Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Tέλος στην χρηματοδότηση του IPCC (και να το δούνε παρακαλώ και στο ΥΠΕΚΑ και στο ΕΛΙΑΜΕΠ)


Ξέρω ξέρω, εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν, αλλά αφού εδώ με κόλλησε η μοίρα...

Η Αμερικάνικη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 2 τα μεσάνυχτα προχτές, ψήφισε 244 υπέρ και 179 κατά να διακόψει την χρηματοδότηση του IPCC του ΟΗΕ (Intergovernmental Panel on Climate Change ή Διακυβερνητική Επιτροπή Κλιματικής Αλλαγής).

Ο Βουλευτής που το εισηγήθηκε ανέφερε (και μεταφράζω από εδώ) ότι "Επιστήμονες μεθόδευσαν στοιχεία, απέκρυψαν νόμιμα επιχειρήματα σε άρθρα συναδέλφων, και ζητήθηκε από ερευνητές να καταστρέψουν ηλεκτρονική αλληλογραφία, προκειμένου ένας μικρός αριθμός καταστροφολόγων κλιματολόγων να προωθήσουν την περιβαλλοντική ατζέντα τους. Από τότε, πάνω από 700 διεθνούς κύρους επιστήμονες, έχουν αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς του IPCC..."

Από εδώ και πέρα, "λεφτά υπάρχουν" και ας αναλάβουν το IPCC η Siemens, και οι Γερμανοί και άλλοι ΒΔ Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, που είναι οι μόνοι πραγματικά επωφελούμενοι από αυτό το κακόγουστο θέατρο.

Ή ας το αναλάβουν οι διεστραμμένοι της Κυβέρνησης Παπανδρέου, ή το ΥΠΕΚΑ, ή το ΙΣΤΑΜΕ, ή το ΕΛΙΑΜΕΠ, ή η ΕΛΕΤΑΕΝ, ή η Τράπεζα Πειραιώς, το Αστεροσκοπείο, ή ο ρυπαρός Σκάι. Και άει να μην πω...

Την είδηση και την φωτό τις είδα εδώ.

5 σχόλια:

Ζάχαρη είπε...

Οι φωτο ειναι φοβερες.Για κλοπη.

archaeopteryx είπε...

αα... google smoking gun barrels.. και θα δεις και άλλα. Είναι κολάζ από δύο πηγές, την μία την αναφέρω, την άλλη δεν θυμάμαι, από το google.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς χρηματοδοτούμε την επιτροπή ακόμη άραγε, ή αυτό γίνεται μέσω Ε.Ε

archaeopteryx είπε...

Δεν το ξέρω, 9:25. Το κονδύλι αυτό είναι περίπου $2,3 δις από συνολικά $61 δις περικοπές που ψηφίστηκαν στις ΗΠΑ.

Έχω ψάξει,προχειρα, να δω εάν υπάρχει προφανής χρηματοδότης του IPCC, δεν έχω βρει. Ο ΟΗΕ, μάλλον. Και ένας χρηματοδότης του ΟΗΕ είναι οι ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μην πανηυγρίζετε πρόωρα. Ερχεται νέο μέσο τρομοκράτησης, με τα τρόφιμα αυτή τη φορά.

Kaymakchalan