Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Π. Μαλούχος


Δεν υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι, ή έστω επώνυμοι, που να τολμούν να μιλήσουν. Νόμιζα ότι μόνο ...ακραίοι, και ...αρχαιοπτέρυγες. Δεν ξέρω, ούτε με νοιάζει, τι είναι ο Μαλούχος (εννοώ πολιτικά), αλλά chapeau.

Η πράσινη ενέργεια, οι κεραυνοί του Φραγκλίνου και τα μαύρα μας τα χάλια. "...Τέτοια πράσινη ενέργεια, ευχαριστούμε πολύ, αλλά δεν θα πάρουμε..."



Ο εφιάλτης, ναι, μπορεί να ξανασυμβεί. Ίσως να συμβαίνει ήδη. Κάποιο νέο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ υφίσταται, και  η Αμερική κοιτάει δυτικά (της), από την άλλη μεριά. Και ενώ φαινομενικά τα banks είναι οι "κακοί", να θυμίσω την Κεντροευρωπαϊκή προπαγάνδα κατά των banks και των "κερδοσκόπων". Ναι, η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν μία παγίδα πολύ καλά στημένη.

Τα σχόλιά μου για τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο. Το βιβλίο θα το διαβάσω.  Ευχαριστώ τον ΑΚ για το link

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://oikolopaidia.gr/2012/12/41-logoi/

σόρρυ για τα νεύρα που θα σου προκαλέσει, αλλά είσαι ο πιο κατάλληλος να τους περιλάβει ;-)

archaeopteryx είπε...

Μα νομίζω τους έχω ήδη απαντήσει. Και σε σχόλιο (που δεν ξέρω αν πέρασε) και στο http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/12/4-1.html

spiral architect είπε...

Μπα, δεν πρόκειται να απαντήσουν. Έχουν βάλει κάτω τη τζιβάνα και της έχουν δώσει να καταλάβει.

Ο Μαλούχος στον ΔΟΛ και ο Μπουκάλας στο Αλαφουζέικο είναι δυστυχώς οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα των παπαγαλακίων.

archaeopteryx είπε...

Χαχα! Το λογόκρινε. Πληρωμένος οι οικολόγος. Ο Ιμπραήμ είναι, χαχαχάααχα. Σε διατεταγμένη υπηρεσία. Επάγγελμα, ακτιβιστής.