Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί μόνο 45% και γιατί από €26.000 και πάνω;...


Δηλαδή, ας το κάνουμε 50%, στρογγυλό, και ας είναι από το πρώτο ευρώ ή την πρώτη δραχμή...  Flat tax, θα έχει και χιούμορ. Τα μισά από ό,τι βγάλεις στο κράτος, και από τα υπόλοιπα, το 1/3 σε φόρο άνθρακα, το 1/4 σε φόρο νερού, 1/10 φόρο μουστακιού, 1/10 για φόρο αξυρισίας, 20% για τις βαμμένες ξανθιές, άλλο ένα 20% για τις φυσικές, 15% με 5% προσαύξηση στις μελαχροινές και φοροαπαλλαγή μόνο στις κοκκινομάλλες, αλλά μόνο εάν είναι Τρίτη και δεν έχει βρέξει την προηγούμενη Πέμπτη, για να απλοποιούμε τον φορολογικό κώδικα.

Έχουν τρελαθεί οι μάγκες. Ο Σαμαράς είναι δεξιός και μπορεί και φορολογεί. Μετά θα έρθει ο Τσίπρας και θα απολύσει και όποιον εργάζεται, και θα αναπτυχθούμε.

Καληνύχτα. Θα αλλάξω δουλειά, θα ανοίξω υπηρεσία ξεπλύματος μαύρου χρήματος, θα έχει μεγαλύτερη ταρίφα τώρα.

(Ή ακόμα καλύτερα, θα έβαζα flat tax 60%, ώστε σε δύο χρόνια να το πάω στα 45% και να λέω "ορίστε, μείωσα φόρους").

5 σχόλια:

panos είπε...

Μην ξεχάσεις τον φόρο ιδιοκατοίκησης, συντήρησης (τρόπος του λέγειν) εξοχικού για τους προνομιούχους, τον φόρο αυτοκίνησης με τετράτροχο αυτοκίνητο, και επί αυτών τον φόρο τεκμηρίων : τόσα θα έπρεπε να βγάζεις για να συντηρείς τα προηγούμενα εάν είχες δουλειά και εάν δεν είχαμε κρίση.
Καλή μας νύχτα !

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το είδες; ΡΑΕ, κατάργηση κλιμακωτής χρέωσης
http://www.thepressproject.gr/article/34081/RE-Katargisi-klimakotis-xreosis

Ανώνυμος είπε...

Λέιπει μιά σφαίρα από το περίστροφο,ή δεν βλέπω καλά;

archaeopteryx είπε...

εεεε... να αφήσουμε και κανέναν να γλυτώσει

Ανώνυμος είπε...

τώρα τι να σας πώ,αρχαιοπτέρυγα...........Παίρνουν πίσω το φορολογικό νομοσχέδιο λέει η είδηση........Είδαν την ανάρτηση σας,προφανώς, και θα βάλουν και την έκτη σφαίρα.....