Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η πυραμίδα της Πράσινης Εξουσίας (μέρος γ')


Αυτή η ανάρτηση είναι, στην ουσία, ένα σχόλιο που έκανα στο antinews, σε άρθρο για την χορηγία της Siemens στο συνέδριο που οργάνωσε πέρσι η I4cense. Eίναι το παζλ για να καταλάβω ποιοί έχουν βαλθεί να γεμίσουν αιολικά τα βουνά μας. Η πυραμίδα της Πράσινη Εξουσίας δεν είναι η ακριβώς η ίδια με την Μεγάλη Πυραμίδα της Παγκόσμιας Εξουσίας, αλλά, να σάς πω κάτι; Δεν υπάρχει συνωμοσία. Όλα αυτά τα "μάτια", και τα μυστικιστικά, οι Λέσχες και τα Κλαμπ, μας τις καλλιεργούν εντέχνως, για να ...φοβόμαστε. Follow the money! (είπε ο φίλος παγωτατζής).


Οι ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες είναι στην κορυφή. Οι νόμιμοι απόγονοι της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Μερικοί έχουν και λεφτά, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Έχουν τα σκήπτρα και τις κληρονομικές σφραγίδες της νομιμοποίησης. Μέχρι προχτές, ήταν οι εκπρόσωποι του Θεού στην Γη. Μπορεί ο Ομπάμα ή ο Πούτιν να έχουν το κουμπί για τον αφανισμό της Γης, μπορεί ο κύριος Ζήμενς να διαφεντεύει την Ευρώπη, αλλά όλοι τους υποκλίνονται σε οποιαδήποτε βασίλισσα. Το μικρό δαχτυλάκι της Αυτής Μεγαλειότητας είναι πιο σεπτό από το σεντούκι με τα χρυσά του μεγαλεμπόρου ρούχων. Άσε που κάθε νεόπλουτη ξανθιά ψάχνει για πριγκηπόπουλα, ας είναι και ...φτωχαδάκια. Σχεδόν όλο το συνάφι είναι Γερμανοί και Δανοί. Για τις αιολικές αγάπες του Άγγλου, είπα τις προάλλες... Θα βρείτε από ένα πρίγκηπα σε πολλά συνέδρια για το περιβάλλον.


Κάτω από τους βασιλικούς έχουμε τους πολύ πλούσιους. Αν δείτε την λίστα με τους πλουσιότερους του κόσμου θα εκπλαγείτε πόσους δεν ξέρετε, και τι απίθανες δουλειές κάνουν. Αυτοί είναι άτομα. Σαν και εσάς και εμένα. Πολλοί φτιάχτηκαν μεταπολεμικά, με το εμπόριο και την παγκοσμιοποίηση. Στην Ευρώπη, ελέγχουν κυριολεκτικά, εμπορικούς και βιομηχανικούς κολοσσούς. Κάθονται ο ένας στα Διοικητικά Συμβούλια του άλλου, έχουν κοινούς υπηρέτες που διαχειρίζονται τα περισσευούμενα λεφτά τους, μιλάνε, γνωρίζονται. Μερικοί είναι και κληρονομικοί... παλιά λεφτά. Οι Ευρωπαίοι θέλουν ειρήνη, τάξη, ασφάλεια, και ηγεμονία επί του κόσμου, οι Αμερικάνοι είναι πιο καουμπόηδες, οι Ρώσοι και οι Ινδοί σκέτοι νεόπλουτοι. Αυτοί, οι πολύ πλούσιοι, είτε σαν ιδιοκτήτες μετρητών, είτε σαν κληρονομικοί μέτοχοι εταιριών, κινούν τα νήματα, και αυτοί θα ήταν στην κορυφή της πυραμίδας εάν οι από πάνω δεν είχαν ...θεϊκές καταβολές.


Όσον αφορά στην Πράσινη Εξουσία, αυτοί οι πλούσιοι χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Οι βιομήχανοι που, σαν τους παλιούς Βίκιγκς, κυνηγάνε λάφυρα (και ηλίθιους) στο εξωτερικό, οι πλούσιοι επενδυτές που αναζητούν καλές επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις, χαμηλό ή καθόλου ρίσκο, και οι Τράπεζες. Στην Ελλάδα, μάς έχει καλλιεργηθεί η παραπλανητική εικόνα ότι οι Τράπεζες είναι οι "κακοί". Οι Τράπεζες είναι οι υπηρέτες, και οι διευκολυντές των άλλων δύο. Οι Αγγλοσάξωνες, με τα κόλπα τους, έκαναν τις Τράπεζες να έχουν σημασία. Στην παραπάνω λίστα των μεγαλύτερων Γερμανικών εταιριών, π.χ., η Deutsche Bank είναι "μεγαλύτερη" από την Siemens, αλλά η Deutsche Bank, στην πυραμίδα, μάλλον εξυπηρετεί την Siemens, και τους όποιους πλούσιους μετόχους ή επενδυτές χρηματοδοτούν τις εκστρατείες της Siemens. Όμολογώ, ότι πρώτη φορά βλέπω Τράπεζα να ασχολείται με το ...CΟ2 (θα είναι ανακατεμένοι με τα ...δικαιώματα ρύπων).


