Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Το πραξικόπημα της 10ης Νοεμβρίου 2011


Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, λέω εγώ μετά από χρόνια, έγινε στο κορύφωμα του Θερμού Πολέμου στο Βιετνάμ, παραμονές Πολέμου 6 Ημερών, με τον τυχοδιώκτη λαοπλάνο Αντρέα να αντιαμερικανίζει, λίγο πριν κρυφτεί στις φούστες της ...Αμερικής. Το πραξικόπημα της 10ης Νοεμβρίου 2011 μάλλον έγινε για να μην φύγει η Ελλάδα από την οικονομική υποτέλεια σε 5 αλήτες υπηρέτες των Γερμανών, αλλά να δούμε τι θα πει και η Ιστορία.

"...η μεγαλύτερη παρέμβαση ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της χώρας μεταπολεμικά. Ας αναλογιστούμε ότι η αριστερά έσχιζε τα ρούχα της για επεμβάσεις Αμερικανών στην Ελλάδα, οι οποίοι αποδεικνύονται αβρότατοι μπροστά στις ηγέτιδες δυνάμεις της σημερινής Ε.Ε. Με μία κίνηση οι κυρίαρχοι της Ε.Ε απέλυσαν πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επέβαλαν δοτό πρωθυπουργό".

Σας αρέσει - δεν σας αρέσει, ο Παπαδήμος (προσωπικά, μια χαρά τον βρίσκω) είναι διορισμένος εξωθεσμικά, πραξικοπηματικά, από έναν ή δύο κομματάρχες που, μαζί, είχαν-δεν είχαν αποδοχή περίπου 30%. Διορισμένη μαριονέτα, αχυράνθρωπος, Ανδρουτσόπουλος, Εφιαλτίσκος κουστουμάτος, Τσολάκογλου από το ΜΙΤ, αξιοπρεπής και διακεκριμένος Κόλλιας, πείτε τον ό,τι θέλετε. Ακόμα κι αν είναι ο άριστος, ακόμα κι αν κάνει 100% αυτό που εγώ θέλω, που αμφιβάλω, πάλι το ίδιο θα είναι: μη εκλεγμένος ex machina deus.

Το είπα και χτες:  O αχυράνθρωπος θα υπογράψει αυτό που ντράπηκε να υπογράψει ο ΓΑΠ χωρίς πρώτα να ρωτήσει τον Λαό, αλλά στο οποίο μπορεί και να είπε, τελικά, ΝΑΙ (με επιφυλάξεις αγνώστου εφαρμοσιμότητας) ο Σαμαράς. Το τι εννούσαν και τι αποσκοπούσαν, μπορεί, κάποτε, να το μάθουμε.

Αυτό να σας κάνει να σκέφτεστε πόσο λάθος ήταν το μέχρι τώρα κόλλημά σας περί αριστερών και δεξιών. Από το 1985 ή 1989 και μετά έχουν καταργηθεί αυτοί οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί. Δοκιμάστε το "δουλοπάροικος" και "φιλελεύθερος".  Από το 1989-92 και μετά, την εξουσία την έχουν οι διορισμένοι από τα αφεντικά των δουλοπάροικων. Ο ΚΚ ο Β' πήγε να ξεφύγει, και είδαμε τι έπαθε (και ντρέπομαι να θυμάμαι πόσο "φώναζα" και εγώ, κι αν κάτι μου ξεφεύγει και τώρα, έεε... τι να κάνω).

3 σχόλια:

nikos είπε...

όταν 255 βουλευτές παθαίνουν σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια .. ένας Bismarc τους χρειάζεται...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου φίλε Αρχαίε,
respect...
Γιά όλο τον συλλογισμό σου.
Γιαυτό έχει ειπωθεί ότι "ή σιωπή τρομάζει σαν τήν κραυγή στο σκοτάδι.."
για τον ΚΚβ και το σχόλιό σου.

και επίσης όλοι μας είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες...
Και τελικά αυτές είναι πού πληρώνουμε με πραγματικό πόνο και κόστος...
Γιατί κάνουμε επιλογές ενδίδοντας σε αυτές,όσο και αν προσποιούμεθα για τό αντίθετο..

ό παγωτατζής

archaeopteryx είπε...

ααα... παγωτατζή, άλλος μας έκανε την κίνηση ρουά... Να δούμε...