Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πάλι παπαγαλία αρλουμπών sponsored by ΟΠΑΠ


Τι είναι αυτός ο ΟΠΑΠ βρε παιδί μου;  Κρατικό μαγαζί που απευθύνεται σε ηλίθιους που στοιχηματίζουν τα λεφτά τους με εγγύηση ότι θα τα χάσουν... Και με τα λεφτά αυτά, ο ΟΠΑΠ πληρώνει σοβαρές εφημερίδες να παπαγαλίζουν αρλούμπες.

ΟΧΙ, δεν είναι σωστή η είδηση που αναμεταδίδεται από το Αμερικανικό ΝΟΑΑ. Θα μου πείτε φταίει ο ΟΠΑΠ ή η Ναυτεμπορική που ο ΝΟΑΑ όπως και όλες οι Ομπαμοελεγχόμενες υπηρεσίες έχουν γίνει πράσινα λαμόγια;  (Και ο Ομπάμα, with no due respect, στην ίδια κατηγορία είναι, αλλά δεν το ...ελέγχω, χαχαχάααχα).

Η σωστή είδηση είναι στο http://wattsupwiththat.com/2012/08/08/an-incovenient-result-july-2012-not-a-record-breaker-according-to-the-new-noaancdc-national-climate-reference-network/

Comparison to NOAA’s announcement today:

Using the old network, NOAA says the USA Average Temperature for July 2012 is: 77.6°F

Using the NOAA USCRN data, the USA Average Temperature for July 2012 is: 75.5°F

The difference between the old problematic network and new USCRN is 2.1°F cooler.

This puts July 2012, according to the best official climate monitoring network in the USA at 1.9°F below the 77.4°F July 1936 USA average temperature in the NOAA press release today, not a record by any measure .

Κοινώς, eat shit and die στον ΟΠΑΠ, και στα παιδιά στην "Ν", όταν σας δίνουν τέτοιες καταχωρήσεις, να ρίχνετε μια ματιά στο http://wattsupwiththat.com/ για να μην μπαίνω στον μπελά να ψάχνω για εικόνες παπαγάλων. Για όποιον δεν καταλαβαίνει τα αγγλικά, μαθαίνω ότι η ΡΑΕ και το ΥΠΕΚΑ θα ανοίξουν μεταφραστικό τμήμα για να επιμορφώνονται...

Δείτε και το σχετικό http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1.html.  Οι επίγειοι μετρητές έχουν βρεθεί σε όλο και περισσότερο τσιμεντοποιούμενα αστικά κέντρα. Για αυτό κάνει ...υπερθέρμανση.

Και αναρωτιέμαι... Αν η Διαπλοκή πάρει τον ΟΠΑΠ, αν θα συνεχίσει το ίδιο Πράσινο Παπαγαλοβιολί;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: