Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η μισή από την "υπερθέρμανση" που έχει δήθεν μετρηθεί στις ΗΠΑ είναι τεχνητή, κατασκεύασμα, ανύπαρκτη


http://wattsupwiththat.com/2012/07/29/press-release-2/.  Η μισή από την υποτιθέμενη "θέρμανση" των ΗΠΑ, είναι τεχνητή, ανύπαρκτη.  Ακατάλληλες τοποθεσίες επίγειων σταθμών μέτρησης (βασικά σε αστικές τοποθεσίες που δείχνουν μεγαλύτερη θερμοκρασία), και λάθος επεξεργασία των στοιχείων.

http://thegwpf.org/science-news/6275-new-study-shows-half-of-the-global-warming-in-the-usa-is-artificial.html  Η μισή "θέρμανση" στις ΗΠΑ είναι τεχνητή

http://thegwpf.org/the-climate-record/6281-could-new-study-on-us-temperatures-have-global-implications.html Παγκόσμιες οι συνέπειες της αποκάλυψης για την "θέρμανση" στις ΗΠΑ

http://notrickszone.com/2012/07/30/reaction-from-germany-on-wattss-press-release-shocking-development-could-have-global-relevance/  Παγκόσμιες οι συνέπειες για την "θέρμανση" στις ΗΠΑ.

http://thegwpf.org/the-climate-record/6272-massive-human-co2-emissions-still-unable-to-reverse-natures-global-cooling-over-last-15-years.html  Η άνοδος του CO2 αδυνατεί να σταματήσει την παγκόσμια ...ψύξη των τελεταίων 15 ετών, χαχαχάααααχα έβαλα το γράφημα που μισούν όλοι οι ΑΠΕτεώνες και οι επαγγελματίες πράσινοι οικολόγοι, για να σας προσγειώσω.

Όσο για σταθμούς μέτρησης, να κάτι που μοιάζει με σταθμό μέτρησης, στο ...ΟΑΚΑ (μεγαλώνει με κλικ):


Δίπλα σε δρόμο, ανάμεσα σε άσπρα πλακόστρωτα, δίπλα σε γήπεδα τένις και άσπρα τετραώροφα κτίρια καθρέφτες ηλιακής ακτινοβολίας (πίσω, ή βόρεια από τον φωτογράφο).  Ιδανικό μέρος για θερμοπληξία ή γρήγορο μαύρισμα. Αν είχε και κίνηση την ώρα της φωτογραφίας, οι εξατμίσεις θα βοηθούσαν κάτι παραπάνω. Ο ίδιος σταθμός μέτρησης στο Άλσος του Συγγρού, λίγο πιο πέρα, ή στο ίδιο μέρος, πριν 10 χρόνια (έβοσκαν πρόβατα εδώ) θα ήταν πιο ...δροσερός (ευχαριστώ τον ΓΠ για την φωτό, κι αν κανείς θέλει πολύ να καταλάβει γιατί, ας ξεκινήσει από εδώ.).

1 σχόλιο:

aldebaran είπε...

Και ενώ αναδύεται η επερχόμενη ενεργειακή φτώχεια μας και η απαοαναπτυξη, το Ποντίκι βρίσκει θετικό το γεγονός ότι μπήκαν περισσότερες ΑΠΕ στο σύστημα :
http://topontiki.gr/article/38535

Τι του λείπει του ψωριάρη ;
Φούντα με μαργαριτάρι !