Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων να ρωτήσει που είναι ο Δασολόγος


δικάζεται μεταξύ των δεκατεσσάρων και ο 88 χρονος Μανώλης Σολανάκης που λέει “δίκαια πολεμώ από τότε που ήμουνα 17 χρονών και θα συνεχίσω να παλεύω για την Ελευθερία, για να λέω των ανθρώπων πιoα είναι η ζωή, πως η Ελευθερία είναι πάνω απ’ όλα!”



Ποιοι ωφελήθηκαν από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του δασολόγου Κωστή Πενταράκη;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και σημερα αναρωτιώμουν για τον κ. Πενταρακη......
ThW

spiral architect είπε...

... και ξέρεις τι σημαίνει Κάντανος?

archaeopteryx είπε...

αν ξέρω λέει... Και Κοντομαρί, και Κάντανος

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντάφυ είναι όλα τα λεφτά

Άρης είπε...

Κιεγώ αναρωτιόμουν προημερών για τον Πενταράκη. Τελικά δεν έχει μαθαευτεί τίποτε για την τύχη αυτού του ανθρώπου; Άνοιξε η γη και τον κατάπιε;

spiral architect είπε...

@ Άρης:
Δεν μιλάω, δεν ακούω, δεν βλέπω!

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Πενταράκη – που όσο περνάει ο καιρός και δεν εντοπίζονται ίχνη του – προβληματίζει ιδιαίτερα...
Με αφορμή το νομικό έγγραφο της φωτογραφίας, ένα σχόλιο για το νομικό μας σύστημα:

Είδα (δυστυχώς μόνο κάποιο τμήμα της εκπομπής) από τους «Πρωταγωνιστές» του Mega. Πολύ καλό υλικό. Από όσο είδα πάντως, πιστεύω ότι ειπώθηκαν σημαντικές πληροφορίες και αλήθειες για το λόγο που τελικά, ενώ πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι θέλουμε δικαιοσύνη (μερικοί κάνουν όντως προσπάθειες για την απόδοσή της) τελικά… ως κοινωνία συνολικά, καταλήγουμε να «κυνηγάμε την ουρά μας!
Τα στοιχεία της εκπομπής όποιος θέλει να τη δει μαγνητοσκοπημένη, είναι:
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:40, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά απαντήσεις για την δικαιοδύνη και το σύστημα , μιλώντας με δικαστές, δικηγόρους, πολιτικούς.