Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Το έλλειμμα είναι «ενδιάμεσος προς είσπραξη»


Εγώ δεν είμαι πολιτικός, αλλά την δουλοπρέπεια την βλέπω από μίλα μακριά. Είτε με την πρόφαση της Διεθνούς Διακυβέρνησης, είτε με την πρόφαση του Μνημονίου.

Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτό το αίσχος του γλειψίματος και της υποταγής που έχει μόνο μία αιτία: Την δουλοπρέπεια από ασχετοσύνη. Με την γλώσσα έξω στην «Κομισιόν», κατά τα λοιπά, «Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης» με επιταγές όχι τόσο αφανών κρατικοδίαιτων παρασίτων, και αλλοδαπών αφεντικών.


Μπορεί η όποια Ζήμενς να έχει δηλητηριάσει την ζωή αυτής της χώρας από το 1990 και μετά, αλλά η σημερινή «Κυβέρνηση» Παπανδρέου, με την Υπουργό «Κλιματικής Αλλαγής και Αιολικής Κυριαρχίας» είναι η επιβράβευση και η επισημοποίηση της μεθόδου Ζήμενς, στο έπακρο.

Μα γιατί δεν πάτε στον ΟΗΕ, στην Γκρηνπής… Στην Κομισιόν, μόνιμα... «Ενδιάμεσος προς είσπραξη». Να μας πει ο Πρωθυπουργός, στην Βουλή, τι σημαίνει αυτό. Να ακούσει ο κυρίαρχος λαός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΕΝΑς ΑΠΌ ΤΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΤΗς ΦΑΛΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΧΩΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΑΛΛΑ "ΘΑ" ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

proti tis douleia einai to ypourgiliki.
Na tin afisi gia na paei stin Commission ypalilos??
e oxxiiiii