Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Φόρος άνθρακα στα πλοία. (Και η κατάληψη της Ευρώπης ονομάζεται «Ενοποίηση»)


Το οξύμωρο είναι ότι αφ' ενός η Ευρώπη που ξέραμε (αυτή μεταξύ 1990 και 2008) διαλύεται, και η «Ευρώπη» είναι κολλημένη στον φόρο άνθρακα, που τώρα θέλει να επιβάλει στα πλοία που προσεγγίζουν την «Ευρώπη». Αφού το επέβαλε ή προσπαθεί να το επιβάλει στα αεροπλάνα.

Το να θες να επιβάλεις βλακώδεις και αυθαίρετες φορολογίες σε «εταίρους» που διαλύονται δεν είναι οξύμωρο, είναι άσκηση φεουδαρχική κυριαρχίας. Το να θες να το επιβάλεις σε παγκόσμιο επίπεδο είναι κάτι άλλο, και πείτε με προκατειλημμένο, αλλά εγώ βλέπω τον Δ' Παγκόσμιο Πόλεμο σε ήπια πράσινη και αειφόρα μορφή. Μπορεί και να τους είναι πιο φτηνός και είμαι σίγουρος τον έχουν προϋπολογίσει.


Καινούργιο νόμισμα που συνδέεται με την ανθρώπινη ζωή και δραστηριότητα. Αν δεν σταματήσουν τώρα με την ύφεση, αργότερα θα το έχουν κερδίσει το παιχνίδι. Έχουν αλώσει την μισή Αμερική, προσπαθούν και σχεδόν τα έχουν καταφέρει με την Αυστραλία, και δεν το βάζουν κάτω. Και νόμισμα που ελέγχουν οι ίδιοι και όχι οι χαζοαμερικάνοι.


Η κρίση του 2008 δεν είναι δικό τους δημιούργημα, αλλά λες και το περίμεναν και οδηγούν την κρίση εκεί που θέλουν: Στην κατάληψη της Ευρώπης που όμως τώρα ονομάζουν ενοποίηση. Τα δικαιώματα άνθρακα είναι μέρος της μελλοντικής χρηματοδότησης. Το παραμύθι της Ευρώπης των Λαών (μα ποιος μακάκας το πιστεύει ακόμη;) ήταν για την χρηματοδότηση της πρώτης φάσης (με δανεικά των θυμάτων, όπως και πριν 70 χρόνια)

Και η Ελλάδα γεμάτη πρόθυμα γιουσουφάκια... Που παριστάνουν ότι θέλουν και ψήφο...

http://www.europeanvoice.com/article/imported/commission-sets-sights-on-including-shipping-in-ets/73782.aspx

http://www.zerohedge.com/contributed/2012-13-30/germany-now-openly-engaging-monetary-policies-against-ecb

http://www.nytimes.com/2011/11/19/world/europe/for-wolfgang-schauble-seeing-opportunity-in-europes-crisis.html?_r=1&pagewanted=2

http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/8924462/Wolfgang-Schauble-admits-euro-bail-out-fund-wont-halt-crisis.html

Ο Dr StrangeloveStrangeschauble είναι από εδώ.  Και κακώς κάνουμε πλάκα. Μόνο τρελός δεν είναι. Ο σύγχρονος Erich von Manstein... Να την διαβάσετε την ιστοριούλα του Στρατηγού... Όταν σας λέω δεν έχουν αλλάξει οι άνθρωποι...  Και όπως είπε ο Kaymakchalan σε σχόλιό του προηγουμένως,

Τέτοιες καταστάσεις δεν ανατρέπονται με διαλεκτική.

9 σχόλια:

spiral architect είπε...

Μια μάχη του Kursk που τους χρειάζεται ...

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα και κατι νεο που επιβεβαιωνει οτι αυτη την φορα ο στοχος ειναι η εξαθλίωση των ανθρωπων παγκοσμιως.
Δειτε πού εφτασαν στις ΗΠΑ:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/feeding-the-homeless-banned-in-major-cities-all-over-america

Διολου απίθανο να το κανουν και εδω.

archaeopteryx είπε...

spiral, ενώ στην αλαζονεία τους δεν το βάζουν κάτω, είναι τρομερά επιμελείς και δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος δύο φορές.

Ανώνυμος είπε...

Το έχουν κάνει ήδη και εδώ
Απαγόρευσαν καθε συσσίτιο που δεν είναι οργανωμένο από την Εκκλησία ή από Δήμους ή από γαμοΜΚΟ ή από το κράτος δήθεν για λόγους υγιεινής

Κάτι συντροφικές κουζίνες των αναρχικών που διοργανώνουν, μπήκαν μέσα και κατέστρεψαν τα κατσαρολικά!

Ανώνυμος είπε...

ωραία η μιζανπλι του Σόιμπλε

archaeopteryx είπε...

Peter Sellers, Dr. Strangelove

Ανώνυμος είπε...

Δειτε και αυτο, αν και δεν ξερω ποσα αποθεματα δυναμης και κουραγιου εχουμε ακομα για να στηριξουμε τις ιδεες και προτροπες του παρουσιαστη του βιντεο που ακολουθει. Αλλωστε επειδη το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, αναρωτιεμαι γιατι δεν θιγει τους πολιτικους που με τοσες προδοσιες και λαμογιες εχουν διαφθειρει τα παντα και εχουν ξεπουλησει το συμπαν:

http://www.youtube.com/watch?v=nmU-IjlxoJA

nikos είπε...

για να δούμε για την μαλακία αυτί τι θα κάνει το διορισμένο κοπέλι του Πολυτεχνείου χιχχι

Ανώνυμος είπε...

Φιρί φιρί το πάνε για αντίποινα. Οι μεγάλες εμπορικές δυνάμεις δεν είναι του χεριού του Σόιμπλε. Και περισσότερα καράβια έχουν και οικονομική δύναμη να επιβάλουν την άποψη τους.

Φόρος στα καράβια σημαίνει δασμό εισαγωγών από την πίσω πόρτα, δηλαδή ανατροπή των συμφωνιών του WTO.

Ενδιαφέρον είναι ότι η Ιάπωνες έχουν ήδη πειραματιστεί με φορτηγά πλοία καλυμμένα με ΦΒ, και έτσι δήθεν εξισορροπούν ΄το διοξείδιο που εκλύουν οι μηχανές. Μούφα, αλλά πιασάρικη και έχει τύχει καλής υποδοχής από τις ΜΚΟ και τους ρούληδες της Καλιφόρνιας. Ισως εκεί το πάει ο Σόιμπλες, να πουλήσουν τα ΦΒ τους σε εφοπλιστάδες. Θέλω να δω την Δανέζικη Μάερσκ να κάνει ρετροφιτ σε 600 καράβια που έχει.

Kaymakchalan