Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κλιματική Αλλαγή; Τρεις καμήλες από την Doha του Κατάρ


http://www.nationalreview.com/planet-gore/334984/climate-camel-going-nowhere-uncomfortably-monckton-arabia

Οι "Ευρωπαίοι" χρειάζονται την κλιματική αλλαγή για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους οι κλητήρες που παριστάνουν τους Κομισάριους και οι παπαγάλοι που παριστάνουν τους Ευρωβουλευτές, και να συνεχίσει τα μερκαντιλιστικά κόλπα της η Γερμανία, για να διορθώσει την αδικία του να είναι μία χώρα χωρίς αποικίες και αυτοκρατορία.

Τα BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία Κίνα, Νότια Αφρική), αν και δεν είναι "ενωμένο μέτωπο" δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο από το να έχουν φτηνό και απρόσκοπτοτο ρεύμα, για να αναταπεξέλθουν στην φτώχεια και τις ανάγκες του κόσμου τους.

Τα μικρά κράτη στον υπανάπτυκτο κόσμο που θέλουν λεφτά και παροχές από τα πλούσια κράτη, με οποιοδήποτε πρόσχημα. Να ρωτήσουν εμένα και όλα τα θύματα των ευρωσοσιαληστών. Ο "πλούσιος κόσμος" που δίνει τις παροχές, πληρώνεται σε είδος!

Οι ελεύθεροι:  Καναδάς, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία. Κυότο;  Ποιό Κυότο;  Το Κυότο τέλειωσε, σαγιονάρα. 23 και σήμερα, καλή Πρωτοχρονιά!

Τα βούρλα και η κοκκινομάλλα -- ή είναι και αυτοί υποκριτές;  Oι Αυστραλοί. Ο μεγαλύτερος εξαγωγέας κάρβουνου, θέλει φόρο άνθρακα, αλλά εξάγει κυρίως στην Ιαπωνία, Κίνα, και Ινδία, που είναι παγερά αδιάφοροι στον φόρο άνθρακα ή το Κιότο, ο Κομφούκιος και ο Βούδας σώζουν.

Η Αμερική... Ξεχωριστή κατηγορία...  Οι Δημοκρατικοί (εργατοπατέρες, αποδέκτες παροχών, και λοιποί που βασικά αναπολούν τις χώρες από όπου μετοίκησαν) θέλουν ο,τιδήποτε βλάπτει τους πολιτικούς τους αντιπάλους, και ξέρουμε πολύ καλά ότι οι "Ευρωπαίοι" δεν χωνεύουν τους Ρεπουμπλικάνους.  Οι Δημοκρατικοί θα υπέγραφαν οποιαδήποτε σύμβαση βλάπτει τους Ρεπουμπλικάνους, αλλά οι Ρεπουμπλικάνοι δεν υπογράφουν, και ο τύπος που πήρε βραβείο Νόμπελ, πριν μάθει τι χρώμα έχει ο Λευκός Οίκος, είναι στην τελευταία θητεία του και ξέρει ότι σύντομα δεν μετράει. Τα καλά ενός Συντάγματος.

Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε φωτοβολταϊκά, και μου έδωσε την ευκαιρία να εκνευρίσω φωτοβολταϊκούς "επενδυτές" σε ενεργειακή ιστοσελίδα. Για τα 20-όσα χρόνια αντέξουν τα φ/β του εμίρη, στην έρημο, θα υποκαθιστούν πετρέλαιο και αέριο, οικονομικά και ενεργειακά μάλλον ασήμαντη άσκηση (ακόμα κι αν εξοικονομεί καύσιμα 9-5 κάθε μέρα (έχουν λιακάδα στο Κατάρ), δεν βαριέσαι, αυτός, έχει λεφτά, και ο Schelnhubber του Potsdam Institute (το κέντρο προώθησης της Καταστροφολογίας).

Το πιο ενημερωτικό από την Διάσκεψη στην Ντόχα, ήταν ότι κάπως παρείσφρησε στην συνεδρίαση ο Monckton, τους έβγαλε μια σύντομη ομιλία παριστάνοντας ότι είναι από το ...Μιανμάρ (Βιρμανία), τον πέταξαν έξω (του έχει απαγορευτεί να συμμετέχει σε συνεδριάσεις του ΟΗΕ για το Κλίμα, χαχαχάαχα), αλλά τους τα είπε όμορφα, απλά και χύμα, και τους είπε και αλήθεια:  Για τα 16 από τα 18 χρόνια που συνεδριάζουν οι Σύνεδροι για το Κλίμα, η Γη δεν έχει ζεσταθεί...



Αν έχετε περιέργεια ποιά είναι η κυρία με τα μαύρα που χαζεύει τον Γερμανό που πουλάει φωτοβολταϊκά, είναι η Sheikha Mozah bint Nasser Al Missned, (Arabic: موزة بنت ناصر المسند‎, born August 8, 1959) is the second of the three wives of Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani, Emir of the State of Qatar.  Για ματάκηδες, εδώ.

2 σχόλια:

spiral architect είπε...

Πάντως, για ντίλερ Φ/Β η Sheikha Mozah bint Nasser Al Missned (ουφ!) είναι απείρως καλύτερη από την Angela Dorothea Merkel.

Ανώνυμος είπε...

Εχει Γιάννα Αγγελοπούλου και το Κατάρ! Μικρός που σου είναι ο κόσμος.

Kaymakchalan