Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η Κυβέρνηση ζητεί πολιτική και κοινωνική συναίνεση


Και εγώ, αυτό θα ζητούσα. Χωρίς ομοψυχία στην κατάσταση που είμαστε, η "διάλυση" είναι εξαιρετικά ήπιος όρος. Τόσο καιρό το έλεγαν οι "γραφικοί μπλόγκερς". Τώρα το λέει και ο "γραφικός" Τσοβόλας (το είπε με απλή, 100% αληθινή, γλώσσα) το πρωί: "προσβάλλουν την νοημοσύνη μας και μεθοδεύουν με σαλαμοποίηση".


Συναίνεση; Mε αρλούμπες, ψέματα και απάτες;
Συναίνεση; Στα λεφτά που υπάρχουν;
Συναίνεση; Στις χιλιάδες πράσινες θέσεις εργασίας;
Συναίνεση; Στην Πράσινη Ανάπτυξη; Σε Μπιρμπίλη, Σάλλα, Λάλα;

Όχι από μένα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα τσιμπάς πάλι. ΤΙ να την κάνουν την συναίνεση? Αποκοιμιστικά και Δικτατορικά κάνουν ΟΤΙ τους λένε οι υπάλληλοι της Τρόικα. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ την ζητάνε την συναίνεση.

το σχολιο είπε...

αρχαιοπτερυγα εχεις κριση προσανατολισμου ? μηπως τα πραματα ειναι πιο περιπλοκα απο τους κακους πρασινους και τους καλους γαλαζιους ; Κι οπως ξερεις δεν πρασινιζω...
Κι αν ο αντωνης αντικαταστησει το γιωργο ετσι ως εχει θα σωθουμε ¨? αντε καλη χρονια καθυστερημενα και πως διαολο προλαβαινεις και γραφεις ...
καλο κουραγιο

a.vulgaris είπε...

Φυσικά και δεν είναι πράσινο ή γαλάζιο. Και στις ΑΠΕ, ο Δήμας είναι πράσινο φλουό.

Τό πρόβλημα είναι ότι τους νόμους τους γράφουν 3-4 παρασκηνιακοί κατ εντολήν άλλων, και ποτέ καμία εκλογή δεν είχε σχέση με "πρόγραμμα" και ποτέ κανένα πρόγραμμα δεν είχε σχέση με εξαγγελίες.

Πάρε παράδειγμα τις 200.000 ή 10.000 "πράσινες" θέσεις εργασιας... Εκτός αν μετράνε τους αγρότες που περιμένουν τα φ/β, είναι και θα είναι ΜΟΝΟ φαντασία. Θα γίνει και εδώ ότι έγινε και αλλού ότι αρπάξουν και φύγαμε. Η ίδια η Βέστας ή ο Λάλας να αναλάβουν την Κυβέρνηση, δεν θα έχουν πελάτες για το ρεύμα.

Δεν γράφει ένα μόνο άτομο...

Ανώνυμος είπε...

latillουφ ησυχασα
νασται καλα παιδια
sxolioblog

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΑΡΧΑΙΟΠΤΕΡΥΓΑΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΛΑΛΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ (Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ) ΠΕΡΙΠΟΥ Ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ?
ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ?

archaeopteryx είπε...

Που να ξέρω... Θα δίνει ομιλίες σε εύπιστες κυρίες, θα μαγειρεύει μπούρδες για το ΕΛΙΑΜΕΠ, ή ΤΟ ΒΡΗΚΑ! ΤΟ ΒΡΗΚΑ! Εξηγεί στον Τιτάνα ότι δεν φταίει αυτός για τα 4 εκατομμύρια, χαχαχάαα. Αλλος ήταν. Χάκερ.

Κύριε Τιτάνα, σε λυπάμαι, αλλά καλά να πάθεις. Όποιος συμμετέχει σε πίτουρα, τον τρώνε οι κόττες.