Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Από την πράσινη ενέργεια στο πράσινο σεξ


Η Connie Hedegaard είναι Επίτροπος Κλιματικής Δράσης από την Δανία στην μαϊμουδιά που λέγεται Κομισιόν, με Πρόεδρο τον γίγαντα της πολιτικής Μπαρόζο (τον μασκαρά που είπε ότι η Ευρώπη είναι αντίδοτο για τις δημοκρατίες). Η κυρία αυτή, αν και δηλωμένη συντηρητική (και ο Πράσινος Δήμας τέτοιος δηλώνει) προωθεί λεγόμενες Πράσινες αντιλήψεις. Η έντονη Πράσινη προπαγάνδα των ημερών, δεν έχει τόσο στόχο εμάς, πλέον, όσο τους Ινδούς και τους Κινέζους, και ειδικά η Ινδία έχει μπει στο στόχαστρο του αιολικού λόμπυ που βλέπει τα
σκούρα στην Δύση όπου τα θύματα ξεσηκώθηκαν.


Οι Πράσινοι δεν ασχολούνται μόνο με ενέργεια, ασχολούνται και με το σεξ. Το βορειοευρωπαϊκό σεξ δηλαδή. Οι βορειοευρωπαίο μπερδεύουν τα αιολικά με αειφόρο ενέργεια, και τους δονητές με σεξ.  Και όπως τα αιολικά κάνουν κακό στο περιβάλλον έτσι και το σεξ τους βλάπτει τα γεννητικά τους όργανα, αφού αποκαλύφθηκε ότι τα φθαλικά άλατα στους πλαστικοποιητές του σεξ δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα, από καρκίνο μέχρι πάχος.  Ατυχώς, η Γερμανική Κυβέρνηση, παρ' ότι το σεξ αρέσει στο 20% του κόσμου (κατά το οικολογικό 20-20-20), αρνείται να ασχοληθεί (είπαμε, και η μαλακία έχει τα όριά της), αλλά ,ευτυχώς, οι Δανοί συνιστούν προφυλακτικά και στους δονητές. Βέβαια, αν κρίνω από τις ενασχολήσεις των ανθρώπων αυτών, η ζημιά στον εγκέφαλο έχει ήδη γίνει.

Αλλά για να ξαναέρθω στο θέμα μας, η κυρία Hedegaard "Επιτροπεύει" σε κάτι που είναι από αμφιλεγόμενο έως απάτη του κερατά. Το κλίμα αλλάζει, γενικώς και αορίστως από το 3 δις π.Χ., και θα αλλάζει μέχρι την Δευτέρα Παρουσία, που θα συντελεστεί το αργότερο το 5 δις μ.Χ.  Το πόσο αυτή η αλλαγή ήταν, είναι, και θα είναι ανθρωπογενής, παίζεται. Το πόσο είναι ειδικά ανθρωπογενής από το 1800 περίπου που τελείωσε ο Μικρός Παγετώνας του Μεσαίωνα, επίσης παίζεται (είμαι γενναιόδωρος σήμερα λόγω εκλογών στο ΠΑΣΟΚ). Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι με πολλές εγκαταστάσεις κατασκευασμένων Γερμανικών, Δανέζικων ή Ισπανικών ανεμογεννητριών, θα πετύχουμε ο,τιδήποτε εκτός από το να ταΐζουμε τους τσαρλατάνους που τα προωθούν.


Ακόμα και οι πιο καλοπροαίρετοι Πράσινοι, είτε ασχολούνται με αειφόρο ενέργεια είτε με σεξ, είναι οι νεο-ιεραπόστολοι της δεκάρας, θλιβερά άτομα που αντί να κοιτάνε τις δουλειές που δεν έχουν, ασχολούνται με τους υπόλοιπους.  Ο αρχαιοπτέρυξ συνιστά κανονικό, και όχι πράσινο σεξ, και αν το κάνετε πράσινο, κάντε το με παρέα, όσο προλαβαίνετε, γιατί σε 5 δις χρόνια, όλα θα τελειώσουν.

7 σχόλια:

spiral architect είπε...

Γι' αυτό "ζήτω το αχαλίνωτο σεξ"!

archaeopteryx είπε...

Σεξ να' ναι και ό,τι να 'ναι

Τ. Μπιρμπίλη: Δεν τίθεται θέμα πώλησης μονάδων παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ

και με μαστίγιο

Ανώνυμος είπε...

Ποσα ευρω θα παρει για την εκδουλευση ο Παπακωνσταντινου;
http://fimotro.blogspot.com/2012/03/2015_18.html

archaeopteryx είπε...

το fimotro, αν δεν κάνω λάθος, είναι λίγο "κάπως"...

nikos είπε...

και άγιο φως χιχχι
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=674157

Perseus είπε...

να ρωτησω κατι φιλε? γιατι απο τα οικιακα φωτοβολταικα δεν γιινεται να παιρνει το σπιτι ρευμα κατεθειαν αντι να το πουλαει την ΔΕΗ?

Δεν ξερω αν εγινα αντιληπτος?

archaeopteryx είπε...

χωρίς να έχω ψάξει τις λεπτομέρειες, φυσικά και μπορεί να πάιρνει απ ευθείας το σπίτι (με inverters κλπ). Απλά, δεν συμφέρει παρά μόνο εάν το πουλάς στην ΔΕΗ (έναντι πχ --ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ-- 0,50 την κιλοβατώρα, όταν το ρέυμα που αγοράζεις το παίρνεις 0,10 την κιλοβατώρα). Η διαφορά αυτή είναι η επιδότηση που παίρνεις, τα 7.500 τον χρόνο που διαφημίζουν -- που όμως πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι (και αν ΟΛΟΙ το έκαναν, τότε απλά θα πενταπλασιάζαμε το κόστος του ρεύματος!)

Συστήματα που έχω δει (όταν μου πέρασε η ιδέα πριν 5-6 χρόνια) έπαιρνες το φ/β ρεύμα -- εάν το χρειαζόσουν όταν είχε ήλιο, πχ για κλιματιστικά -- και εάν περίσσευε το έπαιρνε το δίκτυο (από τγο οποίο έπαιρνες ρεύμα όταν δεν είχε ήλιο. Χωρίς επιδότηση, ΜΟΝΟ για πλούσιους, εγώ δεν το άντεχα, παρ' ότι μου άρεσε σαν ιδέα. Ξέρω 2-3 που το έχουν και 1 που το έχει προ επιδοτήσεων. Ξέρω και έναν που έχει τέτοιο (σε νόμιμο εξοχικό), πανάκριβο σύστημα, και φυσικά με γεννήτρια, και ψυγείο αερίου (πετρογκάζ) -- και αυτό πανάκριβο, τριπλή τιμή, αλλά ο καθένας με την λόξα του. Η σούπα χαλάει όταν η λόξα γίνεται υποχρεωτική, νομοθετημένη κλπ.