Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γιατί η Δικτατορία (ή ο,τιδήποτε άλλο από εκλογές ή/και δημοψήφισμα) είναι "λάθος"

Στους καιρούς που είμαστε,και στις μέρες που έρχονται, πολλοί από εμάς θα ζοριστούμε πέρα από οποιαδήποτε εμπειρία μας.  Η Δικτατορία είναι ένας τρόπος να επιβάλεις ζόρια. Και, πιστεύω, είναι καλύτερος ή αποτελεσματικότερος τρόπος από "Κ.Δ.Σ.", Κυβέρνηση Δήθεν Συναίνεσης (γιατί τουλάχιστον θα σκοτώνεις αυτούς που αντιστέκονται, αντί να βραχυκυκλώνεις σε Οικουμενικές αυνανίες).  Φυσικά, και η Δικτατορία και η  "Κ.Δ.Σ." στερούνται της νομιμοποίησης που παρέχει η συναίνεση της πλειοψηφίας.  Επιβολή αλλαγών, σαν αυτές που εικάζω εμπεριέχονται είτε (α) στην Εκκαθάριση εν Λειτουργία (με "Ευρώπη") , είτε (β) στην στάση εξωτερικών πληρωμών και επιστροφή στην δραχμή, θα είναι δυσάρεστη και δύσκολη.

Για αυτό, παρακαλώ για εκλογές ή/και δημοψήφισμα. Ας έχουμε την ψευδαίσθηση ότι επιλέγουμε την μοίρα μας.

Η εικόνα είναι απο the Art of Democracy

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, αλλά τη δικτατορία την προετοιμάζει ο τζέφρι.
Άλλαξε τους αρχηγούς της Αστυνομίας (Παπουτσής γαποφύλακας), άλλαξε τους αρχηγούς των Ε.Δ. (Μπεγλίιτης γαποφύλακας), έστειλε τον εξ απορρήτων του (Λαμπρινίδης μέγας γαποφύλακας) στην Αμερική για συνομιλίες με Πλίντον και ποιος ξέρει τι εντολές του έδωσε και εκόμισε.

Ναι σε δημοψήφισμα / σε δημοψηφίσματα (στο πρότυπο της Ελβετίας), αλλά ποτέ υπό το κράτος στυγνών εκβιασμών και εκπορευόμενα από ασεβή χείλη ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ταγμένων στην εξαφάνιση της Ελλάδας από προσωπου γης.

Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό και δεν μπορείς να κάνεις τη διάκριση... τι να πω...

Η Αριστερά στη λαχτάρα της επάνω για αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες στις γειτονιές θα παγιδευθεί ακόμα μια φορά στην παπανδρεϊκή φαύλη ρητορική (τα σοβιέτ στα ρώσικα σημαίναν άμεση δημοκρατία "λαϊκές επιτροπές", αυτό ήταν το θεωρητικό σχήμα, κατέληξαν βέβαια σε σφαγές και σε εξοντώσεις της Ουκρανίας με κατασχέσεις της αγροτικής παραγωγής και λιμούς που ονομάζονται ΓΟΛΟΜΟΝΤΟΡ, αλλά δε μας απασχολεί αυτό, ή μήπως μας απασχολεί...;)

Όσο για τον γαπ, ναι, είναι ένας ΆΔΟΛΟΣ κρυπτο-βασιλο-κομμουνιστής, παιδί των λουλουδιών και των παραισθήσεων, παλεύει για την "αμεσοδημοκρατία", την παγκόσμια διακυβέρνηση και τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ταυτόχρονα, με εκλεκτικές συγγένειες με εξαιρετικούς ανθρωπιστές όπως Αλ Γκορ, Ομπάμα, Πλίντον, με αρχαίους Βασιλικούς Ευρωπαϊκούς Οίκους, κάνει παρέα τα καλύτερα παιδιά των αγορών και των χρηματοπιστωτικών, με εκλεκτούς φιλάνθρωπους δισεκατομμυριούχους πονετικούς ανθρώπους όπως Σώρος, με καθηγητές οικονομικών παγκοσμίου εμβέλειας όπως Ρουμπινί, Ρογκόφ, Στρίγκλιτς και Κρουγκμάν, και προωθεί με ειλικρίνεια τα πράσινα ειδυλλιακά του οράματα.

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΘΩΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΙΣΡΑΗΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΦΙΛΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ GLOBAL CITIZEN.

Ένα πράγμα μόνο ΔΕΝ είναι: Έλληνας στην ψυχή.

Αλλά υποθέτω αυτό είναι μηδαμινής σημασίας...

@αλλενάκι

spiral architect είπε...

Τη στιγμή που μονομερώς τόσο καιρό έσκιζαν το (κατά Τζον Λοκ) “κοινωνικό συμβόλαιο” για να μην έχουν περαιτέρω όξυνση της έντασης από τα κάτω, έριξαν την ασαφή αναγγελία δημοψηφίσματος μέσω του ΓΑΠα και έπειτα ήρθε η frau για να θέσει το σαφές ερώτημά του:

“Θέλει να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη ή όχι?”

