε για ζήτω, οπότε μιλάμε πλέον για ιδεοληψία αδιαφορούσα για το εθνικό συμφέρον, που ναι μεν ΔΕΝ είναι τα αιολικά, αλλά ούτε και η καταβαράθρωση της χώρας).

spiral architect είπε...

Kαι ένα πέρασμα από ένα τραγούδι γι' αυτούς που δεν έχουν να χάσουν τίποτα:
Non, Je ne regrette rien

archaeopteryx είπε...

για πιλάφι και 50 παρθένες; χμμμ... Μπα... 55;

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είπε ότι δεν είμαστε τρελοί?

Ανώνυμος είπε...

8 42 Χωρίς λεφτά δεν θα κάνει τίποτα από όλα αυτά. Χωρις λεφτά δεν θα έχει και λαθρο. Για τα λεφτά είναι κι αυτοί εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Με τη δραχμή και το λιγνίτη πήγαμε μπροστά.

Δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται να γυρίσουμε στη δραχμή. Αλλά δεν θα μας η Γερμανία πως πρέπει να αυτοευνουχιστούμε για το Ευρώ.

Στα τσακίδια!

Ψήφο για μια νέα αρχή. Ψηφίζω χωρίς φόβο.

Ψηφίζω για την Πατρίδα μου. Ψηφίζω για τη Δημοκρατία. Ψηφίζω για να το ακούσουν σε όλα τα μήκη και πλάτh της Γης: Democracy over finance!

Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ!

maiko είπε...

Προς modus.
Απο ποτε η καταγγελια του μνημονιου εγινε λαγος με πετραχηλια?Στο επικαιροποιημενο προγραμμα τους επαψαν οι αναφορες σε προσληψεις και οσο για τους λαθρομεταναστες και τις 50 παρθενες,πες μου,συμπεριλαμβανονται και οι ουκρανες?
Αν ναι, καλος λογος για να τους ψηφισω,δεν νομιζεις?