Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πόσο άλλαξαν σε 70 χρόνια; Και το 1942 έκαναν συγκρίσεις...


Το 2012 δεν είναι το ίδιο με το 1942. Ούτε πεθαίνουμε (για την ώρα) της πείνας. Τότε έπαιρναν για να να στείλουν στην Λιβύη ή όπου έστελναν. Τώρα λέγεται "ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών" μαγειρεμένο από νόμους που αυτοί οι ίδιοι υπαγόρευσαν.  Και τότε και τώρα έχουν κατά νου το καλό του σκληρά εργαζόμενου Γερμανικού λαού.  Και τότε και τώρα είχαν όραμα για μια Νέα Ευρώπη. Και τότε και τώρα είμαστε γεμάτοι περίεργους με "ευρωπαϊκό προσανατολισμό".


Οι δηλώσεις του Dr Strangleschäuble είναι από εδώ.  Το απόσπασμα για τον Goering και την πείνα στην Αθήνα είναι από το παρακάτω βιβλίο:


Το βιβλίο αυτό, αξίζει να το βρείτε... Όχι για "αντι-γερμανική" προπαγάνδα, αλλά για την απίθανη συνέχεια που έχει η "Ευρωπαϊκή" ιστορία.

9 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Μια διαφορα: Τοτε δεν υπηρχε η μοιραια σχεση ΗΠΑ-Γερμανιας.

spiral architect είπε...

Άιντε βρε, ανοίξτε και κάνα βιβλίο

Mark Mazower - Βιβλιογραφία

archaeopteryx είπε...

κι όμως... Στην Κατοχή, όταν φάνηκε ότι παραέπαιρναν τα πάνω τους οι "αριστεροί" οι Γερμανοί και οι Αγγλοι φαίνεται ότι συνεργάστηκαν να στηρίξουν τους "δεξιούς"...

Η μεγαλύτερη εφεύρεση των Γερμανών ήταν οι "αριστεροί". Τους ξέφυγε λίγο μεταξύ 1942 και 1945...

Ανώνυμος είπε...

Οι Γερμανοί βολεύονται να καλιεργούν αριστερά φαντάσματα στην Ελλάδα για να εξασφαλίζουν την ανοχή των Αμερικανών. Όπως και στην Γιουγκοσλαβία

Ζάχαρη είπε...

Δηλαδη,εννοω: ποσο κυριαρχη ειναι η Γερμανια σημερα...

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2038898/Samantha-Camerons-father-plans-wind-turbines-Britains-glorious-landscapes--YOU-helping-pay-it.html

Government spending generates wasteful boondoggles such as windmills that pay the British Prime Minister's father-in-law a thousand pounds a day, while generating energy at ten times the cost of that from gas turbines, with little or no net saving in carbon emissions.

Ανώνυμος είπε...

ενα μπλογκ καταργηθηκε

τι γινεται...

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπέρα Αρχαίε.

Τον Σώυμπλε τον άφησε ανάπηρο άνεργος ανατολικογερμανος , πατέρας 2 παιδιών, από αυτούς που έχασαν την δουλειά τους και καταδικάστηκαν σε εξαθλίωση όταν ο Κόλ ξεπούλησε , μέσω της Τreuhand , όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις της Ανατολικής Γερμανίας.

Είναι σκατόψυχος και ανθρωπομορφο κτήνος ο τύπος.

2. Το ιστολόγιο του Επώνυμου καταργήθηκε! Μήπως έμαθες τους λόγους;

archaeopteryx είπε...

δεν έχω ιδέα...

Όσο για τον Σόϊμπλε, μια χαρά κάνει την δουλειά, του πουλάει και λίγη τρέλα, μια χαρά (για την ΄χώρα του).