Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πάμε για πόλωση και έκτροπα

Δεν είμαι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που το λέει. Αλλά τα επεισόδια είτε είναι αυτά στην Κερατέα, ή στο Αποπηγάδι, ή τώρα στην Χαλκιδική, παρέα με την ανασφάλεια και τον φόβο του κόσμου, το απίθανο αδιέξοδο της ανειλικρινούς και ξενόφερτης μνημονιακής προσέγγισης, παλιών και καλλιεργημένων διχασμών, αλλοδαπών, περιέργων, ποδοσφαιρόφιλων, κουκουλοφόρων, αλλαγών σε εκλογικό νόμο κάθε Τρίτη και 13,  κλπ, μυρίζουν μπαρούτι.  Ίσως αυτό είναι το ζητούμενο για όποιον άρρωστο τα σκαρφίζεται.

Ξεχάστε το δεξιός-αριστερός. ΔΕΝ υφίσταται πια αυτός ο διαχωρισμός. Το θέμα είναι απλά και σκέτα η ελευθερία και οι πραγματικές επιλογές, και όχι αυτές που προκύπτουν από διλήμματα-μαϊμούδες.

5 σχόλια:

nikos είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ την συγκλονιστή καταγγελία του εκπροσώπου των κατοίκων κ. Τόλη Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη και από την οποία προκύπτει ότι εργαζόμενοι του Μπόμπολα σάπισαν στο ξύλο και έστειλαν στο Νοσοκομείο κατοίκους του Δήμου Σταγείρων – Ακάνθου Χαλκιδικής, εκ των οποίων ένας 48χρονος οικογενειάρχης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, με την ΕΛ.ΑΣ. σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου.
http://www.e-volos.gr/el/synenteykseis/kataggeletai_katalysh_toy_kratoys_stin_xalkidiki_apo_ergazomenous_tou_mpompola_hxitiko.html

nikos είπε...

προς σκεπτόμενους και ευαίσθητους Ελληνες .....αναρωτηθείτε και αν θέλετε απαντήστε Παρακαλω μόνη σας χρόνο διαθέτεται
ο Ελληνικός Χρυσός όπως αποκαλείτε το έκτρωμα του Αρ.Παχτουλη (θυμάστε το δημοσίευμα του Ελ. Τύπου 2004 για βίτσια , χειροπέδες, αλλοδαπό άντρα ) με διαπλεκόμενο δίδυμο Κουτρα Μπομπολα ,δραστηριοποιηται και λειτουργεί δλδ εξόρισή περι τον 3 εκ.τον Ορυκτού Πλουτου αγνωστης ποιότητας και αξίας με εξαγωγικό χαρακτήρα, στην περιοχη παλιων Ορυχειων Μποδοσακη . Εδώ και 8-9 χρονιά η ισολογισμοί είναι πάντα αρνητική δλδ παθητική.
Έχετε δει παγκοσμίως εστω ενα, λεω ενα παράδειγμα παρόμοιας και κυριας τεχνολογικά δραστηριότητας που εχει να κανει με την λεγομενη λιθογομοση το λεμέ απλα τσιμεντοποίηση !!!! παλιών εξορυγμένων στοών!!!!
Ποιος χρηματοδότη χρόνια τωρα αυτήν την ιδιωτική κατά τα φαινόμενα αλλά μόνιμα παθητική οικονομικά δραστηριότητα και τη στόχο έχει ???? Πως 400 κατά τα λεγόμενα τους “εργαζόμενοι” στρατολογούνται και καθοδηγούνται απο τον Στρατουδακη με πολιτική κάλυψη Αρ.Παχτα και σιωπηλή συγκάλυψη Εισαγγελέα Πολύγυρου,και σαν “αγαναχτισμένα” στρατιωτακια και παρουσία Ελληνικής Αστυνομίας ως πόντιου πιλατου σπάνε στο ξύλο ανθρώπους που υπερασπίζονται Δημόσια Υπεραξία του τόπου τους που ξεπερνά τα 10 δις Ευρω … καλά είμαστε σε καπιταλιστική χώρα η η Ελλάδα παραδόθηκε αποδεδειγμένα στον ΦΑΣΙΣΜΟ!!
Εδώ σε θέλω Καβουρα …

nikos είπε...

και επειδή τα γραπτά μένουν παρακαλώ διαβάστε http://skeftikos.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html

nikos είπε...

quiz- τι σχέση έχει το http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/03/2012_433927με την Πόλη της Αρναιας μια εβδομάδα πριν της δημοτικές εκλογές..Ηταν εντελώς τυχαίο χιχχι

nikos είπε...

quiz- τι σχέση έχει το http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/03/2012_433927με την Πόλη της Αρναιας μια εβδομάδα πριν της δημοτικές εκλογές..Ηταν εντελώς τυχαίο χιχχι