Οι αντιδράσεις από τους πολιτικούς παράγοντες, τα talking heads της TV κλπ, είναι λίγο-πολύ αναμενόμενες.
Είναι οι “μιλημένοι” άραγες?
Ας μην ξεχνάμε ότι – ως τώρα – δηλώσεις κάνουν οι πολιτικοί και όχι οι τραπεζίτες.
Χάρισαν στους τελευταίους χρόνο οι πολιτικοί, για να δουν τι θα κάνουν για τη επιδιόρθωση της κρίσης του οικοδομήματος?

Από την άλλη μεριά πάντα σκέφτομαι την ιστορία, διδάσκομαι απ’ αυτήν και δεν θέλω να επαναληφθεί το σκηνικό της “αποχής του ΚΚΕ το ’45″, δεν θέλω την αποχή!

Οπότε βγαίνει το παρακάτω, σαν απάντηση στο ερώτημα της frau:

ΝΑΙ, σημαίνει ευρώ και ψάξε στα σκουπίδια για αποφάγια.
ΟΧΙ, σημαίνει νέα νομισματική μονάδα, format, reinstall και restart, (και δύσκολο restart μάλιστα) τη στιγμή που έχει – εδώ και χρόνια – διαλυθεί ο πρωτογενής και ο δευτερογενής τομέας της Ελλάδας.

Αλήθεια αγαπητοί μου στο αμείλικτο ερώτημα της frau, δια στόματος ΓΑΠ, τι θα ψηφίσετε? ;)

Οι εξελίξεις τρέχουν, ζούμε ενδιαφέροντες καιρούς!
(ρε γμτ, τί πάθαμε, τώρα που υπογράφτηκε το … Memorandum of Understanding …)

archaeopteryx είπε...

αλλενάκι, ο ΓΑΠ είναι, νομίζω, τελειωμένος.

Ασχετα για ποιό λόγο --από χαζό έως προδοτικό -- άνοιξε την κουβέντα για "δημοψήφισμα" (ανέφερα 5-6 λόγουςε, ακριβώς όπως τους μετέφερα σε συνολμιλητές).

Την στιγμή που άνοιξε η κουβέντα, σηκώθηκαν χέρια. Την στιγμή που σηκώθηκαν χέρια ξύπνησε η 5η φάλαγγα.

Και όοοολα αυτά με το ρολόϊ να τρέχει προς άδεια ταμεία και ένα πιστόλι στο κεφάλι που λέει "βάλε μια υπογραφή, ή δεν έχει έκτη δόση"

Υπογράφεις ή δεν υπογράφεις; Εγώ δεν υπογράφω. Όλα τα άλλα είναι ο περίγυρος περί την υπογραφή ή μη.

spiral architect είπε...

Listen my dear!

Ανώνυμος είπε...

Την Κερκόπορτα στην 5η φάλαγγα και να υπαγορεύουν οι Μερκοζύ εντολές την άνοιξε ο ΓΑΠ.

Η θέση του ΚΚΕ δια στοματος Παπαρήγα:

"Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση, εκλογές τώρα", η θέση του ΚΚΕ
[Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011]

"Ούτε δημοψήφισμα, ούτε άλλη κυβέρνηση. Εκλογές τώρα και λαϊκή οργάνωση παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς και κατοικίας", τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις.

"Να μην υποκύψει ο λαός στον εκβιασμό", επισημαίνει το ΚΚΕ και τονίζει ότι "οι λαϊκές μάζες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να περάσουν τώρα σε συμπόρευση με το ΚΚΕ. Να αντεπιτεθούμε με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι "ο λαός έχει μόνο να χάσει και από τις όποιες αλλαγές γίνουν στο ΠΑΣΟΚ ή από τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Η επιδίωξή τους είναι να ανακόψουν τη λαϊκή χειραφέτηση και να εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση. Να καλλιεργήσουν ψεύτικες ελπίδες και κυρίως να τσακίσουν το ανερχόμενο λαϊκό κίνημα. Ο λαός να απορρίψει κάθε προσπάθεια των αστών πολιτικών να διαμορφώσουν σχήματα της λεγόμενης εθνικής συνεννόησης. Πρόκειται για σχεδιασμούς σφαγιασμού του λαού, στους οποίους πρωτοστατεί το ευρωενωσιακό κεφάλαιο, μαζί του και το ελληνικό".
______________________________
Θα με εξέπληττε πραγματικά και αρνητικά, αν το ΚΚΕ δεχόταν να υποταχθεί στο γαμωδημοψήφισμα και στον αλήτικο εκβιασμό του ασυνείδητου.

Εκλογές με δημοψήφισμα και με δημοψηφίσματα και ότι θέλετε, σε συνθήκες σχετικής ηρεμίας όμως, και όχι ανωμαλίας που επιθυμεί ο προδότης.

Διεξάγει ασύμμετρο πόλεμο κατά της Ελλάδας και δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα εύκολα.
Δουλεύει για τον ΟΗΕ και τη Νέα Τάξη και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Τώρα θα δοκιμάσει ο ίδιος τη γλύκα της Παγκόσμιας Διαπόμπευσης, δύο χρόνια τώρα έχει βγάλει το γυμνό σώμα της χώρας σε μειοδοτικό διαγωνισμό και η θηλειά που θέλησε να μας περάσει εκβιαστικά είναι έτοιμη να τυλιχτεί σε άλλο λαιμό.

