Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η πυραμίδα της Πράσινης Εξουσίας (μέρος β', «ποιος ωφελείται»;)


Εδώ και καιρό μου έχει μπει αυτή η ιδέα, μπερδεύτηκα λιγάκι με τον Gore, αλλά είδα πως κολλάει και αυτός. Κάθε πυραμίδα, κάθε ιεραρχία, κάθε οργάνωση, έχει έναν σκοπό. Ο σκοπός, από καταβολής κόσμου είναι τα λεφτά. Για να βγούνε λεφτά χρειάζεται όραμα, σχέδιο δράσης, στρατός, παίκτες, σύμμαχοι, συνεταίροι, μεσάζοντες, αντιπρόεδροι, ιεροκήρυκες, παπαγάλοι, ΜΚΟ, και πελάτες... ή θύματα.


Ο Gore... Προφανώς όταν έχασε τις εκλογές το έκανε ...απασχόληση. Δεν το λέω εγώ, το λέει η Wikipedia: Gore refers to his loss to George W. Bush in the 2000 United States presidential election as a "hard blow" yet subsequently "brought into clear focus, the mission [he] had been pursuing for all these years. Με το αζημίωτο, λένε. Οι Γερμανοί το ξεκίνησαν τουλάχιστον 10 χρόνια νωρίτερα, με την επανένωση, και σίγουρα με λίγη Δυτική βοήθεια. Η ύφεση, η Κίνα, και οι ...Ρεπουμπλικάνοι, μάλλον τους χαλάνε την δουλειά. Η πρόσφατη αστάθεια στην Βόρειο Αφρική, δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο παίζει. Την ανάγκη του περιφερειακού Μεσογειακού καλωδίου, την ξανάκουσα προχτές.


Η πρώτη εικόνα είναι από εδώ (άσχετο, το βρήκα τυχαία).
Η δεύτερη είναι από εδώ. Αυτόν, τον βρήκα τυχαία, και το έχω και στους συνδέσμους.
Η τρίτη εικόνα είναι από την Wikipedia. "Desertec".
Αν πάτε από την αρχή του blog, ή εάν ψάξετε το tag "Γερμανία", η Γερμανία και η Siemens είναι παντού, και δεν το έκανα επίτηδες. Για το Desertec, και της ομοιότητές του με τον σιδηρόδρομο Βερολίνου-Βαγδάτης, παραμονές του Α' Π.Π., έχω ξαναγράψει, και είναι στα ...δημοφιλή μου (δεξιά και κάτω, στην ιστοσελίδα).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο με τα καλωδια να το κοιταξουν γιατι τα καλωδια τυλιγονται ευκολα στους λαιμους

μην επαληθευτει η ρηση οτι οι καπιταλιστες θα πουλησουν και το σχοινι που θα τους κρεμασουν

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οργανωμένοι άψογοι.

Ανώνυμος είπε...

Η απάτη είναι καλά οργανωμένη.
Και οι απατεώνες ακόμα ελεύθεροι