Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Strange Sketch Act (2), η Deutsche Bank από το 2010 μέχρι σήμερα


Τον Σεπτέμβριο του 2010, το Reuters έγραφε ότι η Deutsche Bank αντέκρουε με "επιχειρήματα" όσους αμφέβαλαν για το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου. Η μελέτη" τους εδώ.

Εμένα κάτι μου βρωμούσε τόσο με το Ανθρωπογενές Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, όσο και με το ότι η επιφανής Γερμανική τράπεζα ενδιαφερόταν για αυτό... (1) Η DB ιδρύθηκε από κάποιον ανιψιό Ζήμενς παραμονές του σιδηροδρόμου Βερολίνου-Βαγδάτης (την αρχή του Γερμανικής αφύπνισης, λίγο πριν τον Α' ΠΠ, με τον σιδηρόδρομο να περνάει από κάτι πετρελαιοπηγές), (2) εγώ κρύωνα από το Φαινόμενο του Ψυχροκηπίου την δεκαετία του '70...  Και (3) η αφορά δικαιωμάτων άνθρακα είχε ήδη σκάσει από το 2008, στο Σικάγο.  Μου βρωμούσε, επειδή όταν μηδενίζεται κάτι στο CCX, δεν πα να λένε οι Ευρωπαίοι... μηδενίστηκε, αλλά για να λένε, πάει να πει ότι μανιπουλάρουν, εγώ έχω απέχθεια στις ανελεύθερες αγορές και τις φούσκες, και το επεσήμανα.

Τι θα κάνει τώρα η Deutsche Bank, μόνο αυτή και η εκεί Δικαιοσύνη το ξέρει. Και άλλες Τράπεζες έκλεισαν τα trading desks δικαιωμάτων άνθρακα, βασικά λόγω έλλειψης αντικειμένου. Λογικό να κάνει κάτι τέτοιο και η DB, αν και οι τύποι είναι πεισματάρηδες... Και την πατάνε από αυτό, αλλά ίσως αυτή την φορά το σχεδίασαν πιο καλά από ότι το 1900...

Προς τιμήν τους, Γερμανοί επιστήμονες από το 2009 φωνάζουν ότι η Ανθρωπογενής Κλιματική Αλλαγή είναι απάτη, και αυτό το είχα αναφέρει, το 2011, που τα' χα με την Μπιρμπίλη, τον Λάλα και τον Ζερεφό...  Με συγχωρείτε... Αν κάτι είναι απάτη, τι είναι αυτός που προωθεί απάτες;  Άσχετα αν γίνονται τσακωτοί υπάλληλοί του να ξεπλένουν; ΑΠΕτεών!

Όσο για το Columbia University που μοιάζει να έχει 100% αγορασμένα ερευνητικά τμήματα, τι να πω... Δεν θα πήγαινα εκεί, σχολείο, δεν μου αρέσει το Upper West Side.

1 σχόλιο:

spiral architect είπε...

E, ναι και στον Ελληνα επιχειρηματία της χρονιάς του 2006 φορτώσανε ένα κάρο κατηγορίες και τον προφυλάκισαν.
Και;
Νομίζεις ότι ο μάγκας θα αρχίσει να κελαηδάει παρέα με τη χορωδία του Φ. Αλέπορου;

Ή θαρρείς ότι θα δεις χοντρούς αλυσοδεμένους τύπους να πηγαίνουν καρφωτοί στην Ευελπίδων, επειδή το πουλάκι κελάηδησε;
Αυτά συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

Για να προχωρήσει λοιπόν η κολεγιά της εμπορίας ρύπων, θα τους αφήσουν στην ησυχία τους, γιατί το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται επικίνδυνα, θα το καταλάβουν ακόμα και οι δικαστές που δεν πολυνογάνε από τέτοια και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και τα λεφτά τους ...