@α.

archaeopteryx είπε...

Διάβασες την ανακοίνωση Σαμαρά;

Ανώνυμος είπε...

την άκουσα και δεν συμφωνώ με την αποδοχή της δανειακής σύμβασης (ποια δανειακή σύμβαση εννοεί, την πρώτη που δεν έχει κυρωθεί από τη βουλή ή τη δεύτερη, που δεν έχει καν συνταχθεί)

προφανώς εννοεί την πρώτη για την οποία δεν έχει γίνει ποτέ συζήτηση στη βουλή και κανείς δεν ξέρει τι περιέχει ακριβώς

για αυτήν μάλλον ζητάει να περάσει και να εγκριθεί από την παρούσα βουλή με μεγάλη πλειοψηφία

για το ευρώ η θέση του ειναι γνωστή

@α.

archaeopteryx είπε...

άστα αλλενάκι, ναι σε μνημόνιο 2 (που δεν έχει (έχουμε) καν δει).

Και να μου το θυμηθείς, οι Προεδρικοί Πασόκοι τώρα θα το παίζουν ...πατριώτες. Περίμενε και έρχεται

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZSJ0Idd7GqY&feature=player_embedded#!

porta porta είπε...

Εγραφα για τα ΓΙΔΙΑ….

Αυτα τα 2 ΓΙΔΙΑ οι ΓΑΠ/ΣΑΜ.. τι κανουν στην πραξη ??

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!! ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΑΠ !! ΑΠΟ ΤΙς 2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΕΧΟΥΜΕ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ !!

ΨΗΦΙΣΤΕ, ΣΚΑΣΤΕ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6ηΔΟΣΗ !!! χαχαχα

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !

ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. τπτ λιγοτερο.

ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΥΨΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ !!

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ… ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ !! ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !! ΠΡΙΝ…. ΑΠΟ ΠΡΙΝ… ΜΕ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ, 6Η ΔΟΣΗ ¨η ΔΡΑΧΜΗ !! 6η ΔΟΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗς ΒΑΣΩΣ… 2 ΜΗΝΕΣ !!

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 12.2ΔΙΣ ΕΝΩ Η ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ 8 !!!! ΛΕΙΠΟΥΝ 4, ΣΥΝ ΟΣΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ !…

Η 6η ΔΟΣΗ ΘΑ ΜΑς ΣΩΣΕΙ ?? ΡΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΜΠΟΛΑ… ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !! ΠΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 4+ΔΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ !!! ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ…

ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΠΑΝΕ 2 / 2…

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΑΕΡΑ. ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΤΡΟΠΑΡΑΘΥΡΑ.. ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΖΙ…ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !!…!!

ΠΠ

Ανώνυμος είπε...

"Αλήθεια αγαπητοί μου στο αμείλικτο ερώτημα της frau, δια στόματος ΓΑΠ, τι θα ψηφίσετε? ;)"

Ναι για τώρα, και θα οργανωθούμε να σας την κάνουμε σε χρονική στιγμή που βολεύει εμάς και όχι εσάς. Διότι άλλο να πας στη Δραχμή τσιτσιδος και άλλο κονομημένος και οργανωμένος. Αλλά για να γίνει αυτό θέλει λεβεντιά και όχι φανφάρα.

Είμαστε λεβέντες;

Kaymakchalan

Ανώνυμος είπε...

μην βρίζεις τους Χιώτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο Σαμαράς θα ψηφίσει τη δεύτερη σύμβαση που είναι χειρότερη από την πρώτη. Να ψηφίσει τη μισή δηλ. φέρτε τα λεφτά αλλά εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας δεν έχει δεν το βλέπω. Αν κάνει κάτι τέτοιο δε θα δώσουν τα λεφτά.

Κοίτα ρε πως ξεφούσκωσε ο "μέγας ηγέτης" της "συντηρητικής παράταξης".

Προσωπικά δε θεωρώ ότι η ΝΔ εκπροσώπησε ποτέ τη συντηρητική παράταξη. Η ΝΔ ένα ρόλο είχε να βάζει τους δεξιούς στο περιθώριο χαρακτηρίζοντάς τους χουντικούς. Ούτε αμύνθηκε ποτέ κατά των ύβρεων της αριστεράς ούτε προστάτεψε τον κόσμο της. Τώρα ο κομματικός μηχανισμός ξεγυμνώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

χα-χα σ' αυτήν εδώ την ανακοίνωση δε φαίνεται και τόσο "τελειωμένος" http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2084771

εντυπωσιακό αλλά χείριστο, εμετικό θέατρο όλοι τους...

spiral architect είπε...

Πάρτε και το “180″ τώρα και ... no δημοψήφισμα, no this is Πάρτα, no, no no ...

Ρε μας αφήνουν να φύγουμε απ' το μαντρί της ΕΕ?