Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Αίσχος και ντροπή σας


Θα αποζημιώσουμε τον βιαστή της μεγάλης κόρης, δίνοντας του και την μικρή για άλλα 5-10 χρόνια, αλλά θα της αγοράζει παπουτσάκια και θα την ταΐζει, με λεφτά που θα παίρνει από τον μπαμπά (αφού πρώτα τον αποζημιώσουμε για το μέχρι τώρα έργο του).

80 εκατομμύρια ευρώ, για το συμψηφισμό ισόποσων απαιτήσεων της SIEMENS, που αυτή έχει έναντι διαφόρων δημοσίων φορέων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται νοσοκομεία, ΕΡΓΟΣΕ κλπ. Μας αποζημιώνουν εισπράττοντας απαιτήσεις που ΄΄εχουν από δουλει΄ς που πήραν με μίζες. Οι πιο πολλές δουλειές που συνέφεραν μόνο αυτούς και τους λαδιάρηδες που τις συμφώνησαν.

90 εκατομμύρια ευρώ, για μια περίοδο πέντε ετών, για τη χρηματοδότηση: Μας αποζημιώνουν με δανεικά (5 ετών)

- Φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος. Η Siemens είναι εδώ και 60 και περισσότερα χρόνια ο φορέας διαφθοράς και απάτης, και ξεπλύματος (χρημάτων τρίτων) στην χώρα μας

- Πανεπιστημιακών και επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της γνώσης και της εξειδίκευσης στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων. Θα μας αποζημιώσουν με χρηματοδότηση της δικής τους προπαγάνδας. Ο κόσμος είναι ωραίος όσο είναι της Siemens. Όλοι οι Πράσινοι καθηγητίσκοι θα αποκτήσουν Γερμανικό αυτοκίνητο και Βαυαρικές παντόφλες..

- 100 υποτροφιών κάθε έτος, για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών ΙΚΥ . Θα μας αποζημιώσουν με πλύση εγκεφάλου σε παιδομάζωμα (και θα λέμε και ευχαριστώ)

- Ιατρικού εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης, εγκατάστασης και συντήρησης του εξοπλισμού αυτού) για τα Δημόσια Νοσοκομεία, με έμφαση στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.
Επένδυση, εντός του 2012, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στην SIEMENS Ελλάδας, ώστε να διασφαλιστεί η συνεχιζόμενη παρουσία και δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους. Θα μας αποζημίωσουν πουλώντας λιανική σαβούρες τους (και θα βγάλουν περισσότερα από τα ανταλλακτικά ...Συντήρηση... η Siemens...

Πραγματοποίηση επένδυσης κατασκευής νέου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα, προϋπολογισμού άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ, που θα οδηγήσει στην απασχόληση άνω των 700 ατόμων. Να πάνε στην Ζιμπάμπουε ή στην Μουρκίνα Φάσο να το κάνουν. Φτιάχνουν και άλλο μοχλό εκβιασμού (βλ. τα 600 άτομα στο προηγούμενο)

Eπίσης, μέσω της συμφωνίας:

Η SIEMENS θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στις Ελληνικές Αρχές, όποτε της ζητηθεί, σε σχέση με τη συνεχιζόμενη ανάκριση κατά φυσικών προσώπων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση. Προσέξετε μην σκίσετε κανένα καλσόν. Ακόμα ψάχνουμε πόσα πήρε ποιος, τα τελευταία 20 χρόνια, πλην Τσουκάτου.

Αναλαμβάνει την καταβολή της νομικής δαπάνης, με την οποία έχει επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο για την υπόθεση αυτή. Νομική δαπάνη κουκουλώματος λέγεται αυτή η δαπάνη.

Και επιπλέον, εντάσσεται για μια περίοδο έως τριών ετών από την Ημερομηνία Έναρξης της Συμφωνίας, σε ένα πρόγραμμα εταιρικής συμμόρφωσης υπό ένα Επίτροπο που θα διορίσει το ελληνικό Δημόσιο. Θα πληρώσουν λίγες αργομισθίες για να περνάει η ώρα. Στην Ελλάδα... εταιρική συμμόρφωση...

6 σχόλια:

spiral architect είπε...

Ξέχασες το απαραίτητο βιντεάκι:

AC/DC - Money Talks

spiral architect είπε...

Άσχετο προσωπικό:
Τις προάλλες μού ζήτησαν για μια πόρτα ψυγειοκαταψύκτη Πίτσος (copy/paste και ίδιο corp με Ζήμενς-Μπος, aka BSH) 250ευρώπουλα σαν ανταλλακτικό, με τοποθέτηση (φυσικά) δική μου!
(η άρθρωση καταστράφηκε επειδή ένα μεταλλικό στέλεχος άρθρωνε σε μια πλαστική τρύπα στην πόρτα!)

Βρίζοντας τους κωλογερμανούς έκανα τις πόρτες αριστερόστροφες χρησιμοποιώντας τις "υγιείς" αριστερές τρύπες τους, έστω και αν κοπανάνε στο τραπέζι της κουζίνας και το επόμενο ψυγείο που θα πάρω (να'μαστε καλά!) θα είναι κορεάτικο.

archaeopteryx είπε...

τώρα θα μας πουλάνε ότι χρειάζονται χωρίς να λαδώνουν.

Ανώνυμος είπε...

O Ιθαγενής

Μα γιατί απορείτε;
Όταν ο νταβατζής πάει στις κοπέλες του και εισπράττει δεν πληρώνει τα έξοδα παραστάσεως φήμης και προβολής;

ΥΓ

δεν ήταν τίποτα Αρχαιοπτέρυγα, η πρώτη φάση της επαναδιαπραγμάτευσης ...μέχρι να ολοκληρώσουν θα δούμε πόσοι θα ζούμε...

Ούτε ένας βολευτής ούτε ένα κόμμα δεν είπαν το αυτονόητο: δεν θέλουμε ούτε ένα € από την SIEMENS τις ...λαδιάρικες λίστες με ποσά και αποδείξεις διαφορετικά θα την αποκλείαμε από κάθε δουλειά στην ΕΕ ...αλλά έχουμε σωτήρες...

spiral architect είπε...

Το «Jumbo» ... μίλησε

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε, ψιλοάσχετο, αλλά όχι τελείως άσχετο. Αν μας διώξουν από το ευρώ, δεν θα έχουν λιγότερη παρέμβαση στην Ελλάδα;

α) θα πουλούν πιο δύσκολα τα προϊόντα τους στους "διεφθαρμένους Έλληνες".

β) οι εδώ Γερμανοτσολιάδες θα πάθουν χοντρή ζημιά.

γ) θα κάνει σοβαρή πολιτική (και συνακόλουθα και οικονομική ζημιά) το μίσος που θα αναπτύξει ο κόσμος για τη Γερμανία, λόγω του ότι η αποπομπή από το ευρώ και τα συνακόλουθα προβλήματα μέχρι και πείνας που θα έχουμε μέχρι να αποφασίσει ο νεαρός Έλληνας να αφήσει την καφετέρια και να πάει να σκάψει χωράφια, θα χρεωθεί όλο στη Γερμανία.

Τι λες εσύ;