Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Κι άλλοι παπαγάλοι


https://docs.google.com/open?id=18DhxRyd1CmOt4p-EDhOwbRcoWG3jKNZ-XMJ-zAu1gsclY8jQYHVBiUQQiKMg (και ελπίζω να ανοίγει... Μην χάσετε την σοφία ερζάτς εισαγωγή από τα Κεντρικά)

Βαριέμαι να σχολιάσω τις απόψεις ...ιεραποστόλων σε σύγχρονη απομίμηση των μεσαιωνικών αυτομαστιγούμενων ζόμπις, όσο καλοπροαίρετοι κι αν νομίζουν ότι είναι.  Και συγγνώμη από καλά παιδιά που είναι οικολόγοι πράσινοι, αλλά να σκεφτούν ΠΩΣ τα κατάφεραν και είναι κόμμα...όταν άλλοι, ούτε που πλησίασαν...

Ή σύντομη απάντηση στις απόψεις των οικολόγων είναι ότι ο καιρός δεν είναι κλίμα, και ότι το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια. Και ΑΣΧΕΤΑ τι κάνει το κλίμα, οι ΑΠΕ των οποίων γίνονται βασικά πλασιέ, δεν κάνουν τίποτα περί αυτού. Το μόνο που κάνουν είναι συλλογή χρημάτων για συγχωροχάρτια που εκδίδουν τα Κεντρικά τους. Και λόμπυϊνγκ για πυρηνικά (αυτά έχουν μηδενικές εκπομπές)

Η μακριά απάντηση είναι η απάντηση που έδωσα στον τέως Υπουργό. (Βρε μπας και ο Δούκας είναι Οικολόγος Πράσινος;)

3 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

και δεν είναι ΜΟΝΟ οι Οικολόγοι Πράσινοι "ξένοι πράκτορες" από τα κόμματά μας, αλλά αυτοί είναι αποκλειστικού σκοπού... Κάτι σαν αντι-αρχαιοπτέρυγες χαχάααχαχα

spiral architect είπε...

Μην τους λες τέτοια και τους πικραίνεις, κατά βάθος οι Ο.Π. είν' ευαίσθητα παιδιά, με λεπτά αισθήματα.

Τώρα τελευταία ψάχνονται ...

archaeopteryx είπε...

δεν είπα ότι είναι κακά παιδιά, ούτε λέω ότι το κυάνιο δεν σκοτώνει. Αλλά μηδενικές εκπομπές και ηλεκτροδότηση, μαζί, είναι αρλούμπα (ή 100% πυρηνικά -- εμένα δεν με χαλάνε τα πυρηνικά...)