Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αναστολή συναλλαγών CO2 (που μαϊμού ήταν, αλλά τέλος πάντων...)


http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/01/2011_374253

Εγώ αισιοδοξώ ότι θα πεθάνει αυτή η αγορά. Αγορά που στο Chicago πήγε στο μηδέν, παραμονές Κοπεγχάγης, και έκλεισε 6 μήνες αργότερα. Μηδέν στην Αμερική και 15 εδώ; Πολύ χλωμό. Θα αποκαλυφθεί ότι όλη η Πράσινη Απάτη ήταν και είναι made in Germany

Ούτε θα αντέχουμε εμείς τετραπλά feed-in-tariffs από ότι η Τουρκία.

Ούτε είναι τυχαίο που βγήκε η Ακαδημία και είπε ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Όσο συνεχίζουν, αποδεικνύονται ότι είναι ή χαζοί ή φαύλοι, ή και τα δύο. Δηλαδή, συγγνώμη, τον χορό του Ζαλόγγου παίζουν; Δεν βλέπουν;

Δείτε και το CCX και δικαιώματα κάρβουνου, γιόκ... Μα γιατί, ξαφνικά, έχω κέφια;

2 σχόλια:

Γιώργος Αντωνίου είπε...

Ας μην βιαστούμε να βάλουμε την ταφόπλακα στο εμπόριο άνθρακα. Ενα ακόμα χρηματιστήριο άνοιξε πρόσφατα στην Καλιφόρνια και γνωρίζοντας τους αδίστακτούς δημιουργούς-χρηματοδότες που προωθούν το εμπόριο πιστώσεων διοξειδίου του άνθρακος, θα εκπλαγώ αν αποτύχει.

Επιδιώκεται παση θυσία η απο-βιομηχανοποίηση της Δυσης και η μεταφορά ολης της παραγωγής σε Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία αλλα κυρίως στην Κινα παρα την καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων κατα συρροή και συνηθεια, για το "καλο της γης βέβαια".

Για τις σκοτεινές δυνάμεις που πιστεύουν πως η γη τους ανήκει οι πόλεμοι είναι πια μια αναποτελεσματική μέθοδος αποπληθυσμού και ελπίζουν πως ο πληρης έλεγχος ενέργειας και τροφων απο το κρατος σε συνδιασμό με υποχρεωτικoύς εμβολιασμούς είναι Η λυση.

Λογαριάζουν ομως χωρις τον ξενοδόχο αφου ο κόσμος άρχισε να ξυπνάη και αντιδρά. Τρέμετε άρχοντες.

archaeopteryx είπε...

Το έχω δεί. Ο Αυστριακός Σβαρτσενέγκερ στην υπηρεσία της μητέρας πατρίδας. Και το παίζει και ρεπουμπλικάνος.

Άλλες δυνάμεις, πιο δυνατές από μένα, θα το χειριστούν αυτό. Η μεγαλύτερη δύναμη λέγεται "φαλίρα πολιτειών στις ΗΠΑ".

Εκτός εάν αρχίσω να γράφω στα αγγλικά (μου το έχουν πει 2-3 από "εκεί" χαχαχάα, δεν είμαστε μόνοι!...)

Εκεί, βέβαια, όλη αυτή την Πρασινάδα την βλέπουν σαν την συνέχεια της Σοβιετίας, ή την συνεργασία της συνέχειας της Σοβιετίας με την Γερμανία (και τους Δημοκρατικούς).

Η προπαγάνδα για την σωτηρία του πλανήτη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τουλάχιστον από την δεκαετία του 70. Και από το 90-95 στο φουλ, ξανά.