Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο Α' Πράσινος Εμπορικός Πόλεμος άρχισε (ή μάλλον ο Β')


Εγώ που έχω αρχίσει να βλέπω τον κόσμο μέσα από πράσινα γυαλιά, δεν θεωρώ ότι η "Ευρωπαϊκή" φορολόγηση εκπομπών αεροπορικών εταιριών είναι ο Α' Πράσινος Πόλεμος, αλλά ο Β'. Στον Α' Πράσινο Πόλεμο, οι Κεντρικοί Σχεδιαστές του απέκτησαν συγκριτικό εμπορικό πλεονέκτημα επιβάλλοντας, μέσω περιβαλλοντικών οργανώσεων, ΟΗΕ, απανταχού σοσιαληστών κλπ, ανώμαλες οικολογικές δοξασίες, κυρίως στον αγγλόφωνο κόσμο και σε χώρες που πέρασαν κάποτε από αγγλόφωνη επιρροή. Οι δοξασίες αυτές είχαν και έχουν στόχο (πέραν της προφανούς ενίσχυσης πράσινων εξαγωγών) την υποβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής και του οικονομικού επιπέδου των θυμάτων που στοχοποίησε η πράσινη προπαγάνδα.

Ακούγεται υπερβολικό;  Ποιές είναι οι χώρες στόχοι;  ΗΠΑ, πρώτη, καλύτερη, και προσφορότερο θύμα, μέσω των εικονιζόμενων Δημοκρατικών με ...Ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Αγγλία, επίσης. Καναδάς (τούς έπρηξαν τους ανθρώπους). Αυστραλία (χώρα που κατ εξοχήν εξάγει κάρβουνο, μέσω της
κυρίας Ουαλής σοσιαλίστριας που πέρασε φόρο άνθρακα, που είχε πει ότι δεν θα περάσει). Νότια Αφρική (πέρασαν κι από εκεί Άγγλοι). Ελλάδα (προφανώς για να μάθουμε να μην ξαναπάμε με αγγλοσάξονες και να μάθουμε γερμανικά). Τώρα η Ινδία, έντονα και πιεστικά.

Η Αγγλία ξύπνησε και αντιδρά, αν και ήδη έχει πάθει ζημιά. Ο Καναδάς αποχαιρέτησε το Κυότο. Η Αμερική άργησε αλλά με το που είδαν το λογαριασμό, αντέδρασαν, αν και ο "βραβευμένος" Ομπάμα... δεν ξέρω, εγώ που είμαι απ' έξω, αναρωτιέμαι με ποιόν είναι . Η Αυστραλία κοιμάται. Η Ινδία στοχοποιήθηκε πρόσφατα μπορεί και να μην τσιμπήσει, δεν είναι βλάκες  Εμείς είμαστε καθοδηγούμενα Γίδια, εύπιστα πειραματόζωα με ανεπτυγμένα δίκτυα προπαγάνδας μέσω 2-3 επιχειρηματιών και των ΜΜΕ τους.

Ο φόρος άνθρακα, σε αεροπορικές εταιρίες που ήδη ζορίζονται με την ύφεση (και η Αμερικανικές, από την 11η Σεπτεμβρίου 2001), έχει δημιουργήσει την πιο απίθανη συμμαχία:  Ινδία, Κίνα και ΗΠΑ. Νομοθέτησαν και απαγόρευσαν την πληρωμή φόρου στους "Ευρωπαίους".  Η Ρωσία απειλεί να απαγορεύσει πτήσεις "Ευρωπαϊκών" εταιριών πάνω από την Σιβηρία.  Είναι η τρίτη φορά, από το 1900, που η Γερμανία καταφέρνει να δημιουργήσει συμμαχίες των πάντων εναντίον της.

Το ότι η UBS εκτίμησε το κόστος της Γερμανικής εμμονής για τους Ευρωπαίους σε πάνω από €200 δις, δεν ενδιαφέρει τους Κεντρικούς Σχεδιαστές. Και, προφανώς, το έχουν συνεκτιμήσει εδώ και ...30 χρόνια,   και εξακολουθούν να εισπράττουν από αυτό.

Η αρχική είδηση από εδώ.  Η εικόνα του Ομπάμα από σύγχρονη εκδοχή προπαγάνδας του 1935.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βγάζουν πιστωτικά δικαιώματα τα αεροπλάνα?

Χιλιάδες θέσεις εργασίας