Η παραπάνω κατάσταση έχει μερικούς συμμάχους της Siemens, μόνο στα ηλιοθερμικά. Όποια πέτρα και να σηκώσετε σε Ευρώπη και Αμερική, σε ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό παραγωγής και διανομής ενέργειας, από πυρηνικούς αντιδραστήρες, μέχρι αιολικά και ρελέ δικτύου, θα βρείτε την Siemens. Έχει και άλλους (κάποια GE στην Αμερική), αλλά η Siemens είναι παντού.


Τους πολιτικούς τους βάζω κάτω από τους πλούσιους και την βιομηχανοπαρέα. Το φαινόμενο της διαπλοκής δεν είναι μόνο Ελληνικό. Το πώς οι πολιτικοί είναι σε αυτή την σειρά, νομίζω ότι είναι κατανοητό.


Φυσικά, η Πράσινη Ανάπτυξη, εκτός από τις βιομηχανίες που πουλάνε εξοπλισμό, προϋποθέτει και τις ΔΕΗ του κόσμου που παράγουν και πουλάνε ρεύμα, αυτοί είναι οι παραγωγοί αυτού του μυστηρίου που λέγεται "ρύποι". Αυτοί είναι όχημα, δεν είναι κινητήριος δύναμη. RWE, EON, EDF, ENEL, Iberdrola κλπ. Στην ΒΔ Ευρώπη και την Αμερική, αυτή η παρέα είναι κάτω από τους πολιτικούς Στην Ελλαδίτσα... Στην Ελλαδίτσα, οποιοσδήποτε με ξένη εταιρική πιστωτική κάρτα είναι από πάνω.

Προς το κάτω μέρος της πυραμίδας είναι οι μικροί. Μικροέμποροι, μικροφωτοβολταϊκοί, αλουμινάδες, οργανωτές συνεδρίων, εκδότες περιοδικών, Έλληνες επίδοξοι ηλεκτροπαραγωγοί, περίεργοι καθηγητές που έγιναν διευθυντές, γενικά, μια άμορφη μάζα, που, όμως, σπρώχνει.

Διάχυτοι στην πυραμίδα είναι οι θεωρητικοί, οι κατασκευαστές ιδεολογίας, οι πλασιέ υψηλού και χαμηλού βεληνεκούς, τα Μήντια, το σχετικό τηλεπρόγραμμα του Σκάϊ, το (ευρωπαϊκό) National Geographic και το Scientific American, η ΕΛΕΤΑΕΝ, Ο Ινδός των Ηνωμένων Εθνών, οι Καθηγητές που Μαγειρεύουν Κλιματολογία, κάτι υπάλληλοι στο Αστεροσκοπείο Αθηνών που έχουν άποψη για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς τους, ακτιβιστές της Γκρηνπης, αυτομαστιγούμενοι ψυχοπαθείς, και γενικώς όλοι οι, με συγχωρείτε, παπαγάλοι, που μας παραμυθιάζουν και μας τρομοκρατούν με καταστροφολογίες, και φτιάχνουν το υπόβαθρο για να μας γδάρουν οι υπόλοιποι.


Συνωμοσία; Καμία! Follow the money. Όλα τα παραπάνω, όλους τους τζίρους, τα έσοδα, τα έξοδα, τις υπεραποδόσεις, τις επενδύσεις, τις μπροσούρες, την προπαγάνδα, τα χωματουργικά, τις μίζες, τα αιολικά, τα δικηγορικά, ΟΛΑ αυτά, τα ταΐζει η αύξηση στην τιμή του ρεύματος. Πολλοί οι καταναλωτές, ανελαστικό το προϊόν, και με την Γερμανική επιβολή φόρου στον άνθρακα, θα ακριβύνει το ρεύμα, αλλά εάν συμμορφωθείς με την Πράσινη Εξουσία και ψωνίσεις Ζήμενς (ή Συνοδοιπόρους), 1) θα σώσεις τον Πλανήτη, και 2) εάν προλάβεις να χωθείς στην Πυραμίδα, θα απολαύσεις τα δώρα. Δεν μπορώ να αποδείξω σε πια φάση της άσκησης τα σκαρφίστηκαν αυτά οι Γερμανοί, κάπου περί το 1990, θα έλεγα. 90 χρόνια μετά τον σιδηρόδρομο Βερολίνου-Βαγδάτης. Όπως μου είπε κάποιος, "το σύστημα που λέγεται Ευρώπη έχει τον ελκυστή του...την Γερμανία".

Λεφτά υπάρχουν. Είναι τα δικά σας λεφτά, είναι το καπέλο στον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Αν φτάσατε μέχρι εδώ κάτω, και είδατε την μεγάλη εικόνα, δείτε ξανά τα παιδιά που πήγαν στο συνέδριο που οργάνωσε πέρσι η Ι4cense... Δείτε και τους σπόνσορες... Elementary my dear Watson. Προηγούμενες προσπάθειες με το παζλ, είναι στο tag "ελευθερία"

Έχω άλλη μία ανάρτηση, με ένα μικρό παράδειγμα, και δυό λόγια για εμάς, τα θύματα της Πράσινης Εξουσίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πυραμιδικά συστήματα Ponzi καταρρέουν πάντα.
Στο συγκεκριμένο σύστημα μάλλον θα γίνει της "Γαλλικής Επανάστασης"

archaeopteryx είπε...

Χα! Ο σύνδεσμος των αρογανωτών του συνεδρίου έκανε φτερά. Τώρα ξέρετε γιατί γεμίζω με εικόνες αυτή την ιστοσελίδα.